reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Małami nastepnego porzucenia Nas nie wybaczymy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-p:-p:-p:-p:no::no::no::no::no: Nie trać nadziei.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:
Ada Mój m jak byłam w ciązy teraz to od samego początku był pewny ze spodził synka mimo ze lekarze nas motali........a teraz cwaniak bierze mnie pod włos ciągle i twierdzi ze tym razem bedzie strzelał żeńskimi

reklama
Pewnie ze sie nie obraze, co najwyzej zarzadam zebys przyjechala mnie udobruchac osobiscie :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-Dkazdy jest tylko czlowiekiem wiec spoko wporzo ;-);-);-)

No jaki cwany:) Ciekawe czy jakby im przyszło rodzić też by tacy do przodu byli :) Mój lekarz do 7 miesiąca mówił że syna a w siódmym poszłam na kolejne usg i on tekstem o "widzę że będzie płeć piękna " a ja sobie myślę ale słodzi sobie. A tu dziewczynka :)

Wróciłam :-) Udało mi się wydębić receptę i nie musiałam siedzieć i czekać,bo lekarka jeszcze nawet nie zaczęła przyjmować ... ehhh...

Proszę, proszę i nasza zguba się znalazła :-):-):-) Martuś fajnie,że jednak postanowiłaś wrócić :-)

Ada witaj :-) Widzę,że blisko mnie pomieszkujesz :-)

Ada z tym to chyba jest różnie ,u mnie synek ma juz prawie 9 lat a 2 bobasa brak :(((( niestety wciaz sie nie udaje
a jakby było jedno po drugim to mowia ze na poczatku meczące ,ale ja mysle ze bez problemu dałoby sie radę :tak:

MADZIK :* :* :*

Rozia No tak jakoś się złożyło:-)
Malami ja z bratem trzy lata różnicy i na początku się nie dogadywaliśmy i biliśmy a teraz bym za niego w ogień skoczyła a boje się że 5 lat to już tak się nie do końca zbliżą ze sobą że dystans zostanie głupia jeszcze w ciąży nie jestem a się martwię ale cóż. A długo się staracie?

Ostatnia edycja:
Ada u mnie miedzy chłopakami jest 3 lata róznicy a potem długa przerwa na dorobienie sie zresztą widac po moim suwaczku :-)

Martuś jutro z rańca biore sie za torebeczke :-):-):-) w poniedziałek wysyłam :-):-):-)

Ilonko własnie z takiego nie planowania córki wychodzą he he ale jaja my już Cie na 3 namawiamy :-):-):-) Która chętna żeby mnie pobić :-) w ilosci dzieci oczywiscie he he.

Kużwa tabl pezstała działać boliiiii........:-(

reklama
losiczka i jak się dogadują chłopaki? Wiesz że masz jednego syna rok młodszego ode mnie a drugiego w wieku mojego dziecka :-) u nas do przedszkola była taka kobitka która zaprowadzała do przedszkola jednocześnie wnuka i syna .
Wyślij jakieś zdjęcia torebek albo linka bo bym obejrzała o ile wolno :)

Do góry