reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Violuś napiszę Ci szybko najlepszy krem do tortów ale i to placków ....bo moja mama w pracy ale tez i w domu robi torty ze śmietany, a uwierz niebo w gębie ,,,, bo nie bylo jeszcze osoby ktora by nie zachwalała tortu !!!
Krem ze śmietany robi po prostu z tej smietany ZAWSZE !! Łaciata Śmietana UHT 36% 1l - HURTOWNIA-SPOZYWCZA.PL Sklep internetowy, kawa, herbata, cukier, napoje,dostawy do gastronomii dodaje tylko żelatyne , i np barwniki jak chce miec czekoladowy czy truskawkowy smak * ja uwielbiam czysty smak tej smietany hehe) , i trzeba posłodzic bo ona nie jest slodka ...!!! i to tyle ....my uzywamy to do tortów, deserów, placków itd .... w cukierni tylko takie torty robia z tej smietany, nie ma zagrozenia np w lato ze ktos sie zatruje kremem !!:tak: a do ponczu do tortów woda cukier i rum :tak: :tak::tak:
ojjj to co sie z tym małym sloneczkiem dzieje ??? moze kolejne zeby idą ?????
piateczka hahahha TY pieronie ,.,,, nie stresuj małza w takich chwilach hihi

reklama
dziewczyny- ale jaka miał minę- bezcenne szkoda, że fotki nie zrobiłam
photographer.gif

Ilonka dziękuję:)
Może faktycznie zęby hmmmm bo on jeszcze trze często nosek i oczka jak nie jest śpiący. Fakt,że tam u góry na dziąsełkach nic nie widać,ale to że pierwsze ząbki wyszły bezboleśnie to nie znaczy że reszta tak wyjdzie no nie?

Viola mój papi robi tak samo ....:szok: matko kochana moze i jemu juz faktycznie wychodza :szok:

na ddt o poronieniach .... jak ta Pani opowiadała jak ja traktowali w szpitalu gdy rodziła dziecko w 5 miesiacu to normalnie noz sie otwiera w kieszeni .... matka wie ze dziecko jej umrze musi je sama urodzic a lekarze traktują jak smiecia ...... :wściekła/y::wściekła/y: poryczałam sie normalnie !!!!!!!

ilonka pozew o rozwód pewnie już w produkcji
writer.gif
ha ha

viola ważne, że nie płacze, a dolegliwości zawsze jakieś mogą być- moim pomagał żel bobo coś tam- nie pamiętam dokładnie- bobodent???? chyba tak

Hej Kochane moje!ale super wiadomosc z samego rana :)))no to kciuki zacisniete &&&&&&& za szybki porod;)Dziewczynki sorry,ze tak tylko o sobie,ale czytam Was regularnie,tylko z tym odpisywaniem gorzej;)nie miejcie mi prosze za zle,a teraz to tym bardziej juz...ja nastepna na porodowke...z jednej strony mam stracha,a z drugiej to juz chcialabym miec to juz za soba w koncu;)od dzisiaj u mnie 19 dni do terminu,ale ja nie chce na haloween albo na swieto zmarlych urodzic,a termin mam na 29.10;)ja juz teraz od poniedzialku sie wcale nie oszczedzam...od niedzieli regularnie sexik no i mam pytanie...brzuch mi sie stawia i twardy jak kamien po kilkanascie razy dziennie,u lekarza w zeszly poniedzialek szyjka skrocona o 2,3 cm i miekka jak maselko z rozwarciem na 1 palec,lekarz mowil,zebym akupunktury przygotowujacej do porodu nie robila u poloznej,bo moj organizm juz sam sie przygotowuje...wiec zadzwonilam do poloznej,a ona w smiech,ze na pewno jeszcze 2 tygodnie przenosze:(dodam,ze ona mnie nigdy dowcipnie nie badala,jedynie ostatnio robila ktg 28.08,a to juz kupa czasu minela,odkad ona mnie ostatnio widziala:(jestem w blednym kole,a lekarz po ostatniej wizycie powiedzial,ze ktg wykazalo spore skurcze...no i co ja mam teraz w tej sytuacji robic,kogo ja sie mam sluchac?!jutro o 11.00 akupunktura u poloznej,a w piatek o 14.00 wizyta u lekarza...ja zwariuje...sorry...pomozcie prosze Kobitki!!!pozdrawiam w ten piekny chociaz dla agnes poranek;)

reklama
Hejka kobietki

Ilonka ,Katy co sie smiejecie z mojej oponki no jest i to zimówka jak się patrzy hehehehe chyba musze tez ciwiczenia uskutecznić :-)

Katka a co to za placuchy???bo nie znam ?????
Piateczko jak z małzem dzis???????
buuuuuuuuu Losiczko gdzie jestes????

Aniu tulam kofana :*

byłam rano juz u dentysty ale jakis mało rozgarnięty sama mu musiałam powiedziec co do naprawy itp,taki młodyy i nie wiem czy sie na czms znał poza zdjeciem kamienia nie dałam sobie zrobic nic wiecej w mojej szczęce jeszcze by mnie uszkodził ,chyba sie zestresował jak mu zaczełam tyle pytan zadawac :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry