reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Piąteczko co żeś cholero wymyśliła ????????????????????????????????????Mów jak na spowiedzi :-D:-D

Karolek jak tam Jagódka?????co u Was nowego :-)

Piąteczko Ty "drańciuchu" co wykombinowałaś?

Malami Chyba można jak szkoła zgodzi się przyjąć to tylko nadrobić trzeba będzie ale narazie nie powinno być tego dużo. Właśnie oglądam zdjęcia na grupie i wzdycham jaka jesteś urocza :tak:

Witam :-):-):-)
piąteczko opowiadaj zmijo :-D
losiczko jak zdrówko ???????
małami :* :-) współczuje tej pracy ... wyzyskiwacze :wściekła/y:
Jane sama czekam na ten przepis :)
Rozia wysypiaj sie :) niedługo to bedzie tylko marzenie :-D:-D:-D
sylwia nie ma jak w domciu :) dobrze ze cię wypuscili !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO a mała to chyba pierwszy raz mamy nie miała na nocki wiec dziecko biedne przeżywało !!!!!!!!!!!!!!!! nie ma co sie dziwić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wiem co jeszcze.......:sorry::sorry::sorry: tak na szybko przeczytałam .... Bo dopiero co m pojechał do pracy....
Jak on jest to mnie mało..... lece zjeść obiadek :) Dziś placki po węgiersku :-D:-D:-D:-D:-D

Przyszedł mi kombinezonik dla Papiego :) bałam sie bedzie cieńki, ale jest świetny :) cieplutki i taki słooooooooodki :D :-D:-D:-D:-D:-D http://allegro.pl/puchaty-cieplutki-kombinezon-disney-i2719937975.html

Poza tym zła jestem........ bardzo dużo rzeczy mam pozyczone od znajomej np leżaczek, wanienke , przewijak, ręczniczki do kąpieli itd ... a on dziś dzwoni ze przeprasza ale mam miesiąc na oddanie tego wszytskiego bo sie jej znajomej dziecko rodzi i ona to wszystko sprzedaje :-:)-:)-:)-:)-( i teraz musze przede wszystkim jakis bujaczek - lezaczek kupic :-:)-:)-:)-( ehhhhhhhhhhh

Karolku no Jagudka coraz wieksza to zobaczysz jak to jest jak juz mniej spi a wiecej wymaga,szkoda tylko ze rano cos jej tam dolega,ale przejdzie i niedługo sobie wszydtko unormuje

Adula ja urocza hahaha dobre heh usmiałam sie teraz

co do zmiany szkoły to mój Szym do 2 klasy dopiero ,ale jurcze jak ja tu w Płocku zarabiam najniższą a G codziennie do pracy 85 km jezdzi to mu wiecej za paliwo wychodzi niz ja zarabiam :-(
Piąteczko no mow mow szybko co za plan heh,juz zgoda jest czy nadal cisza

cześć z 'rana' :-)
piąteczko wiedziałam, że coś uknułaś... czułam to w kościach:cool2:... pochwal się, jak mu na gulu zagrałaś???
malami skąd ja to znam... zarabiałam w polsce jako manager ledwo ponad najniższą+ew. premia jak zasłużylyśmy, ale tez nie chce tutaj o tym się rozpisywać... co do szkoły wydaje mi się, że jeśli znajdziesz taką, która może przyjąć w ciągu roku nowego ucznia (znaczy ma miejsca) to czemu nie... sprawy psychologiczne to inna brocha.

pracującym życze udanego dnia i reszcie też... wow ale mam pamięć absolutną normalnie...

ja dziś spałam do 10.00 a co... nie można mi...:-D

reklama
Czemu się śmiejesz z mojego określenia Malami jakoś tak mi się podoba z resztą wszystkie takie śliczne jesteście chyba się kompleksów nabawię :(

Agnes wiem że to dawno było poruszane pewnie ale masz cudowny dom i te zdjęcia w czerwonej sukience mmmm.....

Ilonka Pawcio ma prze uroczą czuprynkę kombinezon bardzo fajny a do ilu chcesz przeznaczyć na te rzeczy dla małego pomogę Ci szukać :tak:

Do góry