reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja tez się już żegnam DOBRANOC kochane bedę zapewne w pon po pracowitym weekendzie napiszcie Dziamie eska z wyjawieniem tajemnicy, poczytam między robiebniem foty ze sledzikiem czy przy Jesteś szalona heheh

reklama
ja też zmykam... trzeba coś na necie oglądnąć, bo w tv oczywiście nic nie ma... ehhh

dobranoc i do jutra :-)

A tak na dobry sen dla naszych staraczek różowe fluidki, bo dawno nie było :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

no kurka wodna ja przyszłam to wy polazłyście :wściekła/y:
Viola to opowiadaj jutro :tak::tak:
dziama a Ty jako gość czy jako fotograf bardziej na tym weselichu ????????????????????
piąteczko Rozia dziama, viola dobranoc

dziama napisze eska jak juz bedzie na 100% pewne ...........
:tak:

Ilonka - pytałam, bo właśnie chciałam Ci napisać to co Losiczka - nie licz dni do owu - ja zaszłam na 3-4 dni przed owu - niby powinna byc dziewczynka, ale uwierz mi, że Kubuś to 100% chłopczyk!!!

Matko z córką.................córko z dziurką ale żescie naskrobaly..........czlowiek musi sie uczyc czytac od początku

Widze ze tu seksistowsko sie zrobilo:-) ..................moj maz mi oswiadczyl zebym sie umyla bo bede wolana do tablicy:szok::-D ciekawe co dostane jak nie bede znala odpowiedzi

Ja dopiero siadlam, po pracy zabralam sie za prasowanie i tak mi zeszlo 3 h, pozniej sprzatanko i tera padam
Martus zartujesz???? Ucieszylam sie jak Ilonka z promocji w biedronce Ale zadymiscie to zapraszam do mnie u Ani bedzie dzidzi :-p:-p:-p.....moze Ania sie nie zezlosci ze Cie podkradam:-) ....................juz widze ta rundke po pubach w Londynie, zeznoimy sie ze beda nas wyciagac spod stolów
Kasia-es w koncu sie pokazalas:-).......bardzo sie ciesze ze twoje slicznotki juz tak szaleja......i modle sie za dzieciatko kuzynki, wspaniale ze juz uklad pokarmowy zaczal prace to dobry znak:tak:
Agnes tez sie zdziwilam jak tempke umiescilam na wykresie:szok::szok::szok:...........a ty dawaj znac jak tylko bedzie sie cos dzialo :tak::tak::tak:
Aniu jak tam slonko;-)???? Po za bolem szczepionkowym???? Lilutka szaleje czy dalej leniuch???
Dziama trzebabylo zlaapac te dechy i zdzielic goscia
Truskaffka jak dlugo myslisz pracowac???
Paula to co bedziesz teraz soczystą wymowę mieć:-D:-D:-D???
A gdzie Pamela???
Jane ????
Zzagubiona????
Piateczka
na poprawe humoru

Wy tu o pączkacha ja na diecie juz prawie tydzien

dzień dobry diewczynki- ja tylko zameldować, że narazie wszyscy żyją- powiedziałam gadowi, że jak weźmie tą robotę to walizka i niech śpi w kanc albo wynocha na stałe do jaskini- wpadnę czasem sprawdzić, czy biurko jeszcze stoi i tyle

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziendoberek :-)

Szaro buro i ponuro w Poznaniu ale sie nie przejmuje :-) mam dużo szycia wiec męzuś dzisiaj zajmuje sie gotowaniem a ja szurankiem.

Ilonko ja tez sobie pomyślałam że ta twoja tajemnica to nowy suwaczek ciązowy he he:cool2:

Laseczki życze Wam miłej spokojnej soboty . :-):-):-) Narażinko :-) ( gębula boli......mam juz dośc :-( )

reklama
Witam
A więc tak: u nas w banku można zawiesić jedną ratę w roku bez żadnych konsekwencji tylko trzeba to zgłosić. Można też zawiesić spłatę na 5 miesięcy (bez ponownego sprawdzania zdolności kredytowej) lubna dłużej ale wtedy ponownie sprawdzają zdolność. I takie zawieszenie można zrobić raz na okres całego kredytowania.
Więc postanowiliśmy,że weźmiemy ten jeden miesiąc w tym roku i jeden na przyszły rok i to będzie grudzień i styczeń a później zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Niestety nie będzie to czas na siedzenie z dzieckiem tak jak chciałam tylko na szukanie pracy,ale zawsze coś,przynajmniej nie będzie tego spięcia że jak nie znajdę pracy to nie będzie za co spłacać,zawsze możemy jeszcze te 5 miesięcy wziąć jakby co. Ale byśmy chcieli to zostawić bo nie wiadomo co nas jeszcze czeka przez te 25 lat.

Miłej soboty ja lecę na lumpki.

Do góry