reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Małami eeeeee tam.... hehe mnie to juz nawet ta glinka nie pomoże wiec spoko... skoczę do osiedlowego kosmetycznego moze tam bedzie...:tak: zadupie u mnie hehe :-D:-D ooooooo no tak kiedyś mi pisałaś o tym peelingu :D muszę małża wykorzystać niech mnie peelinguje kawą :-D:-D:-D:-D:-D
piąteczko no tak.... zakupy zawsze poprawiają humor :-D:-D:-D
pamela :-:)-:)-:)-:)-( przykro mi ...... kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Roszpunka
dam mu albo jabłuszko albo marcheweczkę skoro sie zaczyna od warzyw... :sorry2: :tak: Jaś dostał jabłuszko po 4 misiącu i tak wpierdzielał ze mu sie uszy trzęsły hehe ........ dam mu za ok 2 tyg ... raczej nie zaraz jak skonczy 3 miesiące ... :tak::tak: a TY tez planujesz wcześniej wprowadzić inne jedzonko niż mleczko ?? choć TY chyba nie musisz ... bo na cycu do 6 miesiąca dziecko nie musi nic innego jeść :-) Brawo...dla Maksia !!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak: :happy2::happy2::happy2:

Placuszek w piekarniku ... zapraszam na kawkę
:-):-):-) images.jpg

reklama
no to ludzie często mają bezcenne miny w walizkowym zamieszaniu

ilonka ja na kawusię chętnie- a moja paskudna geba się wyleczyła odkąd nA TEJ MASLANCE JADĘ- no ale widać się organizm z toksyn oczyścił to i gęba ładna

Ilonka to rób tylko ja poprosze parzona zeby mnie obudzila:-)
Piateczko ja teraz jak latam to zazwyczaj z podrecznym bo mam w nosie sie meczyc z bagazami, przepychanki, kolejki itp no ale u ciebie to zrozumiale ze chcesz zabrac 100 strojów ze soba :-D
Marysiu to fajnie ze goraczka spada......zdrowka dzieciaczkom ;-)
Marcia...................Amen
No i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte tylko sie nie denerwuj bo wziernik nie wejdzie :-D

Robie krupnik ktos chetny?????:-)

Małami kciuki za wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&&
Katy, u mnie do wyboru do koloru kawy:-p Mój małż tylko parzoną... a ja tylko rozpuszczalną :-)

Babka troszkę zakalcowata na spodzie :wściekła/y::wściekła/y: a najśmieszniejsze jest to ze jak robiłam pierwszy raz to nie miałam miksera i wyszła zajebista a dziś mikserem i lekki zakalac na spodzie :-D:-D:-D zje sie ...:happy2::happy2:

Marysia zdrówka dla Darusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój Jaś tez chory :-:)-:)-:)-( 2 dni temu przelezał cały dzien.. teraz juz odżył na szczęscie ...:tak::tak: inhalacje pomagają błyskawicznie :tak::tak::tak::tak:

Witam i ja w kolejne typowo jesienne, szare popołudnie :baffled:

piąteczko dobrze, że już jest dobrze z mężem
:tak:
pakuj się już powoli żebyś niczego nie zapomniała ;-)

sylwia_d oj Wy ranne ptaszki
:-)

dziama86 czyli mówisz, że udanie spędzacie czas?! Super !
:tak: ale będzie serduszek na wykresie :szok:

Malami123 oj no nie dziwię się, że zmęczony… w korkach, w godzinach szczytu to człowiek bardziej się zmęczy niż w pracy… jeżeli przeprowadzka miałaby być dla Was lepsza to może faktycznie warto podjąć taką decyzję
a tak zmieniając temat to jakiego mleczka używasz i toniku? Bo ja ostatnio mam straszny problem z buzią… zazwyczaj używam z serii AA, ale w sumie nie wiem czy one w czymś mi pomagają… :confused:

ilonko24 buziaczek w pysiaczek
:-D
jak tam kawalerowie Twoi, grzeczni?
Ja glinkę zakupiłam na allegro- fajna jest

pamela co do nerwicy to potwierdzam jak najbardziej… też miałam lekkie problemy które objawiały się tak jakbym miała chore serce… wyglądało to jak idealny przypadek kardiologiczny, a jak się okazało były to zwykłe nerwy
:baffled:
a cyklem się nie przejmuj, a nóż widelec kolejna @ się nie pojawi- trzymam kciuki! :-)

KatyB ja tak jak Marysia77 za krupnikiem nie przepadam, ale tatę mojego mogę Ci podrzucić
:-D

wnerwiłam się i nie nadrabiam wszystkiego - musiałabym urlop wziąć :) zaczęłam nadrabiać o 9 i jeszcze nie skończyłam :) w robocie dziś jak w ulu normalnie szok. Byliśmy u mojej psiapsióły w odwiedzinach. Nie byliśmy jeszcze u nich na mieszkanku a już 2 lata mieszkają ale zawsze łatwiej mi się z nią spotkać jak jest u mamy niż jechać do Wawy a że nadażyła się okazja to szybka decyzja i na spotntana pojechaliśmy. Tym bardziej że ma termin porodu na 4grudnia więc jak już mała będzie to tak bez sensu wbijać na 2 dni a na chwilę się nie opyla jechać. Nakręciłam się na bobasa jeszcze bardziej hehehe............... Piąteczko- myślałam też o spontanicznej kawce z tobą i miłam dzwonić ale kurna czasu nie było
Paula- z tymi serduszkami troszkę nie do końca heheheh- sypialnia i salon w którym spali domownicy oddzielona tylko ścianka karton gips heheeheh więc na "podokuczaniu" się skończyło

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka no jak Cie męzulek wymasuje to od razu i skorka pomaranczowa zniknie heheheheh,na kawke ciacho i obiadek ja dzis do Ciebie sie pisze bo po wizycie bede ok 17 w domu to dziś obiad gwizdany bedzie :-D:-D:-D:-D
Paula ja zaczełam uzywac mleczka i toniku clareny z serii HYDRO HYALURONIC LINE Cookie support required | www.clarena.pl generalnie mozna kupic na allegro mleczko i tonik 200ml kosztuje 32 zł ale ja w tej cenie kupuje o pojemności 500 ml bo ta znajoma zamawia do salonu :tak: i ona ma takie ceny na 500 ml hehehe a sprzedaje mi bo zamawia wiecej hehehehe aaa i dobry jest tez z tej Clareny krem dermonaprawczy do twarzy z wit.U ja dostałam kilka jego próbek i krem super :-D:-D:-D

co do zmiany miejsca mieszkania to najwyzej bede prosic o pomoc pozniej co do wynajecia mieszkania pod Warszawa moze ktos ,przez kogos...jakos pomoze :tak::tak: nooo ktora z okolic Warszawki ????
Dziama hehehehe od 9 hehehhe no kochanienka :-):-):-)

Do góry