reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko a dałabyś radę mi taki mały śpiworek kupić?? Bo chodzi mi o to,żeby był od 0m, bo większy też na ciuchach w Busku jeszcze kupiłam, ale nie mam małego... A chodzi mi,żeby był ciepły, więc najlepiej,żeby w rączkę wziąć i zobaczyć... Chyba welurowy byłby ok :-) Będę Ci bardzo wdzięczna:-)

A na marginesie jesteś wredota,że karzesz nam czekać do jutra z tą Twoją tajemnicą :wściekła/y: Oj nieładnie, nieładnie :no: Spać nie będę mogła w nocy i będziesz mnie mieć na sumieniu :tak:

a propos promocji na pampersy, to w tesco jest taka
http://itesco.pl/pobierz/gazetki/32/32-oferta-tygodnia/hm/online.swf

na 13stronie jest pokazana :-)

reklama
Ilona- ja Cie gadzie znajdę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wsiądę w ta moją "korsinę" i cię znajdę :) tajemnic jej sie zachciało na zdj poczekamy do pon ale tajemnicę dawaj teraz jak P będzie nie będziesz miała dla Nas czasu! no i ja na weselu to nie doczytam mów i to już.

Rozia kurczaczek to bym Ci juz wczoraj kupiła gdybyś z tych nudów wczoraj ten pomysł "urodziła" BO własnie taki mały welurowy był jakoś za 15zł jak sie nie mylę .....ale nie dam głowy ...:sorry2::sorry2::sorry2:
wraca chłop wiec moze uda mi sie jutro skoczyć po niego :-D:-D:-D:-D co????????????????????

a byłyście w jej restauracji???????????? fuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!! a ceny kosmos i napiwek do rachunku dołaczony!!!!!!!!!

ilonka popraw humor cioci piąteczce

OBIECUJE ZE JUTRO SIE WSZYSTKIEGO DOWIEDZIEC ;-):tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-) NO NIBY TO NIC TAKIEGO ALE JA SIE STRAAAAAAAAAAAAAAAAAASZNIE CIESZĘ .........:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
WYBACZCIE ALE PÓKI TO NIE JEST ZAŁATWIONE OFICJALNIE NIE CHCE GADAĆ.....BO MOGĘ SIE JESZCE ROZMYSLIĆ :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

piąteczko jakoś obawiam się o moje zdrowie dlatego też nie wybieram się hahaha :-) a jeszcze jak mówisz, że ochyda i do tego droga to już na pewno nie wstąpię :-p

Powiem wam że ja lubię Gesslerkę :tak: za to jaka jest :-) jestem taka sama u mnie w pracy tam gdzie jedzenie nie może być brudno!!!! widziałyście ile z tych restauracji nie było do zamknięcia:szok::szok::szok::szok: ona by się tutaj przydała u nas w UK bo większość nadaje się tylko do likwidacji brud smród i robactwo

reklama
no tak brudno nie może być, ale ona wywija tymi swoimi lokami nad garami :-)
swoją drogą włosy to ona ma obłędne :-)

LiLuu co do Ilonki to też mi to przez myśl myknęło haha
:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry