reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam i ja juz po śniadanku z kaweczką pachnącą :-):-):-)
mąż własnie pojechał, dzieciaczki oglądają baję :-D a ja szybko sie witam :-):-):-)
Papi wstał po 2 a potem przeważnie koło 6 wstaje ale dziś nie wstał wiec wyszykowałam sie i pobiegłam po bułeczki ... wracam a tu małż lata jak wariat po domu haha bo Papi wstał głodny jak wilk ... wiec latał jak szalony żeby szybko mleko mu robić :-D:-D:-D:-D ale miał pobudkę hahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piąteczko jak maluchy ?????????????
Rozia to teraz bedziesz pewnie nadrabiać i spać w dzień :) na czym przyjaciółki oglądasz ??? Na ipla ????????????????
Aniu HUUUUUUUURA :-D:-D:-D:-D:-D ale sie cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpoczniesz i fizycznie ale przede wszystkim psychicznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::-):-):-)

Małami miłego dnia słoneczko :-) jakie masz badania do zrobienia ????
Katka no pewnie .. u mnie zawsze sie znajdzie miejsce dla Ciebie :-D ale miejsca na łóżku obok m nie odstąpię no way :-D:-D:-D:-D

Miłego dnia skarbeczki

Witam i ja dziś brak lepszego nastawienia. Zimno mi jak nie wiem i już mnie łapię jakieś choróbsko więc wczoraj czosnek z mlekiem był.

ja w poniedziałek i wtorek ostatnie dwa dni w robocie chyba że mi przedłużą prawie ostatnią wypłatę miałabym 20 grudnia :-p

Ilona no widzisz jak Papi tatusia postawił na nogi :)

Rozia oj kobito o 4 wstać wyczyn :-D nie wiem czy z nie przymuszonej woli bym tego dokonała, choć ciąża to odmienny stan :-D

Ania życzę udanego ostatniego dnia :tak:

Malami a jakie masz badania ?

Ilonko usnełam, ale siostra mnie telefonem obudziła i może to dobrze, bo znowu bym spała do 13 :-) A co do serialu, to nie przyjaciółki,tylko Przyjaciele ( Friends) i mam ich na płytkach :-) My z moim m uwielbiamy ten serial i w kółko ogladamy 10 sezonów, właśnie zaczęliśmy kółeczko od nowa :-)

A malami na monitoringu była,żeby sprawdzic jajeczka :-) Urosły juz do 17mm :-) w poniedziałek ma chyba kolejny monitoring :-) Myslę,że sie nie obrazi, że Wam napisałam :-) Co Martuś ?? :-)

Ada uwierz,że nie z własnej woli, tylko pęcherz mnie obudził, a póxniej juz zasnąć nie mogłam...

Muszę się ogarnąć i do siotry podjechać, bo stolarz u niej jest i zrobi mi wycene kuchni... Aż sie boję ...

Witam z rana:-)

kasiu, strasznie mi przykro, że tak się u was porobiło. Będę się modlić żeby wszystko było dobrze.

Dziś mój Maksiulek zrobił mi niespodziankę i poszedł spać o 20:30 a wstał o 2:40 na mleczko, potem o 6 i do 8:30 dospał:happy2::happy2::happy2:

A teraz kończę śniadanko i zbieram się z marudką na dwór.

Rozia tak właśnie myślałam że to było nie specjalnie;-) ja też lubię ten serial:tak: Nie ma się czego bać może stolarz szczepiony:-D

Jeżeli chodzi o Martę to tak właśnie mi się wydawało:blink: a wzięłaś Martuś to l4?

Rozszpunka a jaka u Was pogoda? No to Maksiu pospał nawet :blink:

Sylwia ;-)

Kasia es będzie dobrze trzymajcie się duża i małe kobitki :***

Roszpunka to niech teraz tak juz zostanie Maksiowi :tak: spałby identycznie co Papi :tak::tak::tak::happy2::happy2: wyspałabyś sie w końcu :-):-):-) Miałam pisać do Ciebie dziś :-D :-p:-p:-p
Rozia aaaaaaaaaaaaaaa........matko ale ze mnie głupek :shocked2: hehe dzięki za info od Martusi :tak::tak::tak: no własnie L4 zgarnęła ?????????????????
Ada kuruj sie póki jeszcze na dobre Cię nie rozłożyło !!!!!!!!!!!! :tak::tak: zdrówka kochana :*
Sylwia miłego dnia w pracy :tak:

Ciasto na racuszki juz rośnie :tak: mniam :) mam nadzieje ze wyjdą dobre ... wtarłam jabłuszko do ciasta ..:tak::tak: :-) zobaczymy co mi wyjdzie z tego dzisiejszego kucharzenia :-) hehe

reklama
Witam, dołączam do grona starających sie. Jak narazie mamy za sobą 3 bezowocne próby. Jestem troche zdziwiona bo synek udał się za pierwszym podejsciem. Mimo że to dopiero 3 miesiące ja juz łapie jakieś doły i jestem tak nakręcona że nie mogę myśleć o niczym innym.

pozdrawiam i życzę miłego dzionka :*

Do góry