reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam się i spadam poczytać co u was.. ;)

zmęczona jestem, w domu to wiecznie jest co robić...człowiek chce włączyć tryb energooszczędny...a tu sprzątanie, pranie, gotowanie...czas zapiernicza i zaraz młodego trzeba odebrać :baffled: ale D wcześniej wraca, to po młodego podjedzie, ja muszę odpocząć..

co jeszcze u mnie ...jednak cukrzyca się ujawniła..co było do przewidzenia:dry: w środe mam wizytę, dostanę skierowanie do kliniki i rusza machina ...
ale już dziś sobie mierzę cukier, mam glukometr (po cukrzycy z pierwszej ciąży) odświeżyłam wiedzę na temat diety cukrzycowej i zobaczymy czy uda się poskromić cukier tylko za pomocą diety ;)
jestem dobrej myśli póki co ;)

Joł Joł Moje najkochańcze

Losiczko :*:*:*:* ja też Ciebie love :tak::-):tak::-) ,u mnie ferie dopiero sie zaczeły wiec 2 tyg młody w domu :-D

dopiero wrociłam i jesatem mega padnieta ....14h w jedną stronę autem o zgrozo grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nie doczytam was dzis bo zasypiam na siedząco u nas snieg szaro buro i ponuro a tam 2 na plusie i piekne słonce :tak::-)

w piatek mam wizytke na 8 rano ,brzusio rosnie i mały chyba zaczyna sie ruszać
Pozdrówka i buziaki dla Wszystkich :*

Hej..witam sie i ja..
Wpadlam zobaczyc czy uprciuszki wyszly..a tu cisza..
Zadko ostatnio bywam ale sie nie wyrabiam..dzieci jeszcze tydzien ferii.naokraglo ktos wpada..a jak mam chwile to planuje zakupy :-) i siedze na allegro i wymyslam zeby wreszcie ta nowa kuchnie ogarnac..bo za 2 tyg beda montowac..znowu balagan..ale co tam.. :-)
poczytam co u was nowego..
Pamietam o was..

Witam i ja
o matko dzisiaj mieliśmy cały dzień zalatwien wróciliśmy ok 14 i opadlismy z sił więc poszliśmy w kimkę :-D Bo jednak od 8 poza domem malutka spisała sie na medal :tak: Była bardzo grzeczna mam nadzieje ze jutro tez tak będzie bo jeszcze jutrzejszy ranek tez poza chatką ;-)

Kurcze nie widziałam wpisów od Sylwi bo wiem ze Rozia w szpitalu czy może ja ślepą jestem i bryle potrzebuje :confused:

Truskafffka juz kończysz 32 tydzień :szok: I przykro mi z powodu cukrzycy cholerstwo musiało sie ujawnić :wściekła/y: Bzydkie ale z drugiej strony juz niedługo

Malami super ze wrociliscie juz ;) a ty tez pięknie juz prawie 16 za tobą a kiedy sie dowiemy jaki kolorek będziesz kupować ubranek ?? Ja stawiam na różowy :-p

Marysiu to szybkiego powrotu do zdrowka :*

Losiczko my tez cię lovamy ;-) Kurcze tez bym chciała taka lalę dla Lily tylko jak ja kupię od ciebie ??

witam:))

w sumie jak na poniedziałek to fajny dzień miałam. W pracy szybko dzień minął. Teraz kolacja, odpoczynek i ćwiczenia:)) takie mam dzisiaj zakwasy że, aż miło:tak: uwielbiam to bo czuje że coś ze sobą robię a nie tylko mi tyłek rośnie. No i jestem z siebie super dumna bo koleżanka miała w pracy moje kasztanki ukochane ale nie dałam się skusić:-)

katy
a ty jak z dietką??? Trzymasz się???

ania to fajnie, ze Lily grzeczna:) oby tak dalej:tak:

ciekawe jak rozia?? ma ktoś z nią kontakt??

a no i dalej nie odebrałam wyników :sorry2:nie chciało nam się przez całe miasto dymać w taką pogodą ale juro będę w tamtej okolicy więc odbiorę już na 100% sama ledwo wytrzymuję z ciekawości. Dziś mnie jajnik z rana bolał i to konkretnie ... potem przeszło ale teraz zawsze już mnie to będzie martwić ...

marysia dobrze, ze zdrowiejecie:)

joasia to czekamy na zdjęcia nowej kuchni... oj też bym coś nowego zakupiła albo przynajmniej pozmieniała. Mam chyba z 10 ramek do powieszenia ale m ciężko namówić do bicia gwoździ w ścianę... może sama się zabiorę za to :-D to wtedy na pewno nabierze ochoty:-D

więcej nie pamiętam:sorry2:

I ja juz jestem :tak:

czytałyście ??????????? :szok::szok::szok::szok: Popularny lek spowodował co najmniej cztery zgony - Świat - Fakty w INTERIA.PL

agnes szykuj szykuj w koncu to jeden w waznych dni Olusia :tak:
Martus :-D super ze juz jestes :) widzisz,,, doczekałaś sie ruchów :tak::tak::tak:
Liluu super ze malusia grzeczniutka była.. :tak::-)
truskawka :-:)-( kurcze przykro mi z powodu cukrzycy :-( bedzie dobrze :tak::tak: :-)

siostra mi podrzuciła filmik iiiiii............... ciekawe czy bedą jakies rezultaty ....... ale zamierzan to cwiczyc codziennie i zobaczymy !!!!!!!!b :tak::tak::tak:

Mel B 10 minutowy trening brzucha - YouTube

Ja juz jestem po wizycie

tak było 11 dni temu czyli 5 i 2 tc.
pęcherzyk o dziwnym kształcie, który bardzo zaniepokoił lekarza, widać ciałko żółte i malusieńki zarodek ze słaba akcją serca, no ale była. Nad pęcherzyk krwiak.

dzisiaj jechałam do lekarza z duszą na ramieniu, ale pocieszałam się że takie straszne mam mdłości to musi być dobrze.
wg OM dzisiaj 6 i 5 dni
przy badaniu ginekologicznym wszystko dobrze, potem usg.
Chwila cisza to juz się przestraszyłam, patrze na ekran i juz bez słowa sama widziałam że serducho bije.
Cyt lekarza: no to wymierzymy teraz "młodzież" Ma0,98 cm co odpowiada 7 i 1 tc :-)
Fasolka nawet 3 dni starsza. Serducho mocno bije 150 uderzeń na minute.
Pęcherzyk jest już okrąglutki czyli taki jaki powinien być.
Niestety nadal jest krwiak i nadal duży. Ma prawie 3 cm. Mam dużo leżeć i nic nie dźwigać. Najlepiej nic nie robić.

po lewej fasolka, a ta plama po prawej to krwiak.

reklama
Do góry