reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka...

za mną zabiegany dzień, rano zaliczyłam ginekologa, maluch bryka-ale tylko chwilkę go widziałam, wyniki badań ok, cytologia ok, kolejne badania do wykonania ;) szyjka krótka, ale nie skraca się, zamknięta. Więc nadal trzymamy rękę na pulsie, ale jest ok :)

potem do przedszkola poleciałam, pomóc w pakowaniu prezentów dla dzieciaków na pasowanie i imprezę starszaków.

potem pojechaliśmy z chłopakami obczajać temat tapet-remont robimy w przyszły weekend. Oczopląsu o mało nie dostaliśmy:-D ale o dziwo...wybraliśmy:-) także temat z głowy:-) teraz tylko remont zrobić buhahaha
Młody oznajmił że chce do siebie też tapetę- czarną, niebieską i białą:eek::-D

no i padnięta już jestem...więc leżę, wypoczywam i piję rumianek ;)

reklama
piąteczko :eek::eek: za 2 dni zostanie tylko wspomnienie po pierożkach hihi......... ohhh znam to :-):-) Boze ale mam slinotok,......jak pomysle o tych pysznych pierozkach z cebulką albo podsmażanych ........:sorry::sorry::sorry:
dziama zmiłuj sie kobieto........ kiedy Ty wypoczniesz?????????? co to za sałatka ... spowiadaj sie :-D:-D
truskawa to lez do góry psitą teraz :-) super ze z rybką w porządku i sobie pływa w najlepsze :tak::tak::tak::tak:

w carfurze od dziś są tez pampersy to duże pudło po 80zł ...:tak::tak: i chusteczki pampers 4+2 za 26zł :tak::tak::tak: także cena super !!!!!!!!!!!!!!

Ja musze luknąć na nasz dział kulinarny na grupie bo imprezka Jasiunia w weekend a ja nadal nie mam pomysłu co położe na stół...........:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Truskawka- a jakie kolorki kupiliście?
Ania no to już z górki mam nadzieje ze nie dadzą ci popalić na odchodne
Ilonka- żaden szał w sumie kapusta cebula marchewka papryka olej pieprz ziołowy i ocet :)
A tak ap-ropo jedzenia pokaż zdj torciku Chrzcinowego

Ostatnia edycja:
ja pierdziuuu idę się kąpać i walnę do łóżka, nie nadaję się już do niczego:baffled:

poczytałam o dietach hihi poczytałam o pierogach i mi ślinka cieeeeknie:-p
poczytałam o dobrych wieściach -Katy powodzenia dla koleżanki i już za was kciuki zaciskam :-)
poczytałam o powrotach -witaj Rozia :D i o pracy-Aniu byle do 26go ;)
i Losiczko..biedulko współczuję i tulę...

i już nie pamiętam o czym jeszcze czytałam :p

aa Dziama mamy tapetki w takim jasnym kolorze gładkie a'la crem haha + pare pasków jasnych z motywem kwiatowym, jak zrobimy to zdjęcia wrzucę ;)

dziama lubie takie sałtaki:tak::tak::tak: moja kochana babcia robi co roku, buraczki, ogórki i przeróżne sałatki ..... w tym roku miałam robić buraczki ale jak sie okazało juz słoiki leżały u niej gotowe :laugh2: także dałam sobie juz spokój :-):-):-)

torcik skromny

DSC02449.jpg DSC02450.jpg

Jasiunio bedzie mieć z jakimś obrazeczkiem .... jutro kupuje opłatek.... mam nadzieje ze bedzie zygzak...:tak::tak: jak nie to coś innego,,,,, u mojej mamuśki w cukierni kosztuje 30zł na necie wychodzi ok 25zł z przesyłką a wczoraj wyczaiłam u mnie w sklepie po 12zł :-D:-D:-D:-D także kupie ;-) ale był tylko Ben 10 wiec nie kupowałam bo jutro ma być nowa dostawa opłatków wiec sie wybierze coś ;-)

Na roczek miał taki

P8040244.jpg P8040253.jpg

na 2 roczek taki

jas1.jpg jas6.jpg jas5.jpg

właśnie skończyłam rozmawiać z moją kierowniczką z pracy, a chyba z godzinę gadałyśmy :-) Ależ się tam u mnie w pracy dzieje :-):-):-) same niusy :-)

Ilonko no torcik pierwsza klasa :-)

Roszpunko dziękuję Ci bardzo :-)

reklama
Do góry