reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Się napłodziłam :-):-):-)

DSC01099.jpgDSC01096.jpg

reklama
Dzień dobry ;)

mój maraton...to prawdziwy maaarrrattttooon:eek: wczoraj jak wyjechałam z mamuśką o 8 z domu..tak wróciłyśmy na 17 :eek:
w tym dwie godziny w drodze, chwila w restauracji na obiedzie, chwila na sklepach-ale serio jedna, bo do jednego zajrzałyśmy i obie obkupione wyszłyśmy, najlepiej kupuje się na spontana hehe
a reszta czasu...na patologii ciąży:szok: ale przynajmniej mnie porządnie przebadali, ktg zrobili, usg też, przepływy zbadali..iiii super wieści :tak: niunia ma się bardzo dobrze, bryka szalona bestyjka, łożysko też daje rade :tak:
następna wizyta 11 marca..
a od poniedziałku maratonu ciąg dalszy :-p

Ilona mnie się też wydawało że Matik ominie etap raczków... jak miał niecałe 7 miechów stawał na nóżki w łóżeczku, zaczął chodzić np przy łóżku..a raczki bee, a tu nagle jak miał 8 miechów ruszył na podbój świata na czworaka...więc może wszystko przed wami ;)
Losiczka wymiatasz ;) i co najważniejsze widać jak wiele radochy ci daje to szuranie :)
Lor cieszę się :) i czekamy na kolejne super wieści, niech dzidzia rośnie grzecznie :)
Lilu to przy małej chusta by ci się przydała, jak agentka taka obrażona na wózek hehe
Rozia mała kombinatorka :p
wiem że mamy czasem też kombinują i jak maluchy domagają się mamy podczas drzemek, dają jakiś swój ciuch-żeby maluch czuł mamę ;) czasem się ten sposób sprawdza ;)
Kasia buziaczek dla dziewczynek, byle do wiosny i dziewczynki będą spacerkować, zdrówka dla was :)

Pozdrawiam wszystkie :*** Miłego weekendu!! :)

Losiczko ja bym chciała taka torebkę jak Ilonce robiłaś ale biała i do tego biała kosmetyczka ;) dasz radę ? Cusik takiego
pa co to za kolor tej przedostatniej kosmetyczki? Bo ja cosik ślepne :-D

Dzień dobry :-)

Bianka juz wstała, więc dzis chyba dłużej nie pośpię :-) No nic, wieczorem za to położę się wcześniej :-) Bo w ciągu dnia nie dam rady się zdrzemnąć, bo gości mamy :-)

Miłej niedzieli :-)

Dziendoberek :-):-):-)

Liluu kochana specjalnie dla Ciebie opis kolorków :-D biały,ecri, żółto-pomarańczowy,oliwka,czerwony,bordowy, niebieski, jasny brąz :-):-):-) zamówienie przyjęte.Torebka duża 40 cm szer 26 wys bok 12 cm :-) ale sie ciesze :-).Napisz mi pw jak ma wyglądac przesyłka :-)

Dzisiaj dorabiam ze dwa inne kolorki :-)

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

MIłego dnia perły :D
Liluu
ta torebka co mam jest BOOOOOOOOOOOOOOOSKA !!!!! także bedziesz mega zadowolona :) zresztą wszystkie torebki co mam od Beci są świetne ale w tej zakochałam sie na maxa :-D:-D:-D
Losiczka nie wiem czy wysyłałaś za granice juz torebki ???? Mogę powiedziec ze koszt wysyłki pocztą - poleconym priorytetem bedzie kosztować ok 20zł :tak: Bo ja jak wysyłam to tak płacę ... ale znów torebeczka jest cięższa wiec może być jednak ciut większy koszt :sorry2:
Rozia wieczorkiem pewnie padniesz z Bianką :-)

My dziś wybywamy na domy :tak: na uroczysty obiad do dziadków :) 45 rocznica ślubu :szok:

Witam laseczki w ten przepiękny niedzielny dzionek :-)

Ja cały dzień dzisiaj odpoczywam :zawstydzona/y::-p

Przesyłam Wam przepis na super sałatkę (przynajmniej mi smakuje ;-))- wrzucę go też na G, żeby się nie zagubił :-)

SKŁADNIKI DLA 4 OSÓB:

2 filety z piersi kurczaka
2 różowe grejpfruty
100 g zielonej fasolki szparagowej
sok z 1 cytryny
1 opakowanie roszponki warzywnej
2 łyżki oliwy
1 łyżka octu balsamicznego
sól, pieprz

PRZYGOTOWANIE:

Filety upiecz w folii lub w rękawie(ok 20-25 min), ewentualnie na patelni (ok. 6-8 minut). Po wystygnięciu mięso pokrój w długie paski.
Grejpfruty obierz, podziel je na cząstki, usuń białe włókna.
Zieloną fasolkę gotuj przez ok. 10 min. Odsącz i przelej zimną wodą.
Na talerzach umieść roszponkę, fasolkę, cząstki grejpfruta oraz filety z kurczaka.
Przygotuj sos z oliwy, octu balsamicznego, soku z cytryny, soli , pieprzu i polej sałatkę.

Smacznego!

382300_538295559524578_270263792_n.jpg

Miłego Dzionka :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry