reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam :)

Kupilismy daewoo nubire z 97 roku do ciorania na gaz na drozszy nas nie stac a na gazie zaoszczedzimy bo teraz na paliwo szlo nam 300 zl co miesiac ;/ tanio kupilismy ma swoje lekkie wady ale tak to ladne autko

paula jestes usprawiedliwiona :)

katy witaj a czemu jestes nie swoja stalo sie cos ??

martus fajnie ze juz jestes :)

reklama
witam i Ja :-):-):-):-):-)

Sylwuś super ze auto kupione :) My mamy opelka vectre i kochamy go strasznie ale niestety ( niestety bo juz sie nie opłaca wkładać w niego kasy ) trzeba sie bedzie przesiąść własnie tez na nubire:-D:-D:-D:-D:-D:-D tzn rodzice kupują nowy i ten co kupili rok temu dają nam ......... hehe w spadku :-):-):-):-):-) no własnie i tez na gaz jest wiec taniej bedzie :tak::-) niech Wam sie jezdzi spokojnie ;) :-):-):-):-):-) :-):tak::tak::tak::tak::tak:

Katka a co tam sie dzieje ????????????????? Kiedy wybierasz sie do Liluu ???????????????????? :rofl2: :-p:-p:-p:-p:-p:-p
Pauluś a to wszystko jasne czemu Cię tak mało :-p:-p

Miłego dnia :-):-):-):-)

Hejka
Katy no jestem jestem nareszcie ...:-D jak tam zabki?????naprawione wszystko????

u mnie znowu zima przez nos cpadło 15cm sniegu i konca nie widac :((( buuu a ja chce słonce

mały kopie jak szalony ....najbardiej wieczorem hehe

Losiczko szurasz??????????????????? Jak dzis Kubula ????juz przeszło????

Ilonko gratulacje ząbka ;)))))

Liluuu a Tyy gdzie sie podziewasz???

Rozia jak wczoraj spacerek sie udał?????

Sylwia nooo to autko trzeba opic zeby sie dobrze prowadziło ;)))

Dzień dobry :-)

No w końcu coś się tu ruszyło :-)

ilonka gratki dla Pawcia za ząbka :-):-):-)

Sylwia no to super,ze udało się kupić autko :-)

Martuś spacerek udał się, Bianka spała :-) a popołudniu zakupy rodzinne nawet zaliczyliśmy :-) A Ty jak się czujesz ? Mówisz,że dzidzia daje znać o sobie :-)

Katy co się tam znowu u Ciebie dzieje ??

Paula jesteś usprawiedliwiona :-) I bawcie się dobrze :-)

Miłego dnia :-)

Ilonka, jeszcze raz gratuluję P. Mam nadzieję, że będzie zadowolony:tak: A sukienusia bardzo ładna. Masz talent do szydełka.

Malami, nareszcie wśród żywych:-) Jak się czujesz? Podzielam twoje zdanie, też już chcę wiosnę i ciepełko!!

Marysia, mam nadzieję, że już się dzieciaczki wykurowały.

Ilona, też mamy Vectrę w kombi i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni. :tak: Gratuluję zębolka :happy:

Rozia, gratuluję pierwszego spacerku. Zaraz wiosenka przyjdzie to dopiero będzie przyjemnie spacerować:tak:

A u nas dalej szpital. Maksio znów ma katarek. Już mu ładnie przechodził, miał prawie czysty nosek, a wczoraj od nowa:-( Cieknie mu z noska jak z kranu. Już mam pomału dość:crazy:

Dziendoberek :-):-):-)

Martuś :-):-):-) widzę że awansowałas na moderatora gratuluje :-):-):-) a Kubula nadal w domu.Dzisiaj lezy w łóżku fervex wita :-( niestety a mało tego Szymon wczoraj zapieprzył głową w futynę i ma na czole giganta guza:-( wygląda jak nosorożec:sorry:

Mam jeszcze 3 torebki do uszycia a weny brak :-:)-:)-(

Ilonko gratulacje dla ząbka :-D:-D:-D teraz to już sie posypią zębule :-D:-D:-D mojemu Kubie to hurtowo szły :-)

U mnie też powrót zimy .Szkoda że choroba w domu .

Miłego dnia narazinko :-):-):-)

reklama
Do góry