reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
NO ja sie przyznaje ze na 90% zdecydowana jestem własnie na tą zielono błękitna :tak:.. ale nic straconego pomarańczową zawsze moze dostać na urodziny :-D:-D:-D:-D dziękuję kochane !!!!!!!!!!! jakbym miała kase na 2 to bym wzięła hehe :-p

Marysiu u mnie dziś były też naleśniki ale z serem.... zgrzeszyłam bo nie powinnam w ogóle słodyczy ,,, ale no bez przesady nie bede sobie wszystkiego odmawiać aby schudnąć

Liluu dużo siły życzę ... oby wszystko wróciło szybko do normy !!!!!!

wiyam

ale smacznie się zrobiło. u mnie w planach naleśniki na jutro.

ilonka ja bym tą pomarańczową wzięła. ta niebieska tez super ale ta jaśniejsza ładnie się będzie komponować z ciemniejszym łóżeczkiem

katrina gratulujemy Kubusiowi kolejnego zębólka

lecę na g

Hej :-)

Pamela straszne jest to co piszesz :szok: aż mnie ciary przeszły... nerwów mieliście co nie miara :baffled: najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło :tak: a Ty kochana lecz swoją rąsię :*

Ilonko ja jestem za ta niebieską pościelą :-)

Buziaki dla Wszystkich Babulców :*

Witam rańcem:)

My oczywiście od 6 na nogach. tzn ja i Antoś bo mąż smacznie śpi;-)

Ilonka ja mi się obie pościele podobają,ale jakbym miała kupić to bym kupiła tą żółtą, ponieważ w otoczeniu chłopca jest zawsze dużo niebieskiego,więc jak coś mogę kupić w innym kolorze niż niebieski to kupuję:)

Katrina uwierz nie ma czego zazdrościć hihi Ja czasem do męża mówię " jak było fajnie jak tylko leżał"
Ale pocieszam się,że jest coraz stabilniejszy i coraz lepiej będzie sobie radził a jak już zacznie sam dreptać to już luz.
Weronika zaczęła chodzić jak miała 10 miesięcy, zobaczymy jak Antek.

Ja na dzisiaj nie mam pomysłu na obiad:( A muszę coś szybkiego zrobić bo z rana (tzn jak mąż wstanie czyli koło 11 hihi) idziemy na zakupy a po obiedzie do teściowej.
Upatrzyłam u nas w komisie taki pchacz J_V-TECH_Chodzik-Pchacz_SUPER ZABAWKA :) (3020685919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak jeszcze będzie to kupimy dziś Antkowi:)

reklama
Do góry