ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Katka jak zmierzyłaś o pół godziny póżniej to trzeba odjąć 5 kreseczek tzn wpisz 36,20
Papi to naprawde aniołeczek mój kochaniutki, bo w ogóle nie płacze, jest tak słodkim dzieckiem ze nie mogę sie nadziwić bo Jaś własnie w tym "wieku" bardzo żle znosił te zaparcia, bóle brzuszka itd..... on całymi dniami płakał a ja z nim....... siedziałam w tych najgorszych momentach z suszarką w ręku i przy nim.... ogrzewałam mu brzuszek aby mu ulżyć..... Papi tak nie ma.... bo On tylko nad ranem sie troszkę pręży ale nie wybudza sie w tym czasie tylko je mleczko miedzy czasie sie pręży i potem dalek śpi... w dzien tak jak mówię.....DZIECKA NIE MAM !!!!! Bo jeśli nie śpi to sobie leży i sie rozgląda

jak mu sie chce spać to sobie tak ciuchutko pokwili także odróżniam Jego płacz... wiem kiedy kwili na jedzonko a kiedy na spanko 

zresztą to każda matka rozróżni 

Kasiu zdrówka słoneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
leż i na tym pierwszym stadium wygoń w cholerę choróbsko :-):-):-):-)
Viola to daj znac czy Antosiowi smakowała zupinka

Losiczka ???????????????????????????? jak szczęka???????????????
Dziewczyny jak wasze brzuszki po ciąży ?????? no jak to jest cholibka ze waga mi spada a brzuch ciągle taki sam....... wkurza mnie to ze jest taki sflaczały jeszcze :-
-( muszę zacząć robić brzuszki chyba........
Ciotka pożycza mi rowerek stacjonarny w weekend wiec bede pedałowac moze coś to da

sie okażę ...........!!!!!!!!!!!!!!
I powiem Wam ze niestety ale własnie to moja końcówka karmienia piersią

Papi potrafi wciągnąć juz 150ml a ja dziś rano zciągnęłam UWAGA!!!!!!!!! ............... 30ml
wiadomo ze w piersi jest wiecej ale to 30 ml to naprawde ściągałam długo....
trudno przegrałam walkę z moją laktacją :-
-
-
-
-
-
-
-
-
-( nawet karmi juz nie pomaga i picie co chwilę czego sie tylko da........:-
-
-
-(
Papi to naprawde aniołeczek mój kochaniutki, bo w ogóle nie płacze, jest tak słodkim dzieckiem ze nie mogę sie nadziwić bo Jaś własnie w tym "wieku" bardzo żle znosił te zaparcia, bóle brzuszka itd..... on całymi dniami płakał a ja z nim....... siedziałam w tych najgorszych momentach z suszarką w ręku i przy nim.... ogrzewałam mu brzuszek aby mu ulżyć..... Papi tak nie ma.... bo On tylko nad ranem sie troszkę pręży ale nie wybudza sie w tym czasie tylko je mleczko miedzy czasie sie pręży i potem dalek śpi... w dzien tak jak mówię.....DZIECKA NIE MAM !!!!! Bo jeśli nie śpi to sobie leży i sie rozgląda

Kasiu zdrówka słoneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viola to daj znac czy Antosiowi smakowała zupinka

Losiczka ???????????????????????????? jak szczęka???????????????
Dziewczyny jak wasze brzuszki po ciąży ?????? no jak to jest cholibka ze waga mi spada a brzuch ciągle taki sam....... wkurza mnie to ze jest taki sflaczały jeszcze :-
Ciotka pożycza mi rowerek stacjonarny w weekend wiec bede pedałowac moze coś to da

I powiem Wam ze niestety ale własnie to moja końcówka karmienia piersią

Papi potrafi wciągnąć juz 150ml a ja dziś rano zciągnęłam UWAGA!!!!!!!!! ............... 30ml

trudno przegrałam walkę z moją laktacją :-
Ostatnia edycja: