reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam laseczki w ten ponury dzionek ;-)
U mnie 3 stopnie na plusie, w ciągu nocy zebrało praktycznie cały śnieg… wczoraj było tak piękne słoneczko, że już było czuć wiosnę
:tak:

Marysiu kciuki zaciskam
:tak: Jak tylko będziesz miała czas to dawaj znać co u Was :*

Miłego Dnia Babeczki :*

reklama
Ale zdolna bestija jestem :-D:-D:-D Ilonko może być ???

DSC01103.jpgDSC01104.jpg

Liluu ...............:-) czekam ???

Sorki Losiczko miałam chwile to sprzatalam :zawstydzona/y:

Tak dokładnie kochana

a portfelik jak wyjdzie to będzie ale ja wiem ze będzie super i tak jak dla Ilonki z taka kieszonka :tak:

Ale z ciebie zdolniacha :tak::-D
Paula miego dnia :tak:

Ostatnia edycja:
Ilonko :-D:-D:szok::-D:-D:cool2:

Dobra ja uciekam na spacerek bo Lily zasnęła tak ze cichaczem ja do wózka i sru na dwór :happy2:

Ogonek ma Piotruś :-D

Liluu czyli wszystko wiem. A ja byłam w lumpie i kupiłam małemu 70 cm karabin :-) chyba juz żałuję :sorry2::sorry2::sorry2: bo mąż dzisiaj w domu :baffled:

No i serducho mocniej zabiło przy małych ciuszkach :-:)-:)-(

Ja tez juz wróciłam jak zwykle z muzyka :-D Co by nie było za łatwo

Losiczko kochanie :no: Smutno mi

ilonko jak ja ci zazdroszczę tych twoich grzecznych dzieci :tak: Moja leży koło mnie i jak zwykle krzyczy :dry:

reklama
Ilonko :-)

DSC01106.jpg większa niz dla nas :-D oj te chłopy :-D

Liluu nie smutaj sie takie życie :-( biore sie za kosmetyczki dla Ciebie a jutro z rana za torebusie i jak bedzie gotowa to pstrykam focie :-)

Do góry