reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia muszę przyznać, że atmosfera nie jest nawet zła :tak: Odpukać w niemalowane :tak: jestem pozytywnie zaskoczona, bo myślałam, że już nigdy to nie nastąpi :-p

reklama
Mam nadzieję, że wybaczycie post pod postem :-p

Korzystając z okazji chciałam Wam wszystkim życzyć wszystkiego co najlepsze z okazji naszego jutrzejszego święta !!!! :-)

Zobacz załącznik 543981 dzien_kobiet.jpg

Życzenia składam już dziś, bo jutro nie będę miała kiedy Was odwiedzić ;-)

witam wieczornie

szpital dziś zaliczyłam-posiewy zrobione, przy okazji poszłam na "porodówkę" popytać co i jak...tylko o lewatywę zapomniałam spytać. Generalnie luuzz, nie maja jakiś ostrych zasad co trzeba mieć, w razie wuuu jak coś zapomnę pomogą, dowieziemy itd. ogólnie miłe wrażenie położna na mnie zrobiła :)

ale dzień jakiś taki mam nijaki...humor chyba wraz ze słońcem uleciał, cóż czekam aż mi przejdzie..

Paulus wpadaj na pizze i na ploty ...dobrze mi to zrobi,,a czy macica sie rozciaga :szok: to nie wiem bo juz nie pamietam jak to jest....
jutro wstawie wam zdjecie mojego brzucha to padniecie :baffled:

Rozia spoko spoko ;-)poczekam na paczkę :-D hehe ,a garnuszek na jajka hehe tylko swojemu D ich nie ugotuj bo beda Ci jeszcze potrzebne :-D:-D:rofl2:

Losiczko mmmm to mezula sie spisuje :-) oby oby tak dalej ;-) a na głowkę :-( wiem co to znaczy jak boli :-:)-:)-( tuullam mocno :*

Martus on sam sobie jajka gotuje,więc jego są bezpieczne :-D:-D:-D

paula a widzisz, a tak się martwiłaś :-) To super,że sie poprawiło :-) I Tobie również wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń z okazji naszego święta :-)

Rozia a to poooooooszaleliście na tych zakupach :-D:-D:-D:-D heheh , garczek na jaja ważna rzecz :-p
Martuś czekamy na zdjęcie brzuszka... miałam dziś mówić abyś wstawiła... czytasz mi w myślach :-D:-D
Paula kobietko dziękuję i również życzę wszystkiego najlepszego:-):-):-):-):-):-):-):-) a Jaś chyba przechodzi taki buntowniczy okres... ale ja tam sie z nim nie cackam :-D:-D:-D:-D za to w weekend wie gdzie uciekać jak coś przeskrobie ... a tatuś jeszcze wygłaszczę swojego synusia :angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :no::no::no::no:
Truskawka ale masz ten maraton po tych szpitalach badaniach itd :szok::szok::szok: Mati zdrowy ?????????? Pewnie juz przebiera nóżkami w oczekiwaniu siostrzyczki :-D:-D
Losiczka nie siedzi Twój m bezczynnie, dobrze ze chociaz obiadek ugotował :tak::-):-) ma juz plusa u żonki hehe :-D:-D:-D
Lillu super ze LIly polubiła wózeczek :) bedzie ciepło to znów bedzie tak ładnie spać i da mamusi odpocząć :-D:-D:-D
Sylwia i macie racje ze w lokalu .... przyjdziecie na gotowe, pójdziecie do czystego domu od razu spać pewnie hehe :-):-):-):-) a Mariuszek jaki bedzie zmęczony jak bedzie "chodził" z rąk do rąk :-D:-D:-D

Katka Jane, pamelka, Róża, Valkyrie, Ada Dziama ?????? heeeeeeeloł ????????????????????????? :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dzieciaczki poszły po 19 juz spać wiec ja mam czas nadrabiać zamówienia .... kto pomoże zrobić 3 sukienki i 4 komplety ??????????????:baffled::baffled::baffled: :-D:-D:-D:-D

Losiczka czekam na zdjęcie kopertówki :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

witam

u mnie spadek formy. cały dzien jakoś mi przeleciał i dopiero teraz siadłam. do tego głowa boli i jakaś bleee jestem. więc przepraszam dziewczynki ale dzisiaj nie będzie ze mnie pożytku. jutro postaram się ogarnąć i wpadam nadrobić wszystko

całuję was. dobranoc

reklama
Do góry