reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Helloo kobitki.:-)
Rozia gratuluje ksiezniczki:-)
Sylwia no to czekamy :-)
Ilonko twoje dziela powalaja :-) sliczne kompleciki
Losiczko super te twoje pacynki.
Lori gratuluje..oszczedzaj sie:-)
reszty nie pamietam :-(
A u mnie postaremu..dwa dni bede miala latania..jade po towar..ciuszki..znowu bede miala zajecie:-)
I wreszcie wybieram sie z m jutro na zakupy bez dzieci :-) bo przez ta kuchnie niestety beda wydatki.. M sobie zlew czarny zarzyczyl.mowi ze do reszty sie nie wtraca ale zlew wybiera sam..wiec musze isc na ugode:-):-)
buziaki i bede zagladac

reklama
Katy Ty farciaro :-) tyyyyyle worów ubrań :szok::-)

Joasiu oj to czeka Cię przeprawa przez mały remont :tak: ale jak później będzie fajnie :-) pewnie nie możesz się już doczekać, co? ;-)

Katy jak tu sie mozna uspokoić .... najwyzej strzelic komus w łepetynę ....wyobraz sobie ze G pojechał do pracy ja mu pisze ze auto kaput a on mi z tekstem ze mogłam go sprzedac juz wczesniej tylko kuzwa czym do pracy pytam ????? a do tego ze jak jego jest sprawny i nowy to moze sobie gadac bo ma czym dupe wozic .....po 2 h dzwoni i pyta czy po południu podjade po niego na warsztat bo on swoje auto chce podpicowac i 2 czesci wymienic i nie ma jak wrocic kilka ulic no kuzwa se mysle przeciez on moze poczekac miesiac albo dwa i dopiero swoj naprawic a najpierw to chyba moj trzeba ogarnąć !!!! a jak mu powiedziałam ze nie mam czym jechac to wielce zdziwiony ze moj nadal nie odpala i ze jak on do pracy jutro pojedzie bo jego w warsztacie zostaje ....kuwa to niech mi kupi nowy samochod to bedzie działał !!No idiota mysli ze w ulewe i w wode po kolana bede stała i w kable dmuchała zeby odpaliło,bo chyba zawilgł od tego deszczu bo na mrozie nawet przy -20 odpalałod 1 razu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a na badania musiałam taxi jechac

Mowie Wam dziewczyny czasami na facetów to rece opadają :wściekła/y::-(
jakbym w totka wygrała albo zarabiała 3 razy tyle to bym sobie odłozyła i cos nowszego kupiła a tak :-:)-(

Martuś z facetami źle bez nich jeszcze gorzej :-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale faktycznie mógł G pomyślec ze najpierw Twoje autko naprawić a potem jego bo w końcu jego jezdzi :baffled::baffled:
Liluu biedna :-( współczuje kotuś bólu , moze to juz przemęczenie susełku :-(

Pawcio właśnie zjadł pierwszy kisielek :-D:-D zrobiłam mu z soczku tych dla dzieci :tak::tak::tak:
do tej pory otwiera buźkę jak widzi łyżeczkę :-D:-D

a od jutra zaczynam mu gotowac zupki juz .., na razie na 2 dni ... a potem bede mrozić :tak:

Martuś wstaw fotki na grupę Bianki

Ostatnia edycja:
Mysza po liftingu :-D DSC01067.jpgDSC01068.jpg

Ja na temat facetów sie nie wypowiadam bo przez ten 2 tygodniowy urlop męza o mało co bym została wdową :-) a w sumie morderczynia :-D dziad cholerny :dry:

Aaaaaaaaaa sprzedałam w pasmanteri pacynkę :-)

reklama
Do góry