reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

śpij dobrze niuńka !!!!!!!! :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Ja też lece........mały ciągle śpi,.. wsunął mleczko przez sen .....także położe sie i Ja odpocznę ..... chyba juz nie powienien mieć gorączki jak do tej pory nie miał............. no własnie muszę zainwestowac w termometr ten do ucha czy czoła...... 60zł nie majatek a jaka wygoda...... sekunda i temp, zmierzona,,,,

DOBRANOC :-):-):-):-) ŚPIJCIE SPOKOJNIE KOCHANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŚPIJCIE WOLNO ABY SIE WYSPAĆ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
czuje się taka słaba :-( złapało mnie przeziębienie, całe gardło zawalone :confused2:

losiczka - ciesze sie że wróciłaś

Ania - świetne są te twoje zakupy dla Lilki :-) ... wszystko mi się podoba :tak::tak::tak::tak:

Ilonka - koniecznie daj znać czy karmi podziałało

dziama - ja chciałam wysłać męża po grzyby żeby ususzyć na święta to mi naściemniał że w tym roku nie ma :-p

Agnese - to może być czop, ja mialam wizyte na 3 dni przed porodem, zero rozwarcia, szyjka długa i nic porodu nie zapowiadało. Dużo seksu dzisiaj w nocy :tak::tak::tak::tak::tak:

Pamela - puki nie ma @ jest nadzieja, tempka obiecująca ;-)

Marysia - rób zapasy mleka :-):-)

Roszpunka - nawet jak nie ma kolki to warto podawać kropelki zapobiegawczo, dobrze Ci mamusia podpowiada :tak::tak::tak:

truskaffka - wszystkiego najlepszego dla Mateuszka !!!

Ostatnia edycja:
Ilonka smakuje mu bo jest słodka :-)

Roszpunka
tak Antoś już dużo kuma i pogadać z nim można hihi, je z łyżeczki coraz lepiej:) dziś się dowiedziałam że nie lubi słodkiego banana:) a kwaśne jabłka wcina hehe kwasi się i otwiera buzie,a jak się skończy to płacze:)Ciągnie za włosy:)

Ania fajna kurteczka, ciepła i praktyczna :)
hahaty nasza zakupoholiczko :p
Ilona no właśnie nie mamy dużej kolekcji, bo dopiero zaczynami zbierać:-D
ale serio radocha Matika bezcenna, prezent trafiony w 100% :D
biedny Pawcio :( mam nadzieję że jutro będzie mu lepiej
Roszpunko to ja mam tyle dobrze że Mati z byle pierdułki się cieszy :) tym fajniej kupuje mu się prezenty :)
pięknie z wagą zeszłaś :tak: no i Maksio jaki kochany, że dał rodzicom pospać :tak:
Pamela nadal trzymam kciuki, a wy się przytulajcie ;)
Lor dziękuję w imieniu Matika :) a Tobie zdrówka jak najwięcej
Agnes wyśpij się ;)

koniec tego dobrego...czas do łóżka ;p
dobrej nocki

losiczko w końcu jesteś :-)

lori my byliśmy na grzybach we wtorek i znaleźliśmy 5 sztuk, takze ciężko z tymi grzybami...

dziewyczynki przypomnijcie mi jutro bym Wam napisała historię mojej koleżanki, bo dziś już nie mam siły i id e spać, a to historia ku pokrzepieniu serc naszych staraczek :-) i bardzo bym chciała,zeby ją dzioewczynki przeczytały :-) a boję się,że zapomnę napisac...

tymczasem dobranoc Gwiazdy :-)

Agnes co do zabarwienia to nic groznego jak pisz dziweczyny a czop to galareta mi odeszla w 2 razy ale w odtepie tygodnia a od tego momentu urodzilam po 2 tyg a co najlepsze nigdy sie nie spodziewalam ze tego dnia urodze nawet meza do pracy wyrzucilam a teraz bede juz wiedziec ze jak cos ze cos sie dzieje bo caly dzien nie moglam jesc bylam spiaca i taka ogolnie nerwowa no i bach ja kmaz wszedl do pracy i nie bylo juz wyjscia mi odeszly wody ;p wiec kochana ja chodzilam z rozwarciem na 2 palce 2 cm przez chyba 3 tyg a w dniu porodu mialam 2.5 cm hehe wiec ja tam ci zycze zebys w ciagu kilku dni zaczela rodzic bo wiem jak to jest ciezko pod sam koniec :) mialam cos napisac i juz zapomnialam ;/ spadam zaraz do pracy wiec odezwe sie pozniej caluski a jutro tylko rano bede bo pozniej jedziemy do babci na wies od chamic sie hehe

agnes, u mnie akurat badanie było w ten dzień co zaczęłam rodzić. Miałam wtedy rozwarcie na 2 palce. Ale dziewczyny dobrze piszą, może zacznie się szybko, a może jeszcze z 2 tygodnie pochodzisz:happy2: Dobrze, że się słuchasz, śpij kochana, śpij;-);-)

A tu ode mnie obrazek, dziś pasuje jak ulał do nas:-DZobacz załącznik 501308

Viola, no to super że taki towarzyski synek jest:-) Sama radość :happy2::happy2::happy2:

i ja witam:-D:-D:-D:-D
Papi spał jak nigdy w nocy........ nie gorączkował .......... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

KARMI ZDZIAŁAŁO CUUUUUUUUUDA.....................:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: obudziłam sie w nocy, cos czuje ze mam mokrą piżamę wstaje a cała koszula mokra :szok::szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D gdybyście widzieli mojego banana na twarzy hehe
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż miło jak cyce takie pełne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kupie jeszcze zioła mlekopędne z herbapolu bo czytałam ze super są i bardzo pomagają :) i chyba bedzie dobrze :-)

MIłego dnia :-)

\Zaraz zrobię zdjęcie łóżeczka tak jak obiecałam :-):-):-):-):-):-):-)

Zdjęcie0427.jpg przepraszam za jakość , ale w domu ciemno a mój telefon robi słane zdjęcia ............. :zawstydzona/y:

I prosze nie zwracać uwagi na ściany, hehe Jaś o nie odpowiednio zadbał , juz sie nie mogę doczekać jak kupimy tapety i odświeżymy salon :) bo patrzeć nie mogę ...........

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry