reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
jakiś śpiący dziś dzień ...

Ilona nie no ja nie mówię, że teraz już trzecie...ale tak za rok
w kinie byliśmy na Meridzie Walecznej ;)
Viola ujć...ciężki wiek, wiele nie dodam, życzę cierpliwości, rozmawiajcie ze sobą, trzymam kciuki za zgodę i spokój
oj jak miałam 16 lat, to już z moim mężem nieźle się działo:-p:szok::-D
Kasia niech Maleńka walczy..
Dziama mmmm w listopadzie będzie się działo:-p ładna piosenka :tak:
Karolina walcz walcz o swoje ;) i w pracy i w domu :p
Sylwia mam taką samą sytuację, ja rh- D rh+, Mati po tacie rh+ :) zastrzyk po porodzie zaliczony.
Teraz w ciąże odczyn combsa kiedy robiłaś pierwszy raz?

Lori a przy Mateuszku w ciąży nie robiliście grupy krwi? chyba zawsze jest zalecenie jak mama ma rh-
Addison GRATKI :)
Piąteczka hahaha ładnie tak opijać sos z wina? :-D fajną niespodziankę mężowi szykujesz :)
mądre zasady :) powiem Ci że moja mama podobnie mnie traktowała i też skutkowało:tak:
Agnes to niech Olek grzecznie czeka na tatusia ;)

Nie jest tak źle, tak na prawdę to już wpadłam w rytm, mam czas na wszystko, i ugotuję i posprzątam i z małym posiedzę. Dziś mam po prostu kryzys z tego niewyspania :zawstydzona/y: A co do pomocy to moja mama mieszka bardzo daleko, a teściowa mogłaby chodzić na spacerki. Tyle że ja sama lubię się powłóczyć z wózkiem, wskoczyć do sklepu, pozałatwiać sprawy, pogadać ze znajomymi i nałykać powietrza:tak:
A kurdupelek dalej śpi w najlepsze! Bardzo ciekawe co będzie w nocy robił, wrrr!

dziama, zazdroszczę tego mieszkanka! Super że będziecie na swoim! I to urządzanie, rewelacja! W ogóle to jeszcze nie pisałam, ale super te tapetki masz. :tak: Może i ja dożyję dnia jak będę na swoim...

dziama ohhhhhhhh utworek cuuudny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hahaha musiałam............

383511_391408394266420_853876581_n.jpg

hej! wpadam i ja do was wieczorkiem. dzień jakoś szybko minął.

karolcia kiedy planujecie chrzciny Jagody?

dziama
fajnie że decyzja podjęta. jedna sprawa mniej do załatwiania przed ślubem. a pierwszy taniec bardzo ważny
co do pizzy to jakbys już się decydowała robić to mogę podać przepis na ciasto. była pyszna ale troszkę się nastałam w kuchni zanim była gotowa

a ja chyba się położe. nie wiem ile pośpie bo pewnie plecy mnie znowu obudzą i będzie koniec spania.

dobranoc dziewczynki i do jutra.

reklama
Do góry