reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Marysia - ja podbijam!!!! Kuba spał od 22 do 8 (spałby dłużej, ale musiałam podać mu antybiotyk i go obudziłam).

W dzień mój smyk tylko podsypia tak po 15-20 minut, ale w nocy jest OK.

reklama
losiczko strasznie mi przykro :-( Tulę :*

Ilonko ja choć spała dziś do 13 ( znowu :szok:) to i tak nie mam tyle siły i energii co Ty :-) A i już Ci uzupełnię dane do tabelki najbliższa wizyta jest 30.10 :-)

Katrina to Kuba nieźle Ci śpi:-) Tylko pozazdrościć :-)

Malami dobre :-D

My właśnie wróciliśmy z zakupów, bo mój m stwierdził,że musimy jechać kupić jakieś bajki dla Bianki,żeby mógł jej już czytać :-) To kupiliśmy :-)

No KATRINA gratulacje dla slicznie spiacego synka - jak Anecia sie zbudzi to jej o tym powiem ze kolega ja przebil :-) to moze powalczy dzis w nocy o nowy rekord ha ha ha - OJ BIEDNY MOJ CYCUS DZIS BEDZIE WYSSANY :-D

LOSICZKO - wspolczuje kochana, trzymaj sie.

moje ostatnie wypociny :-D

czapa.jpg czapaa.jpg hehe :-)

Aniu no i zleciało...... super ... !!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Losiczko tulę,trzymaj sie kochana

Ilonka ale tweety ma świetną czapę:)

Truskafka gdzie ty widziałaś 7 miesięcy u mojego synka:szok::szok::szok:? hihi 7 miesięcy do roczku:)

ania no jeszcze chwilka dosłownie :-) A co z tymi zdjęciami ??

ilonko czapka super :-) A może zrobiłabyś taka dla mojej Bianki, tylko fioletową ??:-)

reklama
Do góry