reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia słońce nadzieja w Biance teraz ze jednak zacznie sie coś dziać szybciej , ale dla mnie tez bezsens ze każą Ci jutro juz sie stawić jak i tak żadnych badań nie bedzie :baffled::baffled::baffled: równie dobrze mogłabyś w domu leżeć :baffled: ehh Bianka nawołuję Cię ........ posłuchaj mamusi tatusia i e-cioteczek i wyłaź nawet dziś!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D
ale z drugiej strony jesteś po terminie wiec w sumie lepiej jak bedziesz w szpitalu ....
Sylwuś już niedługo :tak::-)

Jane hmmm ja Ci nie powiem skąd oni wiedzą ze są zielone .. tzn przed porodem bo jak odejdą wody to wtedy wiadomo jakie one są...:-D

Marysia zdrówka dla Was kochana !!!

reklama
jane - mi mi się wody sączyły przez cały poród to łatwo było obserwować ich kolor, byłam jak przeciekający balon :-p
mam siniaki bo biorę zastrzyki w brzuch.

Ilonka - strasznie smutna ta twoja historia z dzieciństwa i mrożąca krew w żyłach

Rozia - niech ta Bianka juz lepiej się dzisiaj zdeceduje sama wychodzić :-) ... a tak jakby co to jestes pewna że jutro jak Cię przyjmą to nic nie zaczną robić?

mi jest dzisiaj tak niedobrze :-(

Lori na mdłości polecam herbatę imbirową albo cukierki imbirowe... Może Ci pomogą ... Co do Twojego pytania, to tak mi dziś powiedziała lekarka, która kierowała mnie do szpitala...

No nic, jeszcze jest szansa,że mnie po prostu nie przyjmą i każą dopiero w poniedzialek przyjechać, na co liczę :-) Rozmawiałam też dziś z kuzynem, który jest na stażu po medycynie i też się dziwił,że ktoś podjął decyzję,że mam się jutro stawić w szpitalu,bo nie ma lekarzy w weekend i nic nie będą raczej robili...a tym bardziej jak wyniki są ok...

No nic, zobaczymy co jutro mi powiedzą.... Zajęłam się sprzątaniem i mi trochę lepiej :-)

Cześć babulce ;-)

Ilnko piżamki śliczne
:-)
A z pasem cnoty byłby straszny problem u nas :zawstydzona/y::-p

Rozia i Sylwia
:szok: a Wy nadal 2 w 1? :confused: Ileż można czekać :szok::-)

Dziama ja czuję się dobrze, wczoraj @ przyszła, ale ja jej nie odczuwam boleśnie, ani jakkolwiek źle- na szczęście, także jest OK
:tak: Dziękuję :*
A co to był za koncert? Pewnie https://www.youtube.com/watch?v=JvxG3zl_WhU :-D

Roszpunka bardzo fajny komplecik dla Maksia
:tak:

Pamela kochanego masz męża
:tak::blink:

LiLuu cudownie, że malutka już się nie męczy
:tak: Mam nadzieję, że już tak zostanie :tak:

A to Martusia już pojechała? Ja myślałam, że to kiedyś później mają zamiar jechać
:sorry:

Katy
nareszcie jesteeeeeś !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-) :*

Buziaczki Dziewczęta :*

Rozia a ile ty jestes po terminie :zawstydzona/y: Wstyd ale nawet nie wiem

Paula powiem ci ze aż sie martwię co ona taka spokojna :tak: Bo od kad sie urodziła bardzo była niespokojna i widać było ze brzuszek boli a teraz nie ma dziecka :) a jak widzę ze ja purtawki za bardzo męczą to daje jej jedna dawkę infacolu i ma spokój malenstwo moje. Dzisiaj miałyśmy tez pierwsza próbę choustowania na początku odpychala sie i marudzila ale ja ją glaskalam po główce to sie uspokoiła i nawet zasnęła :tak: Tylko mnie kręgosłup strasznie boli :( ale dam radę :tak:

Lori współczuje mdłości trzymaj sie i nie daj sie :) im
Ja przepraszam ze głownie o sobie pisze ale czytam was w wolnych chwilach a odpisuje pózniej i juz zapominam co czytałam pseplasam:zawstydzona/y:

LiLuu oby już taka pozostała :tak: bo szkoda maleństwa, żeby się męczyła :*
A chusty najpierw nie chciała, bo pewnie bała się nowości- jak to będzie, ale jak się przyzwyczai i zobaczy jak jest fajnie, to nie będzie chciała z niej wychodzić ;-)
A Ty nic się nie przejmuj, najważniejsze żebyś nam meldowała co u Was :*

Hej Babeczki .....wczesniej zniknelam bo kolezanka przyszla mi pomoc w pracy :-) potem razem szybciutko na sklepy i do domciu.
Rozia tyle czasu juz minelo wiec i teraz te kilka dni dasz rade ;-)
Lori brzuszek juz masz????
Lilu do jutra kotek ;-)
Ilonka nie jestem zbyt na biezaco:sorry2: co u ciebie kochana???
Paula troche sie teraz u ciebie pokickalo ale moze juz nie dlugo dostaniesz fajna niespodzianke od losu.......tzn od K :-D
Marysia zdrowka dla was:tak:
Sylwia na twojego babelka tez chyba nic nie dziala :-)
Jane rybka pokazalas sie super:-D

A ja sie szykuje jutro w odwiedziny sie wybieram...................................................... ciocia Kaka jedzie zobaczyc Lilutka :-D:-D:-D malenka szykuj sie na noszenia :-D:-D

reklama
Witam sobotnio:-D

Męzuś w pracy :-( dopiero wróci wieczorem :-( ehhhhhh

Rosołek sie gotuje , potem robię faworki .... także zapraszam na kawkę i faworki :-):-):-):-)

Katka ale CI zazdroszczę tej wizyty u LIluu,,,, ahhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super ze jestes......mam nadzieje ze nie bedziesz nam uciekać juz co ?? :tak:
Co u nas ??? U nas dobrze słońce ...chłopaki zdrowe, czekamy na pierwszego ząbulka Pawełka ..... nadal mam pełno zamówień wiec dziergam wieczorkami jak chłopaki pójdą sobie lulu... no i leci powolutku :-D:-D:-D:-D zamówienia mam nawet juz na maj :-D:-D:-D hehe także interes sie kręci :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia perły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sylwuś jak sie czujesz ?????? jak Oliwka ???

ciekawe jak Rozia
:sorry2:

Do góry