reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

truskawa na wagę wszystko po 17zł za kg....... żeby wszystko tam przejżeć trzeba naprawde ze 4 godziny jak nie wiecej,,,,, a mówię tylko o parterze bo na piętrze jest taka sama hala tyle ze juz z wycenionymi ubraniami...no a tam ceny np za sweterek dla dziecka ponad 10zł ( niby nie drogo ale jednak drogo ...:rofl2::sorry: ) wiec tam tylko luknęłam co ciekawe a raczej szukałam tego kombinezonku misia co tak na niego choruje ....no ale nawet na wycenie nie było nawet jednego ....:-(
zostaje mi tylko upolować fajny i tani na necie .......
Viola dziękuję akurat tego nie widziałam :tak::tak::tak: :tak::-):-)
Katrina no prosze jak Kubuś ślicznie rośnie.....jak na drożdzach wręcz ........ :-D:-D:-D

dziama ile w koszyku muchomorów ????????????? :-D przyznaj sie hehe ;-)

MNIE POPRAWIA NASTRÓJ HEHE ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 najfajniej mi sie tego słucha w aucie hehe.... jak nie ma dzieci bo by ogłuchły hihih ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
oj dziewczynki- poczytałam Was ale niewiele mi w głowie zostało , bo mi pęka

losiczko- tulę kochana

ilonko aleś zaszalała ha ha

a moi domownicy się znarowili i już wymyślają pierożki z takimi nadzieniami, że już mi niedobrze- wiem , że m poleciał o kraby:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:- choć te akurat lubię i jakieś inne robactwo- a ja pierożka zjadłam jednego z kapuchą i jednego z mięsem, bo patrzeć nie mogę

Witam kobietki ;-)

Czy znajdzie się u Was miejsce dla mnie ? Co prawda nie oczekuję jeszcze bobasa ani jakoś specjalnie nie staramy się, ale odczułam potrzebę aby popisać tutaj z Wami, tak aby być może w przyszłości było mi łatwiej zaklimatyzować się w roli mamy :-)

A kto wie kiedy ta rola przypadnie i mnie, może nawet szybciej niż się tego spodziewam, nigdy nic nie wiadomo :tak:

Dziewczynki opowiem wam dzisiejszą historię prawdziwą :p

otóż wracam z pracy jestem na peronie czekam bo pociąg nadciąga i widzę mamę trzyma synka za rączkę a na ręce trzyma jego misia myślę se fajny kolor tego miśka taki jasny brązik myślę kupię takiego Lily :D
i już wsiadać miałam do tego pociągu patrze :szok::szok::szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek:misiek się rusza !!!!!!!!!1:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: ja odskok w bok babka w śmiech patrze i oczom nie wierze dziecko w kombinezonie misia!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bo ja tylko tył widziałam) heheheheheheheheheh ubaw miałam całą drogę do domku

a mnie podoba się to :p

(Napisy)Brytyjski Mam Talent[2012] - Jonathan & Charlotte - YouTube

nie wiem czy widziałyście to brytyjski mam talent ten chłopak chodzi do szkoły mojej koleżanki ten młody człowiek ma ciężkie życie a może już mu dali spokój po tym programie nie wiem muszę zapytać

Aniu Jezuuuuu ale ma głos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: szok, coś pięknego!!!!!!!!!!!!!!!

hahahha teraz to ja sie śmieje z Ciebie bo sobie wyobraziłam Twoje oczy jak sie ten "misio" zaczął ruszać :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Paula witamy ,,,,,,,rozgość sie u Nas :tak::tak::tak: i może opowiedz wiecej o sobie jeśli masz zamiar zostać z Nami na dłuzej.........:tak::tak::tak::tak: My tutaj sie znamy juz jak łyse konie także spowiadaj sie nam szybko .........:-):-):-):-):-):-):-):-)

ania ale numer z tym misiem. A mam talent widziałam już jakiś czas temu- byłam w szoku

ilonka to uważaj jak upolujesz misia, żeby przypadkiem nie paść ze smiechu jak ktoś powtórzy reakcję ani ha ha

paula witaj

u nie zaczęło padać, więc przyczyna bólu głowy już znana

ilona24 dziękuję za akceptację :-)

mam nadzieję zostać z Wami jak najdłużej, zafasolkować, urodzić i wychowywać "razem w Wami" ;-)

ja mieszkam sobie jeszcze w Bielsku, jeszcze ponieważ jak nastąpią jakieś konkretne zmiany w życiu wybywam na śląsk- stamtąd pochodzi moja miłość :-D puki co pracuję w hotelu.
Żyję sobie już 24 wiosny... czasami nachodzi mnie chęć posiadania dzieciaczka, ale ja jestem chyba staroświecka :tak: wiecie chciałabym tak po kolei: zaręczyny, ślub, dzieciaczek... ale co z tego wyjdzie, czas pokarze :-)

jeżeli chcecie wiedzieć coś więcej- to walcie śmiało :-p

Paula witaj i ja powiem ci tylko tyle jeśli pragniesz dziecka to po prostu się staraj a nie myśl o ślubie:tak:ślub można wziąć zawsze jeszcze zdążysz a na dzidzie masz tylko kilkanaście dni w roku :)

reklama
LiLuu no Kochana co racja to racja :tak: szczerze powiedziawszy to nie zabezpieczamy się jakoś szczególnie (w lipcu odstawiłam tabletki), także kto wie może stanie się to szybciej niż myślimy ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry