Teraz ja sie szykuje wpadam wieczorowa poro bo narazie jeszcz w domu mam skurcze co 10 minut i to napewno nie sa jakies banalne skurcze i czekam na rozwoj sytuacji jak cos sie bedzie wiecej dzialo dam znac ilonce mam dzis wizyte na 9 jesli dotrwam bo narazie nie chce jechac na szpital jak mi wody nie odeszly ale spac mi juz nie da wiec jak cos trzymajcie kciuki za szybki rozwoj 
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam z rana :-)
Sylwuś kciuki zaciśnięte za szybki poród !!!!!!!! NIech Mariuszek bierze przykład z Bianki i sie pojawia na świecie
:-)
Jane cieszę sie ze wyniki wyszły w normach !!!!!!!!!!!!!! to teraz czekamy na wizytę u gina ...
Katka a TY taka zabiegana ??????????
Pauluś nie dają odsapnąć w pracy widzę :-
-( biedna :-(
Jak sie czują naszę cięzaróweczi i przyszłe ciężaróweczki ??

Pawełek drugą z noc z rzędu nie wstał na papu
Może juz sie przestawił i nie potrzebuje jeść w nocy :-):-):-)
Za to Jaś mnie pieronek obudził zeby noska wysmarkać i juz nie mogłam zasnąć
ehhhh.... no ale nawet lepiej sporo mam zamówień wiec bede działać chwilę .. a jeszcze nie zaczęłam nawet czapulek dla Valkyrie
- zabije mnie
agnes jakie menu na chrzciny ????????? Bo chyba nie pisałaś ... chyba ze ja przegapiłam
MIŁEGO DNIA !!!!!!!!!!
Sylwuś kciuki zaciśnięte za szybki poród !!!!!!!! NIech Mariuszek bierze przykład z Bianki i sie pojawia na świecie

Jane cieszę sie ze wyniki wyszły w normach !!!!!!!!!!!!!! to teraz czekamy na wizytę u gina ...

Katka a TY taka zabiegana ??????????
Pauluś nie dają odsapnąć w pracy widzę :-
Jak sie czują naszę cięzaróweczi i przyszłe ciężaróweczki ??

Pawełek drugą z noc z rzędu nie wstał na papu

Może juz sie przestawił i nie potrzebuje jeść w nocy :-):-):-)

Za to Jaś mnie pieronek obudził zeby noska wysmarkać i juz nie mogłam zasnąć

agnes jakie menu na chrzciny ????????? Bo chyba nie pisałaś ... chyba ze ja przegapiłam

MIŁEGO DNIA !!!!!!!!!!

witam gwiazdy
u nas znowu noc z pobudkami. Olek strasznie marudny dzisiaj. nie wiem co mu jest
ilonko menu na obiad na chrzciny:
Rosół z makaronem
Ziemniaki
Pyzy
Kluski śląskie
Ryż
Sos pieczeniowy
Sos potrawkowy
Rolady
De volaye
Udka w karmelu
Karkówka
Schabowe z ananasem
Kaczka
Dodatki:
Kapusta czerwona
Marchewka z groszkiem
Kalafior, marchewka, brokuł
Brukselka
Placki: orzechowiec, sernik i tort
jane wyniki super
u nas znowu noc z pobudkami. Olek strasznie marudny dzisiaj. nie wiem co mu jest
ilonko menu na obiad na chrzciny:
Rosół z makaronem
Ziemniaki
Pyzy
Kluski śląskie
Ryż
Sos pieczeniowy
Sos potrawkowy
Rolady
De volaye
Udka w karmelu
Karkówka
Schabowe z ananasem
Kaczka
Dodatki:
Kapusta czerwona
Marchewka z groszkiem
Kalafior, marchewka, brokuł
Brukselka
Placki: orzechowiec, sernik i tort
jane wyniki super
Hejka
Jane no wyniki super
a ja mam nerwa od rana ,kuzwa na badania miałam jechac i wstałam o 7 ogarnełam siebie i młodego obudziłąm a tu auto kaput no kuzwa co za złom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a do tego G mnie wkurzył swoimi madrymi wypowiedziami ze mogłam je juz dawno sprzedac tylko kuzwa czym bede jezdzic na autonogach
on zadowolony bo ma nowy i sprawny kutafon jeden 

Jane no wyniki super
a ja mam nerwa od rana ,kuzwa na badania miałam jechac i wstałam o 7 ogarnełam siebie i młodego obudziłąm a tu auto kaput no kuzwa co za złom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a do tego G mnie wkurzył swoimi madrymi wypowiedziami ze mogłam je juz dawno sprzedac tylko kuzwa czym bede jezdzic na autonogach

Dziewczyny my dziś na ten pogrzeb idziemy na 14 ,mały do babci,ale nie na długo bo mamy zamiar zawieźć go do babci ,mąż zawiezie mnie do kościoła, ja zostane a on musi odebrać chrześniaka z przedszkola i odstawić go mojej córce pod opiekę(to właśnie jego mamie zmarł tata) i pojedzie po Antosia i z nim na cmentarz chcieliśmy iść i na stypę , ale on dostał dzis rano takiego kataru,że szok,. Leje mu się z noska i oczko łzawi. Niby lekarz mi mówił,że u dziecka katar nie stanowi przeszkody przed spacerami... Mam nadzieję,że to się nie rozwinie.
I jeszcze proszę was o kciuki. Jadę dziś zawieść cv do sklepu Smykoland. Dostałam tajną wiadomość,że tam zwalnia się dziewczyna więc igiem jadę z cv. Mam nadzieję że zaproszą chociaż na rozmowę. A praca jak marzenie w sklepie z akcesoriami dziecięcymi . Sklep coś jak bobas czy smyk tylko większy!!!!!!!!!!!!!!!. Fakt praca od 10 do 18,ale mąż pracuje na zmiany i już sobie wszystko uzgodniliśmy,nawet by nie było tak źle z opieką nam mały. Na początku mi byłoby ciężko będę tęskniła ale przyzwyczaję się............
Sylwia hop hop!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mariuszek już na zewnętrznym?????????????????? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I jeszcze proszę was o kciuki. Jadę dziś zawieść cv do sklepu Smykoland. Dostałam tajną wiadomość,że tam zwalnia się dziewczyna więc igiem jadę z cv. Mam nadzieję że zaproszą chociaż na rozmowę. A praca jak marzenie w sklepie z akcesoriami dziecięcymi . Sklep coś jak bobas czy smyk tylko większy!!!!!!!!!!!!!!!. Fakt praca od 10 do 18,ale mąż pracuje na zmiany i już sobie wszystko uzgodniliśmy,nawet by nie było tak źle z opieką nam mały. Na początku mi byłoby ciężko będę tęskniła ale przyzwyczaję się............
Sylwia hop hop!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mariuszek już na zewnętrznym?????????????????? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
KatyB
Fanka BB :)
Dzien doberek:-)
Ilonka a no czasami tak sobie cos poprzestawiam albo ludziska mi zmienia a pozniej nadazyc nie moge
.....w domu przesladuje mnie sterta prasowania ......presja cwiczen do tego i jakos nie moge sobie tego wszystkiego ulozyc zeby mialo rece i nogi
niezorganizowana jestem chyba..............
A Papi widze grzeczna na maxa
Agnes a moze cos Olusia zbiera?????Albo juz od zabkow taki nie swój .....a menu kochana uffffffff juz mi slinka leci:-)
Viola no to kciuki i glowa do gory .....bedzie dobrze;-)
Martus .......Twoj tak jak i moj.......czasami nie warto prosic o pomoc
bo zawsze chetny to jakos skwitowac...............juz nie dlugo zamienisz tego grata na wózeczek:-).a wtedy on bedzie chcial twoja fura jezdzic
......... a kiedy mozes isc na te badania?
Jane wyniki super:-) czyli jeden problem z głowy a kiedy masz wizyte???? Bo jestem ciekawa co dalej ?????
Sylwia ....no to teraz Mariuszka kolej tu juz wszyscy na niego czekaja :-)
Ilonka a no czasami tak sobie cos poprzestawiam albo ludziska mi zmienia a pozniej nadazyc nie moge

A Papi widze grzeczna na maxa

Agnes a moze cos Olusia zbiera?????Albo juz od zabkow taki nie swój .....a menu kochana uffffffff juz mi slinka leci:-)
Viola no to kciuki i glowa do gory .....bedzie dobrze;-)
Martus .......Twoj tak jak i moj.......czasami nie warto prosic o pomoc

Jane wyniki super:-) czyli jeden problem z głowy a kiedy masz wizyte???? Bo jestem ciekawa co dalej ?????
Sylwia ....no to teraz Mariuszka kolej tu juz wszyscy na niego czekaja :-)
P
Paula~
Gość
Hello ;-)
Jane wyniki bardzo obiecujące
Sylwia kciuki !!!!!!!!!!! :*
Ilonko no nie dają :-( już nie mam siły… jeszcze koleżanka na L4 to już w ogóle amba
Agnes aż mi ślinka pociekła
Martuś nie denerwuj się :*
Violu kciuki trzymam mocnoooooo
Miłego Dnia :*
Jane wyniki bardzo obiecujące

Sylwia kciuki !!!!!!!!!!! :*
Ilonko no nie dają :-( już nie mam siły… jeszcze koleżanka na L4 to już w ogóle amba

Agnes aż mi ślinka pociekła

Martuś nie denerwuj się :*
Violu kciuki trzymam mocnoooooo

Miłego Dnia :*
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Martuś
ręce opadają
agnes menu świetne !!!!!!!!!!!!! i dużo wszystkiego

kurcze ale ile roboty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viola trzymam kciuki... faktycznie praca byłaby fajna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I raczej byś sie tak nie napracowała w takim sklepie
katrina bo zapomniałam... zdrówka życzę kochana!!!!!!!!!
Katka widać jakieś efekty ćwiczeń ??? a dietkę tez masz jakąś przy nich ??????????????? nieustannie życzę zdrówka dla taty

Zobacz załącznik 535397

agnes menu świetne !!!!!!!!!!!!! i dużo wszystkiego

Viola trzymam kciuki... faktycznie praca byłaby fajna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I raczej byś sie tak nie napracowała w takim sklepie

katrina bo zapomniałam... zdrówka życzę kochana!!!!!!!!!
Katka widać jakieś efekty ćwiczeń ??? a dietkę tez masz jakąś przy nich ??????????????? nieustannie życzę zdrówka dla taty

Zobacz załącznik 535397

Podziel się: