reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka ja na chwilkę ;-)

Katy kochanie głowa do góry :*

Sylwia gratuluję zakupu
:tak:

Ilonko gratki dla Pawełka
:-) :*

Martuś cieszę się, że synuś daje o sobie znać, bo jesteś spokojniejsza
:-)
Jak się czujesz?

Roszpunko zdrówka dla Maksia :*

Coś chyba jest nie tak z pogodą, czy sama nie wiem czym, bo ja już też byłam zdrowa, a tu znowu zaczyna się z nosa lać i kaszle bleee...
:baffled:

Violu właśnie oglądałam nowe zdjęcia Antosia na FB
:tak: On jest przecudny- normalnie napatrzeć się nie mogę, jaką ma piękną buziunię :-)

Marysiu gratuluję pół roczku
:-) :*

Buziaczki maleńkie moje
;-)

reklama
witam kochane

roszpunka zdrówka dla Maksia.

ilonka gratulujemy pierwszego ząbka. u nas chyba pomału tez się coś dzieje bo dzisiaj jak tylko dotknie paluszkami dziąsełka to jest straszne wycie. no i czuć juz coś jak dotykam. tylko niech się przebije

małami jak ja zazdroszczę tych ruchów maluszka w brzuszku. teraz chyba juz jestes spokojniejsza

sylwia gratuluję nowego autka

paula jak tam u K? pewnie miło spędzacie czas

katka co się dzieje?

u nas dzisiaj płacz bo te dziąsełka bolą. ale był mały sukces. Olek zasnął sam!!!!!!!!! odłożyłam go do łóżeczka i właczyłąm karuzelkę a po chwili młody juz spał. dla mnie to duży sukces bo jak do tej pory zasypiał tylko przy cycusiu lub na spacerze

Agnes u K bosko :-) właśnie wróciliśmy z zakupów i za chwilę biorę się za pieczenie ciacha :-p Jak któraś ma ochotę, to zapraszam na serniczek z polewą czekoladową :tak:
Widzę, że Oluś robi się samodzielny- super, że zdecydował się sam zasypiać :-)
Teraz już tylko wypatrywać ząbka :-)

Marysiu :szok: ale nam te dzieci rosną co ???????????:-D:-D:-D:-D buziaczki dla Anetki ;-)
Roszpunka zdróweczka dla Maksia !!!! biedny !!!!!!!!!!!!
Agnes i Tobie gratuluję postępów Olusia :tak::tak::tak: mam nadzieje ze ząbek szybko wyjdzie ..:-):-):-):-)
Paula ja wpadam :-) i na kawusię pyszną .... mogę ??? :-D:-D:-D:-D

Co do tych ząbków to ja byłam pewna ze wyjdzie prawa dolna jedynka , a wyszła lewa :-D:laugh2::laugh2::laugh2: ale ta prawa jest zupełnie inna niz wczoraj także nie wiem czy i ona nie wyjdzie :-):-)

Taki mamy rocznicowy 19 luty :-D:-D 4 lata temu dowiedzieliśmy sie ze jestem w ciąży z Jasiem ... mieliśmy prezent rocznicowy :D ( równo 7 miesiecy po ślubie ) a teraz pierwszy ząbek Pawełka :-) Jasiowi wyszedł ząbek w dzien katastrofy smoleńskiej .. Pawełek urodził sie w moje urodziny, a Jaś urodził sie w rocznice śmierci ojca m....

W wolnej chwili a raczej w czasie odskoczni od zamówień powstały spineczki :-D

Zdjęcie2793.jpg Zdjęcie2788.jpg

Martuś cieszę sie ze Oskarek taki ruchliwy :) a tak płakałaś ze leń :-p:-p:-p ja tez nie zauważyłam ześ moderator :-D:-D:-D:-D gratulacje :) :-):-):-):-):-)

Dziewczynki budzimy sie .... !!!!!!!!!!! gdzie sie podziewacie ???????????????????:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

ilonko ale macie zgranie z tymi rocznicami u mnie nie ma nic w podobie ;p ja mam urodziny 5 czerwca maz ma 7 grudnia oliwwka ma 16 lipca mariuszek ma 30 stycznia poznalismy sie 6 kwietnia slub mielismy cywilny 25 lipca koscielny 16 pazdziernika z mariuszkiem dowiedzialam sie o ciazy 1 czerwca z oliwka 27 listopada wszystko porozsypane ;p

mala spi tatus ja uspil maly tez spi ale zbiera sie na jedzenie ;p

ilonko a te twoje dziela sa boskie wszystkie :)

Ilonko jasne, że tak- zapraszam :-) serniczek już w piekarniku :tak:
Kawusia taka dobra z bitą śmietaną na górze :-p specjalność K :-)
A co tam- niech nam dupki rosną- jakoś trzeba sobie umilić te pochmurne, śnieżne dni
:-D

Spineczki cud, miód, malinka :-)

Paulus,Rozia,Agnes,Roszpunka..... u mnie ok głowa boli jeszcze czasami...ale jak boli to szok :wściekła/y: Oskar kopie jak szalony :-D:szok::-D a najbardziej jak mnie jego tatus denerwuje hehehehe:laugh2: ale ruchy mnie troche uspokoiły ufff i uwielbiam to uczucie
a za moderator dziekuję :tak:

Losiczko u mnie Szyma wczoraj tez zaliczył stół :baffled:

Ilonko .... ja mam prosbę :sorry: zebys mi zrobiła cos ...........w kształcie biedronki albo czegos ....cos koloru czerwonego zebym mogła pozniej do wozka ,łozeczka i nosidełka przyczepic na malenkie agraweczki :sorry::sorry: wymyslisz cos takiego ??????wierzę w Ciebie :tak::-D

Ostatnia edycja:
Witam:)

Ilonka gratulacje dla Pawełka teraz moment pójdzie z ząbkami:) A spineczki śliczne:)

Roszpunka zdrówka dla Maksia:)

Marysiu ale ten czas leci:) 100 lat dla Aneci z okazji pół roczku

Paula
dziękuję:)

Martuś
super,że maluszek kopie, zazdroszczę tego uczucia:)

Losiczka
zdrówka dla Kubusia

Sylwia gratuluję autka

U nas nic nowego, mały w miarę grzeczny ale dzikusek mały cały czas by na podłodze siedział i gdyby się bawił to pół biedy ale on by właził tam gdzie nie może, wstawał itp. oczy trzeba mieć w około głowy.

reklama
Rozia no problem :tak: zrobię ile bedziesz chciała :-) bedzie do koloru do wyboru :-)
Martuś okej , wymyślę, wydziergam wyślę :-D, a juz myslałaś co mam zrobić Oskarkowi ?????? czy jeszcze brak pomysłu ??????????:-p no chyba ze bedzie jednak córa to sukienka murowana hehe :)

Viola no teraz tak juz bedzie... oczy do około głowy :tak: ślicznie Antoś stoi juz w łóżeczku :-) jeszcze chwilka i bedzie sam stawiać kroczki :-)
Paula i jak serniczek ?? mogę wpaść nie otruję sie ?? :-p:-p:-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D

Do góry