reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula tak a dokładnie to sie jeszcze nie urodził hihihi... bo własnie 11 minut temu 3 lata temu dostałam pierwszy skurcz a urodziłam o 16;15 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziama no ja wiem , wiem słoneczko tak sobie jaja z Ciebie robiłam a co........:-):-):-):-):-D:-D:-D z tą masą to coś sie wykombinuje :tak::tak::tak:

no proszę kto sie tu zjawił Małami...... TY to masz tu częsciej przebywać !!!!!!!!!!!!!!!!!!! My tu jesteśmy na dobre i złe chyba o tym juz zapomniałaś :-:)-:)-:)-:)-:)-(

i ja witam nową staraczkę :-D:-D:-D:-D ale sie tłum u nas robi :-):-):-) super !!!!!!!!!!!!!!!! Tylko mam nadzieje ze nie bedzie jak zawsze, ktoś sie pojawia a potem sie wszystko ucina bez powiadomienia :-:)-:)-:)-(

reklama
No cóż mogę powiedzieć mieszkam okolice Krakowa w domu z teściowa to znaczy ona na dole my u góry dość niezależnie od siebie, od pięciu lat mężatka córka Julka lat 4 z hakiem chodzi drugi rok do przedszkola obecnie od czterech cykli z mężem się staramy o małego członka rodziny ale bez żadnych rezultatów. Czekam na nadejście @ bo miała być wczoraj ale nie ma a zazwyczaj robiła niespodzianki przychodząc wcześniej niż później ale test robiłam dzisiaj i niestety nic :( w poprzedniej ciąży było prawie bezobjawowo i szybko zaszłam więc jest to dla mnie dość stresujące jak tak dalej pójdzie będę musiała się przebadać dokładniej ale nie chcę na razie panikować bo dopiero stres będzie.

Mała mi :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ilonko po dupce chudziutkiej ;-) chcesz???? A swoją drogą jak juz sie wbijesz w sexi bielizne to szybciutko wbijesz sie w tabelke nr 2 he he :-D:-D:-D gwarantuje Ci to he he.

Witamy nową staraczke tzn już 2 :-)

A ja wymęczyłam gołąbki na obiadek :-p:-p:-p zapraszam :-p:-p:-p

Własnie dzwoniła ciocia :-) zabiera Kubule do siebie do niedzieli tzn dzisiaj hura mama i tata sie wyśpią :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witamy nową staraczke tzn już 2 :-)

A ja wymęczyłam gołąbki na obiadek :-p:-p:-p zapraszam :-p:-p:-p

Własnie dzwoniła ciocia :-) zabiera Kubul edo siebie do niedzieli tzn dzisiaj hura mama i tata sie wyśpią :-D:-D:-D

Ja również witam ! Cokolwiek byś z tymi gołąbkami nie robiła przynajmniej masz już obiad ja dopiero coś muszę wymyślić i zrobić
Czyli chata wolna no proszę :) jaki weekend fajny się szykuje

reklama
dziama :-p:-p:-p:-p
Paula szybki to on był ale nie taki lekki niestety :-p:-p:-p
losiczka. ja chce, ja, ja,ja ..........:-):-):-) uwielbiam gołąbki ( hmmmmmmm zresztą czego ja nie lubie :cool2::cool2::sorry2::sorry2::baffled: hehe ) ohoho.,.... prawie wolna chata .........bedzie sie działo :-D:-D:-D
taaaaaaaaaaaaaa......... nie wasze doczekanie az ja wskoczę do tej 2 tabelki a jeśli tak sie stanie w najbliższych 4 latach to marnie mój m skończy ......

Do góry