reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie ja nie mialam kiedy wejsc bo malym trzeba sie dzis zajmowac bo ksiaze nie chce byc sam ;p tak samo potem oliwka potzrebuje opieki i zabawy a to wkoncu sniadanie zjadalm po 13 a teraz moze wkoncu zjem obiad ale juz zimny bo maly potrzebowal na raczki ale wkoncu usnal ale mala sie tak drze ze zaraz sie budzi bo i ja bym sie wtedy obudzila :szok: a co do malej to nie jest jakos zazdrosn lubi sie z malym poglaskac dac buziaka i zaglada co chwile do niego i mowi dzidzius brat :)

reklama
Agnes napisze tutaj zamiast pod każdym zdjęciem ;)

Olek wyszedł cudownie na tych zdjęciach !!!!!!!! Chciało by sie go schrupac :tak:;-):-D

to prawda Oluś wyszedł normalnie świetnie ... :tak::tak::tak::tak: a te czapeczki boskie ... tzn ta taka wielokolorowa cudna :tak: i juz jakiś fajny pomysł na czapusię dla chłopca .... choć w sumie nie wiem czy nie bede zaraz oskarżona ze moze sciągam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: haha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jakie plany na weekend kochane ??????????? a w ogóle to jakie plany na walentynki ?????????????????

MOje chłopaki juz wykąpane i za chwilę lulu :tak::tak: a mama ???? umili sobie czas przy szydełku czekając na tatusia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: NO własnie sypnęło mi sie tyle zamówień ze hej ... cieszę sie strasznie :tak::tak::tak::tak::tak: chyba muszę nauczyć m robić na szydełku zeby mi pomagał :-p:-p

Viola gdzie jesteś ??? m zabiera Ci kompla i biedna nawet nie masz jak wpaść ???:-:)-:)-:)-( ciekawa jestem czy był jakiś odzew w sprawie Twojej pracy .. daj znac jak wpadniesz :) No i czy Antoś zdrowy :tak::tak: :)

Liluu śliczny avatarek :) :-)

losiczka ja czekam ciągle na te chłopięce pacynki ... tzn tego misia

Słoneczka mam zapytanie :-p
Czy ból gardła i krtani (co wiąże się zapewne z jakimś stanem zapalnym) i to, że będę brała tabletki na gardło, ma jakiś większy wpływ na badania krwi pod kątem testosteronu, progesteronu i estradiolu? :confused: Bo 13.02 mam iść na badania i teraz nie wiem co robić :baffled:

Dziendoberek :-):-):-)

Agnes Oluś przesłodki :-):-):-) a czapeczka wypasiona :-) to wasza ??? Czy tylko do sesji mu ją założyli ???

Ilonko kochanie narazie nic nie kombinuje z pacynkami bo kończe górale i w poniedziałek przyjerzdzają stroje polek ( do tanca ). Tworzyc bedę jak bede miała wolne.Ale nie wiem czy mi wyjdzie misiu bo mysia miałbyć misiem :-D:-D:-D Pączusie zostały na dzisiaj ;-);-);-)

Paula ja na badaniach kompletnie sie nie znam :-(więc nic Ci nie doradzę córciu ;-)

Lilu mała to okaz zdrowia na zdjęciu i jest przesłodka :-):-):-) ach rozmarzyłam sie :sorry::sorry::sorry:

Dziewczyny trzymac kciuki bo mężulo we wtorek jedzie na delegację :-):-):-) tzn trzymać kciuki żeby pojechał :-D:-D:-D .

Wczoraj Szymus był w szkole i w głowie mam tak :baffled::baffled::baffled: ponieważ chcę go dać do zerówki jako 5 latka i okazuje sie że jak skonczy 6 lat to znowu pójdzie do zerówki tyle ze do grupy 6 latków . Sa 2 zerówki dla 5 i 6 latków. Nie moga dzieci 6 l iść do 1 klasy :baffled::baffled::baffled: a mój Kubula właśnie jako 6 latek poszedł do 1 klasy. Kurka co chwile zmieniają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-):-):-)

:szok: O matko a co tu taka cisza :szok:

Losiczko modły odprawiona za twojego M żeby pojechał :-D:-D:-D

My po wizycie u pediatry i otorz nasza gwiazda jest zdrowa !!!!!:tak::-) Te dolegliwości typu chlustanie mlekiem czy te krostki przejdą same malutka ślicznie przybiera na wadze ;) sprawdził bioderka i wogóle cała ja zbadał i wsio ok :tak:

Zycze miłego wieczoru

Dzień dobry :-)

Mnie nie było dwa dni, bo zabiegani bylismy :-) Wczoraj teściowie i szwagier przyjechali poznać naszą małą Gwiazdę :-)

Liluu no to super,że Lily zdrowa :-) Jeśli chcesz to mogę Ci kupić tutaj ta maść nagietkową i wysłać, skoro macie problem z dostaniem tam takich rzeczy,bo nam bardzo pomaga :-)

losiczko to kciuki za wyjazd męża :-)

sylwus to Ci synek nie daje zapomnieć o sobie :-) U nas Bianka śpi na okrągło :-) Tylko od wczoraj cos ją brzuszek męczy, ale to może z nadmiaru wrażeń... Ale zakupimy koperek na wszelki wypadek :-)

A ja mam pytanie do mamusiek: Czy takie maleństwa sie przepaja czymś ?? A jeśli tak, to czym?? wodą ?? I w jakich ilościach?? Bo nasza mała ma tez dość często czkawki po jedzeniu ...

Miłego dnia dziewczynki :-)

reklama
Rozia - jak jest tylko na cycku to niczym się nie dopaja. Czkawki są normalne i nic sie na to nie robi. W brzuchu tez miała :) przejdą z wiekiem.

najpierw spróbuj ty wypić herbatę koperkową, taką do zaparzenia w woreczkach z apteki, te dla dzieci są strasznie dosładzane. Ja sobie robiłam na wieczór mieszkankę woreczek melisy i woreczek herbaty koperkowej tak żeby się małemu lepiej spało ;-)

ja mam dzisiaj jakies mega mega mdłosci, nic nie pomaga. Napiłam sie coli, ale jest moze minimalnie lepiej...minimalnie eeeeh jeszcze miesiac i może przejdzie.

Do góry