reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam i Ja :tak::tak:
Losiczka teraz chyba przez długo łakomczuch nie zje winogronka hihi no ale dobrze ze wiadomo po czym tak sie załatwił :tak:
Sylwia to pochwal sie jak wrócicie czy coś upatrzyliście :tak:
agnes moja znajoma coś używała na wypadanie włosów i chwaliła ale zabij mnie nie pamiętam nazwy ,, mogę dopytać .,.. ale wiem ze efekt był super.... :tak: mnie przez głowę przeszła myśl o tej trzydniówce .... teraz juz bedzie dobrze :tak:

Roszpunka to drzymajcie razem jak sie nadarzy okazja :tak: co do Biga sie zobaczy jakie bedą te ciuszki :-) :-)

Mężuś w pracy ( jeszcze w starej) za tydzien idzie juz na nową posadkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D :-):-):-)
Chłopaki siedzą tzn sie bawią:-) ja tez muszę ogarnąć mieszkanko i brać sie za dzierganie

Chciałam sie pochwalić ... nie wiem czy jest czym :baffled: no ale to mój pierwszy raz .... mam nadzieje ze dziewczynie ten komplet sie spodoba :happy2:
kwiatuszki są fioletowe .. nie mogłam uchwycić tego kolorku w sztucznym świetle !! :baffled:

170220132382.jpg 170220132383.jpg

170220132394.jpg

MIŁEGO DNIA :-):-):-):-):-)

reklama
O Rany ale mi Was brakowało :tak::tak::tak::tak: jesten i jaaaa wróciłąm :)))))))))))))))))

Komp nareszcie naprawiony

Przepraszam ze Was nie doczytam teraz ale sprobije wieczorem ,co nowego ???

Ilonka super komplet :)))))
Losiczko szuraj szuraj innego wyjscia nie ma ,a z Kubuli hehe łakomczuszek juz pewnie drugi raz tak nie zrobi :)

Pozdrawiam wszystkie :*:*:*

Martuś no w końcu jesteś !!!!! :-) :-) :-)

Losiczko a to Kuba poszalał :-)

ilonko komplecik śliczny :-)

sylwia powodzenia w poszukiwaniach życzę :-)

A u nas dzis położna była i mamy pozwolenie na spacerki już :-) Także dziś wybieramy się na pierwszy spacer :-)

witam kochane

mąż w domu dziś więc brak czasu. dzięki za rady. sprobuję z tą odżywką.

martus super że jesteś.

losiczko dobrze że Kubula już ok

rozia udanego pierwszego spacerku

wpadne wieczorem na dłużej

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry