reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej! witam wieczorową porą. dzień spędziłam intensywnie i nic mnie nie rusza. synek uparty więc ja już czekam na wywołanie 15. u nas deszcze pada i wieje tak że strach się bać. co chwilę mi net rozłącza więc wpadne później

Agnes rzeczywiście uparty ten twój maluch ale co zrobisz jak nie chce wyjść to niech siedzi a ja boję się dokładnie tego samego że będę chodzić po terminie :no:a tutaj to mają czas i nawet wywoływać nie chcą a na masaż szyjki się nie zgadzam !!!!!!!!!!!!!

JESTEM JUZ ;-)

przepraszam ze musiałyscie cały dzien czekac- to oczywiscie nie było zamierzone :sorry::sorry::sorry::sorry: !!!! :sorry: od rana nie miałam czasu nawet na chwile wpasc.... najpierw zakupy , potem pierogi lepiłam , a potem problemy z netem i w ogóle co kompem cos nie halo ;-( buuuuuuuuu.,,,,,,,,,,,,,,,,,,

tak wiec sprawa juz jest załatwiona oficjalnie także mogę juz sie pochwaić:-) ;-) :-) ;-) :-) ;-)
ZAPISAŁAM SIE DZIS NA KURS PRAWA JAZDY :-D ....tak jak mówiłam niby nic ale dość długo podejmowałam decyzję, ale teraz juz po ptokach wycofac sie nie mogę bo wpłacona zaliczka hehehehe......... także Z DROGI LUDZIE BO PIRAT DROGOWY NADJEZDZA HAHAHA :-) ;-) :-) :-)

NIE NADROBIŁAM JESZCZE ....... WYBACZCIE !!!!!!!!!!!
BUZIALE , NO A WY OD RAZU ZE ZACIĄZYŁAM - GŁUPOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p:p:p:p

reklama
Ilonko no to gratuluje podjętej decyzji :-)

My dzis po sklepach chodziliśmy,żeby płytki znaleźć i pojechaliśmy do jednego sklepu gdzie mnóstwo rzeczy nam się podoba, ale najgorsze jest to,że podobają nam się różne rzeczy ... Eh... coś czuję,że ciężko będzie z tą łazienką ...

Do góry