reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

katka na naszych lekarzy czasem ręce opadają. ale ja nadal modlę się o zdrowie twojego taty. wierzę że sobie poradzi. trzymaj się cieplutko i myśl pozytywnie bo to naprawdę pomaga

uciekam już do łóżeczka. dobranoc wszystkim

reklama
Dziendoberek

U mnie zapowiada sie słoneczny dzień a ja zawalona robota
:-) ale bardzo sie cieszę:-)

Katy wyniki ok to tylko serducha wstawiac ;-) i cieszę się że tatko ma tyle siły żeby to wszystko znieśc i napewno wróci do zdrowia :tak:

Agnes Ty to juz jak tykająca bomba :-D w każdej chwili możesz wybuchnąc i synus bedzie z Wami :-)

Karolciu ja nadal czekam na zdjęcia Jagódki i wisze Ci jeszcze jedna torebkę:zawstydzona/y: może wybierz sobie to Ci wyslę :-)

Piateczko sikaj kochana :-)

Miłego dnia dziewczynki

Witam

Znów nie było mnie 2 dni,przeczytałam Was po łebkach.

Truskafka spóźnione życzenia wszystkiego co najlepsze kochana

Losiczka
torebki 1 klasa:)

Ilonka Pawełek jak zwykle słodki:)

Karolinka do chrztu potrzebujesz dziecka,chrzestnych, świecę i szatkę. Nawet teściowa nie jest potrzebna nie mówiąc o betach czy poduchach nie daj sobie wcisnąć. U nas ksiądz od razu powiedział kwotę 100zł:)

Katy super że wyniki dobre:)

Agnes
ściana super:)

Zagubiona Antkowi 2 zęby wyszły bez większego marudzenia ale ciekawe jak będzie dalej.

U nas bez zmian. Antek zdrowy, tylko,że coraz więcej uwagi potrzebuje i nie chce spać w dzień jak już zaśnie po mękach to śpi góra 30 min.Przekręca się z plecków na boczki i z brzuszka na plecki. No i uwielbia siedzieć na leżąco nie ma mowy. Jak leży to sam też już główkę podnosi do siadania,taki sprytny:)
AAAA i jego ulubiony teledysk:) Polecam:)

Zuchy - Cztery Slonie - YouTube

Załatwiłam sobie dodatkowe 4 tygodnie macierzyńskiego w zusie.
Mam pytanie do osób które mają kredyt hipoteczny. Czy jest szansa,żeby bank odroczył na jakiś czas spłatę rat?

Dzieńdoberek :-):-):-):-)

Kasiu prosze nie znikaj Juz na tak długo.............
Cieszę sie ze wyniki męzas super, pewnie sie bał tego, ale teraz moze chodzić z głową do góry pękając z dumy ze jego armia jest wciąż w dobrej kondycji do boju :-D:-D:-D:-D:-D:-D :tak::tak::tak::tak: dla taty oczywiście zdrówka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Truskawa zdjęcia świetne........ mój Jaś tez oglądał i wiesz co ??????????........... od razu zauważył kawałeczek tego dużego zygzaka na ścianie w pokoju prezesa :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: heheh
a tort kupny czy robiony ????????????? piękny, i tak smakowcie wyglądał .....mmmmmm...... no ale juz zostało po nim tylko wspomnienie :laugh2::laugh2: hehe .........

Agnes u nas oczywiscie zasada " co łaska" ale nie mniej niz 100zł :crazy::crazy::crazy: NO i tyle dalismy, wiecej bym nawet nie dała .........a co........ !!!!!!!!!!!!! tak naprawde to w ogóle nie powinno sie brać za chrzest ..........:sorry::sorry::sorry:
sylwia jak sie czujesz?>>> Oliwka dała pospać ??????????????

a Ja sie tak zastanawiam czy przypadkiem nie miałam wczoraj owulki :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: hehe.... ciekawe........zobaczymy.......... ból owulacyjny, przez pare dni białko pomieszane czasem z krwią ...... a dziś mały skok i sucho ....... juz bym chciała dostać @....:sorry::sorry::sorry: hehehe , bo ciekawią mnie moje cykle po ciązy :-D:-D:-D poza tym do lekarza idę 16.10 i bym chciała anty ........ bo mąz niestety nie odpuszcza z 3 dzieckiem :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

losiczka u mnie tak samo słoneczko także aż sie chce wstać :-)
Viola ja mam kredyt hipoteczny ale powiem Ci ze nie mam pojęcia czy jest taka szansa .....może i jest jak sie np prace traci , nie ma sie dochodów itd .,... wtedy państwo chyba spłaca ale potem trzeba wszystko oddać.....takie mnie kiedyś słuchy doszły...........

Mój maluch jest młodszy a śpi bardzo mało w dzień ( chyba ze na spacerze to by spał i spał i ma w nosie wszystko ) w domu to takie krótkie drzemki łapie po pół godziny ze 3 razy tylko ,.,,, no ale w nocy śpi pięknie także nie narzekam....... choć juz bym chciała aby przesypiał całe nocki hehe :laugh2:

Ostatnia edycja:
witam i ja dziewczynki!

u mnie noc znowu z bólem pleców :wściekła/y: a było już tak dobrze. cóż taki mój urok.

zrobiłam już pranie, zaraz powiesze bo słoneczko świeci pięknie i wstawiam zupę ogórkową na obiad. a poza tym czekam ale nic się nie dzieje

viola
ja mam kredyt hipoteczny ale nie wiem jak to jest. to chyba indywidualna sprawa banku. musiałabyś pójść i się dowiedzieć czy w twoim banku jest taka możliwość

losiczko niby jestem jak chodząca bomba ale z opóźnionym zapłonem. nic ie zapowiada wybuchu więc myślę że czeka mnie wywoływanie

Bry ......:-):-):-)
Juz wiem o kim wczoraj zapomnialam o Piatuni:-):-):-).....co u niej na wykresie od 2 dni cisza:-( a ja nie napisze smska bo znow zapomnialam zaplacic tel i mi odcieli...........teraz musze czekac.....kurcze musze poprosic o rachunki papierowe bo ciagle zapominam ze trza zaplacic:eek::eek::eek:

Viola fajnie ze twoj Antos juz taki lobuziak sie robi:-), ani sie nie obejrzysz a po meblachsie bedzie skrobal. Co do banku to zgadzam sie z Agnes, kazdy bank kieruje sie chyba innymi zasadami......musisz dopytac :tak:
Sylwia a jak tam twoje zdrowko????
Ilonka no jakos ta wizyta dala mi cien nadzieii:tak:, zobaczymy jak to teraz bedzie szlo bo znajac ociagalosc angielskich szpitali to moze potrwac:cool:

M byl troche zestresowany ale odkad zucil zw papierosy a przezucil sie na elektryczne to jakos taki pewniejszy siebie , tylko ze mocno przytyl:eek::rofl2::eek:............brzuch ma taki ze w sumie jest karmnik dla ptaszka :-D :-)

Ale wczoraj mnie zaskoczyl..............................................
wchodzi do pokoju i mowi:

To dopielas swego co??????? Ja tak patrze na niego zdziwiona z lekka nerwa i mowie :
Ale o co ci chodzi???????
A on: Masz chlopa p*zde!!!!! Nie pali nie pije i wieczorem z geby nie jedzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To fakt dawniej palil jeszcze po umyciu zebow zeby czuc ten smak w ustach........grzeczny chlopczyk:tak:

Ps czytalyscie moja zlota mysl w sygnaturce :-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny pomóżcie. Jakie witaminy dla facetów są polecane bo nie pamiętam a chciałam koleżance polecic bo też się staraja i mają problem

reklama
ilonko mala sie nauczyla i spi ze mna idziemy kolo 20 i wstajemy o 7 wiec nie jest tak zle ;p
katy ja narazie czuje sie dobrze ale ciiii nie chce wywolywac wilka z lasu :-D

A co do zletej mysli to swietna i tak kazda z nas powinna myslec hehe a to sloneczko jest boskieee :)

Do góry