reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej ja jestem tylko po to właściwie żeby powiedzieć dobranoc....
padam na ryjek...nie mam siły odpisywać :-:)-( jutro znowu pracowity dzień się szykuje...

coś dziś wszystkie zajęte bo mało do nadrabiania miałam.

do jutra

reklama
Faktycznie .....zapomnialam ze Jane dzisiaj dzien sportu po pracy miala:-D.....biodulko odpoczywaj ;-)
Paula moj m mowi ze za duzo mam zainteresowan a niczym na dlugo sie nie zajme :eek: a ja na to ze nie wiem co mi bedzie pasowalo dopoki nie spróbuje :-D

Dobra kotek lece spac Dobranoc ....................zostajesz sama na placu boju ;-)

dzień dobry dziewczynki

ja zostałam pokonana znów przez małaża- cwaniak przyjechał wczoraj zgodnie z obietnicą- ale nie sam, tylko z naszym serdecznym przyjacielem i się atmosfera niechcący rozładowała- no ale może i dobrze, bo przynajmniej nie wyszło, że przesadzam, albo że to ja się poddałam w swoiim fochu

miłego dzionka

Hej dziewczynki

Katka obiecuję nie chudnąc bo sama nie chce ,ale ostatnio zakupione dżiny w rozmiarze 26/30 juz sie luźne zrobiły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

robiłam młodemu wczoraj te twoje placuszki z bananami iiii o rany dzis znowu chce :-D:-D:-D pyyycha

Jane
bidulo zabiegana i zapracowana Twoje risotto też znikneło z garnka w 2 dni hehehe :-)

Anula no ja juz odliczam do twojego wolnego juupiii :tak:

Paula,Roza no nie wiem może być i przeprowadzka bo i G ma dość jazdy a teraz znowu zima...on juz 2 lata tak jezdzi codziennie od poniedziałku do piątku :-( a potem mowi ze zmeczony :shocked2:

LOSICZKO CZY MAM PRZYWOŁAC CIĘ DO PORZĄDKU??????????????????????? Gdzie jesteś Kochana ????

ide po kawke bo zaraz gwoździa przybije :-D

aaa Ionko no to super z tym lezaczkiem :tak::-D:tak::-),a glinka w rossmanie,naturze,albo aptece :)

I ja sie melduje !!!!!!!:tak::-):-):-)
Katka zdolna bestyja z Ciebie ............:tak::tak::tak: a ta rolada z cyca kuraka wyglada bajecznie ..... mniaami !!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D składniki wszystkie mieszasz i zawijasz ????? czy jeszcze podprawiasz czyms ??????????? i to pieczesz tak ?????????
Katrina no własnie mi chodzi ze sloiczka , ale czy np zamiast marcheweczki moge podac najpierw jabłuszko :tak:
Viola to moze jeszcze jedno sobie machniecie ??????:-D:-D:-D:-D mloda jesteś.... :tak::tak::tak: szklanek i dzieci w domu nigdy dość:-):-):-):-) Ja może na początek podam jabłuszko....:tak: a potem stopniowo wprowadzac inne produkty :tak:
piąteczko hehehe fuksiara :-):-):-) :happy2::happy2:
sylwia nie przemęczaj sie zbytnio :tak::tak: a jak mąż ???? opiekuje sie wami wzorowo ?????????????
Jane Ty kochana zabiegana jak zwykle ... :sorry2:
Truskawa trzymam kciuki aby przeczucie Cię nie myliło ....... ale tak powaznie ??????????? to dla mnie wygladasz wprost kwitnąco ....... promieniejesz.... a na dziewczynke sie brzydnie :-):-):-):-) takze moze intuicja cie nie myli i bedzie ptaszek :tak::tak::tak: kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&& mam nadzieje ze tam wszystko pozamykane na 4 spusty :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Paula buziak :*

dziama moze znów ma problem z netem /........:confused::confused::confused::confused:

Miłego :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

losiczka szurasz ???????????????????

EDIT

dziama dobrze ze jestes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Małami nie bylo u mnie w rossmanie glinki białej................:wściekła/y: chyba ze nie zauważyłam ..... na drugi raz uważniej poszukam !!!!!!!!!!! zobaczymy czy ta z Ziaji jest OK ...

Boże ja tez dziś chciałam je zrobić ........i co /........ nie było bananów w biedronce dziś :szok: kurwwwwwwwwwwwwwww.........zawsze były ... a dziś brak :wściekła/y: także bedzie babka dziś zamiast placuszków buuuuuuuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry