reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

mój małż chrapie w każdej pozycji niestety, ale juz się przyzwyczaiłam tak, że raczej sie budzę jak chrapać przestaje hi hi

reklama
Violu a Weronika tez miała tak szybko ząbulki ?????????????????? Faktycznie Antoś szybki we wszystkim ........ jeszcze pare miesięcy a bedzie juz biegać :-D:-D:-D:-D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe piąteczko bo coś za cicho ........:-D

Dzień doberek :)

Pobędę troszkę z Wami bo mnie tu mało ostatnio.
Piąteczko- jak po wizytacji? i jak noga :)
Ania- matko do zabicia sa faceci mój chrapie tylko po chlańsku :)
Ilonka- poluj na ten co Viola link wstawiała
Ciekawe jak Aga i Olek pisała coś Ilonko?
martwię sie o Katy :(
Kasia-es- a co u Waszej czwóreczki :) grzecznie się oszczędzasz?
Viola- no i sie chłopak przeją tymi 4 zębami :) daje czadu :)
Axa- księżniczka cudna:) a jak ty sie czujesz?
Pamela-?????????????????????????????
Sylwia- nie zrobiła sobie nic groźnego? takie wypadki to norma u ruchliwych brzdąców

Ilona, szukaj kombinezonu na tablicy.pl. Ten na 68 jest jeszcze za duży na Maksia. Na razie chodzimy w tym sweterkowym na 62:tak:

Axa, malutka sama słodycz:happy::happy::happy:

My wczoraj byliśmy na kontroli i pani doktor stwierdziła, że ten katar jest alergiczny. Dziś robię pranie w loveli i zobaczymy czy coś pomoże.
Poza tym faszeruję Małego kropelkami na kolkę, bo strasznie niespokojny był i moja mama stwierdziła, że to przez ból brzuszka. Na razie ładnie przespał noc i teraz też śpi spokojnie, więc może faktycznie się biedulek męczył.

Viola, szybko ten drugi ząbek:-) Gratuluję!

truskafka, najlepszego dla prezesa:happy:

Ostatnia edycja:
Dziama mala nic sobie nie zrobila ale od razu poszla spac ;/
teraz oglada miki ;p
piateczko to dzieci masz huligany ;p
axa malutka jest slodka :) a maly ma super wloski :p
dominika super ze juz jestes kochana :)

hejka :)

wiecie jaki dziś dzień???? TAK TAK TAK :D Urodzinki Mateuszka :-):-):-):-):-):-)

5 lat temu, dokładnie w piątek o tej porze szykowaliśmy się do wyjazdu do szpitala, nieco zestresowani, z pytaniem na twarzy-jak to będzie? i baaardzo szczęśliwi :D a o 21:07 na świecie pojawił się nasz osobisty mały Cud :D
ku wspomnieniom...
Mati jeszcze w brzuszku, malunek autorstwa tatusia ;p
Zobacz załącznik 501143

Mati dzidziuś
Zobacz załącznik 501144
Mój Pięciolatek :D
Zobacz załącznik 501145

Z okazji Urodzinek Dzielimy się Torcikiem!!!!!! :D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczynki :-):-):-)

Ilonko przepraszam,że wczoraj nie odpisałam, ale poszłam już spać :-) Wrzucę później, bo nawet tu zrobiliśmy zdjęcie do naszej galerii ciążowej :-)

ania ja tez tak mam,że jak sie obudzę w nocy to zasnąć nie mogę póxniej... To chyba uroki ciąży... Mój m na szczęście nie chrapie :-)

Viola gratki dla Antosia za ząbki i taki szybki rozwój.:-):-):-) Strasznie szybko się rozwija :-)

truskafffka no to najlepsze życze3nia dla Matiego :-)

domiska a jak się czujesz?? Może jakieś zdjęcie wrzucisz??

piateczko i co Ci w sumie powiedzieli na tej kontroli?? Bo albo Ty nie napisałaś albo ja to przeoczyłam :-(

truskawa Mati wymiata z tą szczerbatą szczęką :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jeszcze raz wszystkiego co najlepszego dla Niego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:
Roszpunka ups.... kolka :eek: nie fajnie ...... mam nadzieje ze bedzie jednak spokojnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak: hmmmm czyli raczej ten roz 74 na zime jak cos ????? bo 68 moze byc przy mały po nowym roku ????? :eek: Boze zachowuje sie jakbym urodziła pierworodnego a nie juz drugiego ..... jakaś" ciemna" sie zrobiłam :-D:-D:-D

My szykujemy sie na SZCZEPIENIE .,.... OJJJJ BEDE RYCZEĆ Z MAŁYM PEWNIE ..........

reklama
Do góry