reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja też mam niedługo wizytę u dentysty,ale mam taką zaufaną panią dentystkę jest dobrym fachowcem i złotym człowiekiem,a dzieci nie chcą od niej z gabinetu wychodzić. Idę oczywiście z Antkiem,żeby już go przyzwyczajać,żeby mu te pierwsze ząbki obejrzała

Piateczko dzieki,ale okna to ja conajmniej raz w tygodniu juz myje...schodow tez juz probowalam...goraca wanna,seksik no i ta niepewnosc kiedy sie w koncu zacznie...codziennie pije pol litra!!!(ale herbaty z lisci malin;))no i robie nasiadowki z kwiatow siana,czy jak to tam sie nazywa...teraz leze,nic nie robie a brzuchol nadal twardy jak kamien,maly bardzo sie rozpycha,a ja od 3 tygodni conajmniej mam klujacy bol w podbrzuszu jak tylko gdzies dalej sie przejde...

Piateczko ooo nie czuje sie dobrze hehehe oponka jest jest
i wiecie co,to wogole zauwazylam ze moja skora jest po 30 stce taka bleeeee juz nie jest taka jedrna jak wczesniej :zawstydzona/y: kuzwa smaruje pielegnuje a tu dupa normalnie az sama sobie sie nie podobam :wściekła/y::no::no:

Aleksander 8:30 4050kg szczęscia 58cm miłosci

WITAMY NA ŚWIECIE !!!!!!!!!!!!!

AGNES MAMUSKA GRATULUJE PORAZ KOLEJNY :-D

A OTO TEN SLYNNY UPARCIUCH
:-DJEST PIĘKNY ;-) :-)

Zdj__cie0138.jpg

Hejka :-)
Ze co masz Martus????? Oponke :szok:?????? taaaaaaaaa:-D:-D:-D

Ja juz mam taka od tira:-D:-D:baffled::baffled::-D:-D

Agnes czekamy na tego leniuszka!!!!!!!!!!!!!

Piateczko mowiszze mezowi serducho siadalo a takie teksty mu sypiesz w trakcie ujezdzania:szok::szok::-D:-D
Ilonka fajny ten krem, musze mamy podsunac napewno go wykozysta:tak:

Jezusicku niech ktos za mnie do pracy idzie, w nocy sie ciagle budzilam a nad ranem spalabym w najlepsze:baffled:

EDIT:

GRATULACJE I JAKI ON SLICZNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry