reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ale żeście naskrobały :szok::szok::szok:heh masakra ale to dobrze będzie co czytać

pospałam teraz oglądam film z mężusiem:-)

widzę że wam też się podobała moja przygoda z misiem :-p:-p:-p:-pheh sama się jeszcze śmieje z tego
a co do oglądania tego duetu to ja też ryczę za każdym razem jak ich oglądam

reklama
Rozia ja niestety tego nie oglądam... a tak szczerze to jak zobaczyłam kobietę pierwszy raz w MasterChef, oni ją przedstawili jako znaną kucharkę to ja sobie pomyślałam "do diabła kim ona jest- niby znana, a ja ją widzę pierwszy raz" :-p

co nie zmienia faktu, ze ciasteczka w linku który dałaś wyglądają bardzo smakowicie
;-)

no ja też ją pierwszy raz w życiu widzę, ale i tak wolę ja od gesslerowej...

ania ja uwielbiam andrea bocelli, a koleś tak pięknie to zaśpiewał,że ciary miałam na całym ciele... Nawet mojemu m się podobało :-)

Ostatnia edycja:
nom ja też nie przepadam za Gesslerową, ona zrobiła tak trochę karierę nazwiskiem, bo generalnie to "wżeniła się" w rodzinę restauratorów, tak więc no...
poza tym Gesslerowa nie dorasta do pięt mojej babci :-) :tak: ;-)

a czy któraż z Was piekła może te babeczki co są w reklamie rodziny jeżyków ?

a ja dzisiaj pierwszy raz miałam ochotę na słodkie :-p więc dzwonię do Piotrusia i mówię mu że "kochanie nie zgadniesz ci dzisiaj Lily sobie kupiła ":-D:-D:-D:-D:-D

kupiłam cały karton pączków Krispy Kreme

chciałam zdjęcie wstawić ale znowu jakiś błąd mają na stronie :wściekła/y: no cóż innym razem narobię wam smaka

Bożżżżżż............... co tu sie dzieje :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jak wróci mój m dziś to ja juz go ładnie przywitam a potem bedzie mógł Wam za to podziękować hahah :-D:-D:-D:-D zbereżniki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D
truskawa no TYś to tak pieknie wszystko ujęłaś hihih.........:-):-):-):-)

losiczka czytałam coś tam na temat własnie diety i ph szparki :-p:-p:-p no ale juz mnie pocieszyłaś własnie także chyba bedą nici z tego trzeciego kiedyś tam.. :-:)-:)-(

Rozia u mnie w lumpie pełno takich śpiworków :tak::tak::tak: teraz jak byłam w BIGU to boooooooooskie były i tanie :tak::tak::tak::tak::tak: nawet na wycenie po ok 15-20zł :tak::tak::tak::tak: na wagę wyszło by taniej pewnie coś kolo 10zł :tak::tak::tak:

dziama mówisz masz.............. MĘŻULEK WRACA SASASASA..............:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D HAHAH JAK I LOSICZKI Z WYPŁATĄ I JA TEZ TO LUUUUUUUUUUUUUUUUUUBIĘ

ale zdjęcia to juz moze Wam wszystkiego pokazę w poniedziałek,,,, bedą 3 zestawy.... szmatek , drugiej strony pokoju i z Jasia urodzinek co???????????????????????? ha....wiedziałam ze sie zgadzacie :-D:-D:-D:-D:-D:-D \

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no i jak wraca dziś to jutro Wam coś oznajmię :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ha ha. pani g zrobiła napis w super karczmie w górach -jak się ktoś interesuje to na priv dam linka- cyt- baranina zajeb......sta................itd, pismem dziecka z z zerówki- a rewolte robiła kilka knajp dalej

reklama
LiLuu osz w pyszczek, jakie one są piękne :szok: no, ale cóż w PL pewnie takich nie ma...
Lily pewnie zadowolona, że może pojeść takich pyszności :-D ;-)

Gesslerowa była też w Bielsku, niedaleko miejsca gdzie mieszkam, w październiku będzie odcinek emitowany w TV- podobno niesamowicie wydziwiała
:-p w ogóle mieszkała w jednym hotelu, żywiła się w innym miejscu, a jeszcze inne "naprawiała" :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry