reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ogólnie jestem mało aktywna na forum bo w pracy mam zajob :no: nadal mnie męczą biurowymi pracami a ja tak nie lubię :wściekła/y:w dodatku jedna z moich koleżanek kierowniczek została menadżerem:angry: hehhe mamy ubaw całe dnie jak zasuwa w szpilkach po śliskiej podłodze lololololol i czekamy kiedy się wy....ie :-D ogólnie nie jest źle ale sam fakt tego co się dzieje w koło mnie jakoś mnie nie nastraja pozytywnie

reklama
Rozia- no to przygód co niemiara...swoja droga dobrze że nikomu sie nic nie stało :) a demolke rodzice przeżyją heheh A wózeczek w Tako lukaliście po drodze ?
Karolina- cieszę się że ten wyjazd do rodziców wypala jednak odpoczniesz dziadkowie się Jagodzinką nacieszą prawidłowo
Sylwia- nieźle nawet w swoim domu nie można czuć się dziś bezpiecznie no ale i nauczka żeby drzwi przekręcać.
Aga- ciekawa jestem czy dotrwasz do tej pt wizyty :)
Łosiczko- jak tam po całym dniu? gębusia nadal boli?
Róża - kwiatuszku co u ciebie?
Biapl - jak się czujesz?
Ilonko co tam jutro w biedronie do upolowania? ostatnio jak byłam to na kisiel trafiłam czyli jutro pewnie też nic ciekawego heheh

Justyna bardzo dawno nie pisała ciekawe co u Niej

mam do Was prośbę- jak jeszcze kiedyś wpadnę na kretyński pomysł robienia pierogów to mnie od razu walnijcie w łeb- wyszło dokładnie 553- ale już nie mam ochoty na nie patrzeć.

uciekam narazie bo m nadciąga

Hej Dziama :)Bardzo mi milo,ze pytasz o samopoczucie moje...Dzis zgaga mnie meczy niemilosiernie,ale mam meza w domu,bo tu dzis jest swieto narodowe i ma wolne na szczescie...biore nadal zelazo i te tabletki dopochwowe,bo jakas infekcja sie wdala...brzuch mi bardzo czesto twardnieje i musze wiele lezec,z powodu tej skroconej szyjki i rozwarcia...a co u Ciebie?pozdrawiam i caluje :*

ania no nie dziwię się, że nie jesteś w nastroju, ale na pewno wszystko sie jakoś ułoży :-) Ja jestem dobrej myśli :*

Dziama ano byliśmy i bardzo się cieszę,że okazało się,że mają wózek, który widziałam na allegro tylko raz i nigdzie go więcej nie było, a na ich stronie nie ma, a w sklepie mają :-) I to wypasiony designe :-) Ale oczywiście my jesteśmy kołki i żadne nie wpadło na pomysł,żeby zdjęcie zrobić ... hehhh...

piateczko na ja się nie dziwię,że nie możesz na nie patrzeć przy takiej ilości... Ale jutro już będą pyszne :-)

aaa dziewczynki, jutro jest jakaś promocja w realu na pampersy :-) tak jakby ktoś potrzebował :-)

Ostatnia edycja:
dziama jutro czwartek- persil gel i babeczki ale u mnie babeczki to juz wczoraj były..
piątek baton baunty/snickers super, sok tarczyn 330ml mix \
sobota /niedziela płyn perwol 3l , crunchops X-cut

Rozia ale przygody :szok::szok::szok::szok:

Piateczko - no jak bym ponad 500 zrobiła tez nia mogłabym na nie patrzeć heheh
Ilonka- dziękuję :)
Rozia- ale juz się zdecydowalicie na ten czy jeszcze się decydujecie ?
Biapl- to oszczędzaj się tam i nie mężulek skacze koło ciebie :)
Ania do którego pracujesz?

Ja po prcy czyli po22 mam jeszcze do włożenia do słoików około 4-5kg surówki do słoików która siedzi od wczoraj wieczorem w marynacie i jeszcze gotowanie tych słoików ale sobie głupia wymyśliłam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry