reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Liluu oczywiście że tak :-):-):-) z wielką przyjemnością :-)
truskafffka
Fanka BB :)
Dzień dobry 
mój maraton...to prawdziwy maaarrrattttooon
wczoraj jak wyjechałam z mamuśką o 8 z domu..tak wróciłyśmy na 17
w tym dwie godziny w drodze, chwila w restauracji na obiedzie, chwila na sklepach-ale serio jedna, bo do jednego zajrzałyśmy i obie obkupione wyszłyśmy, najlepiej kupuje się na spontana hehe
a reszta czasu...na patologii ciąży
ale przynajmniej mnie porządnie przebadali, ktg zrobili, usg też, przepływy zbadali..iiii super wieści
niunia ma się bardzo dobrze, bryka szalona bestyjka, łożysko też daje rade
następna wizyta 11 marca..
a od poniedziałku maratonu ciąg dalszy
Ilona mnie się też wydawało że Matik ominie etap raczków... jak miał niecałe 7 miechów stawał na nóżki w łóżeczku, zaczął chodzić np przy łóżku..a raczki bee, a tu nagle jak miał 8 miechów ruszył na podbój świata na czworaka...więc może wszystko przed wami
Losiczka wymiatasz
i co najważniejsze widać jak wiele radochy ci daje to szuranie 
Lor cieszę się
i czekamy na kolejne super wieści, niech dzidzia rośnie grzecznie 
Lilu to przy małej chusta by ci się przydała, jak agentka taka obrażona na wózek hehe
Rozia mała kombinatorka
wiem że mamy czasem też kombinują i jak maluchy domagają się mamy podczas drzemek, dają jakiś swój ciuch-żeby maluch czuł mamę
czasem się ten sposób sprawdza 
Kasia buziaczek dla dziewczynek, byle do wiosny i dziewczynki będą spacerkować, zdrówka dla was
Pozdrawiam wszystkie :*** Miłego weekendu!!
mój maraton...to prawdziwy maaarrrattttooon

w tym dwie godziny w drodze, chwila w restauracji na obiedzie, chwila na sklepach-ale serio jedna, bo do jednego zajrzałyśmy i obie obkupione wyszłyśmy, najlepiej kupuje się na spontana hehe
a reszta czasu...na patologii ciąży

następna wizyta 11 marca..
a od poniedziałku maratonu ciąg dalszy

Ilona mnie się też wydawało że Matik ominie etap raczków... jak miał niecałe 7 miechów stawał na nóżki w łóżeczku, zaczął chodzić np przy łóżku..a raczki bee, a tu nagle jak miał 8 miechów ruszył na podbój świata na czworaka...więc może wszystko przed wami
Losiczka wymiatasz
Lor cieszę się
Lilu to przy małej chusta by ci się przydała, jak agentka taka obrażona na wózek hehe
Rozia mała kombinatorka
wiem że mamy czasem też kombinują i jak maluchy domagają się mamy podczas drzemek, dają jakiś swój ciuch-żeby maluch czuł mamę
Kasia buziaczek dla dziewczynek, byle do wiosny i dziewczynki będą spacerkować, zdrówka dla was
Pozdrawiam wszystkie :*** Miłego weekendu!!
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Dziendoberek :-):-):-)
Liluu kochana specjalnie dla Ciebie opis kolorków
biały,ecri, żółto-pomarańczowy,oliwka,czerwony,bordowy, niebieski, jasny brąz :-):-):-) zamówienie przyjęte.Torebka duża 40 cm szer 26 wys bok 12 cm :-) ale sie ciesze :-).Napisz mi pw jak ma wyglądac przesyłka :-)
Dzisiaj dorabiam ze dwa inne kolorki :-)
Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)
Liluu kochana specjalnie dla Ciebie opis kolorków

Dzisiaj dorabiam ze dwa inne kolorki :-)
Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
MIłego dnia perły
Liluu ta torebka co mam jest BOOOOOOOOOOOOOOOSKA !!!!! także bedziesz mega zadowolona
zresztą wszystkie torebki co mam od Beci są świetne ale w tej zakochałam sie na maxa 

Losiczka nie wiem czy wysyłałaś za granice juz torebki ???? Mogę powiedziec ze koszt wysyłki pocztą - poleconym priorytetem bedzie kosztować ok 20zł
Bo ja jak wysyłam to tak płacę ... ale znów torebeczka jest cięższa wiec może być jednak ciut większy koszt 
Rozia wieczorkiem pewnie padniesz z Bianką :-)
My dziś wybywamy na domy
na uroczysty obiad do dziadków
45 rocznica ślubu 
Liluu ta torebka co mam jest BOOOOOOOOOOOOOOOSKA !!!!! także bedziesz mega zadowolona

Losiczka nie wiem czy wysyłałaś za granice juz torebki ???? Mogę powiedziec ze koszt wysyłki pocztą - poleconym priorytetem bedzie kosztować ok 20zł

Rozia wieczorkiem pewnie padniesz z Bianką :-)
My dziś wybywamy na domy

P
Paula~
Gość
Witam laseczki w ten przepiękny niedzielny dzionek :-)
Ja cały dzień dzisiaj odpoczywam

Przesyłam Wam przepis na super sałatkę (przynajmniej mi smakuje ;-))- wrzucę go też na G, żeby się nie zagubił :-)
SKŁADNIKI DLA 4 OSÓB:
2 filety z piersi kurczaka
2 różowe grejpfruty
100 g zielonej fasolki szparagowej
sok z 1 cytryny
1 opakowanie roszponki warzywnej
2 łyżki oliwy
1 łyżka octu balsamicznego
sól, pieprz
PRZYGOTOWANIE:
Filety upiecz w folii lub w rękawie(ok 20-25 min), ewentualnie na patelni (ok. 6-8 minut). Po wystygnięciu mięso pokrój w długie paski.
Grejpfruty obierz, podziel je na cząstki, usuń białe włókna.
Zieloną fasolkę gotuj przez ok. 10 min. Odsącz i przelej zimną wodą.
Na talerzach umieść roszponkę, fasolkę, cząstki grejpfruta oraz filety z kurczaka.
Przygotuj sos z oliwy, octu balsamicznego, soku z cytryny, soli , pieprzu i polej sałatkę.
Smacznego!

Miłego Dzionka :*
Ja cały dzień dzisiaj odpoczywam

Przesyłam Wam przepis na super sałatkę (przynajmniej mi smakuje ;-))- wrzucę go też na G, żeby się nie zagubił :-)
SKŁADNIKI DLA 4 OSÓB:
2 filety z piersi kurczaka
2 różowe grejpfruty
100 g zielonej fasolki szparagowej
sok z 1 cytryny
1 opakowanie roszponki warzywnej
2 łyżki oliwy
1 łyżka octu balsamicznego
sól, pieprz
PRZYGOTOWANIE:
Filety upiecz w folii lub w rękawie(ok 20-25 min), ewentualnie na patelni (ok. 6-8 minut). Po wystygnięciu mięso pokrój w długie paski.
Grejpfruty obierz, podziel je na cząstki, usuń białe włókna.
Zieloną fasolkę gotuj przez ok. 10 min. Odsącz i przelej zimną wodą.
Na talerzach umieść roszponkę, fasolkę, cząstki grejpfruta oraz filety z kurczaka.
Przygotuj sos z oliwy, octu balsamicznego, soku z cytryny, soli , pieprzu i polej sałatkę.
Smacznego!

Miłego Dzionka :*
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: