reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-)

losiczko tulę najmocniej jak umiem :-:)-:)-(

truskafffka póki co, to forumowym dziewczynkom jakoś się nie spieszy z wyjściem na ten świat, zobaczymy jak amelka się do tego ustosunkuje :-D

Miłego dnia babeczki :-)

reklama
Katy, uwielbiam taki styl, te białe ramki i serducho. Do tego ten błękit... Pięknie! To są moje wymarzone fronty kuchenne Fronty ramowe | DM | CMm - Centrum Materiałów Meblowych, fronty meblowe, producent :happy: Ale pewnie mieć takich nie będę, bo mało praktyczne. Za dużo zakamarków do sprzątania. Jak dziś samopoczucie??

Paula, mam nadzieję, że do przyszłego tygodnia się odkopiesz, bo wiosna idzie:-)

Losiczko, tulę jeszcze raz.

Dzieńdobry kochane

Losiczka bardzo bardzo mi przykro........... wiesz sama ....... łączę sie z Tobą w bólu ... mnie także smutno ale wiem ze Tobie bardziej

u mnie dziś mija 2 lata odkąd moje dzieciątko nie żyje :-( :-:)-( tzn odkąd sie dowiedzieliśmy ze serduszko juz nie bije :-:)-:)-:)-(
Tulę Cię bardzo mocno... szkoda ze nie możemy razem sobie siąść i popłakać :-:)-:)-(
DLA TWOJEGO ANIOŁECZKA
[*]

Lori MEGA WIELKIE GRATULACJĘ !!!!!!!!!!! CUDNE WIEŚCI :) NIECH OLA ROŚNIE ZDROWA :tak::-):-):-):-)
Truskawka zdrówka dla Matiego ...!!!!!!!!!!!!!!
Katka pomysłów Ci nie brak kochana na urządzanie domku .... i PRZEDE WSZYSTKIM MOOOOOOOOOCNO TRZYMAM KCIUKI... JESTEM PEWNA ZE NA ŚWIĘTA BEDZIE WAS JUZ TROJE... :tak::-)

AGNES foteliki bardzo fajne... ale cena mnie przeraziła hehe :-D:-D:-D:-D:-D ja szukam czegoś w granicach ok 200-250zł :laugh2::-p

uściski dla wszystkich dzieciaczków :*:*:*:*:*:*:*:* :-):-):-):-):-):-)

muszę tabelkę znaleźć :eek::szok: tylko gdzie .... hehe i ją aktualizować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

miłego dnia perły :)

Witam dziewczynki

Trochę mnie mało bo weny brak czasu brak i deprecha jakaś zimowa. Już tak mi się chce wiosny,że szok!!!

Losiczko tulę kochana. Torebusie i wszystko co tworzysz są śliczne.

Truskafka to czekamy na Amelkę:)

Marysiu super że wszystko się udało i Anecia może obserwować świat:)

Sylwuś już na fb pisałam Oliwka cudowna nie mogłam się na nią napatrzeć:)

Buziaczki dla wszystkich forumowych dzieciaczków.

Katy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lori bardzo gratuluję. Oby Ola została Olą.

Roszpuna, Joanna w wekand będę siedziała nad firankami,mam nadzieję,że efekt się spodoba.

Agnes polecam foteliki : coto baby są różne my mamy od 9 do 36 kg i kilku naszych znajomych ma i wszyscy zadowoleni
Coto Baby

Mój Antek ostatnio zaczął tańczyć jak słyszy muzykę to wstaje na nogo i tak śmiesznie się rusza i podskakuje :)

Ostatnia edycja:
Hej babeczki
ja juz wstalam....jesu jak mi sie nie chce isc:eek: a dzisiaj mam 2 chaty

No ale jak mus to mus:tak:

Jutro mam podac paczki a jeszcze nie spakowane:szok: i szycie tam musze dorzucic ktore jeszcze nie :baffled: ahhh

Roszpunko piekne:-) i powiem ci ze dawniej mi sie nie podobaly w takim stylu ale teraz stopniowo moje serducho tam ucieka, tylko tej kratownicy bym nie chciala bo cholerstwo strasznie ciezko wyczyscic

Losiczko (*) dla twojego aniolka........Ilonko i dla twojego (*)

Viola to nagraj smoka telefonem pocieszymy gębusie patrzac jak taka malota wywija pieluchą :-D:-D:-D:-D

Ciekawe co u Ady, Valky ......cos ostatnio ich nie widac....

Jane dupsko ci zloje, pokaz sie od czasu do czasu.......tęsknim :-(

Hello :-)
Śnieżnej krainy ciąg dalszy :-D

Ilonko i Losiczko tulę mocno, mocno :*:*

Roszpunko nie wiem czy się odkopię do puki Ci IDIOCI, którzy odśnieżają ulice osiedlowe nadal będą to robić :wściekła/y: Jak zobaczyłam dzisiaj moje auto, to się załamałam... praktycznie całą zawartość ulicy zgarnęli prosto na moje auto :oo2: jakieś totalne bezmózgi!!! :angry: Gdyby nie to, że się spieszyłam to pofatygowała bym się do spółdzielni...

Violu Katy ma rację, nagraj Antosia i wrzuć filmik :tak:

Miłego Dnia Babulce :*

Kurczę dziewczynki coś mnie rozkłada :-( A we wtorek mamy szczepienie i boję sie,że mała sie zarazi ode mnie .... :-( Anawet nic nie mogę wziąć,zeby to zastopować :-( jedyne co, to sie od wczoraj inhaluję ... :-(

Hej kobitki..
Lasiczko Ilonko - tule mocno..
Paula- ja tez tak mialam na osiedlu.madry koles tak zgarnial snieg .ze mi brame zawalil i nie moglam otworzyc a autem wyjechac nawet nie bylo jak..wiec odgarnelam ale...na drugi dzien go dorwalam.i musial odsniezyc mi wszystko..takie zje...dostal...do tej pory na mnie krzywo patrzy..wiem zolza jestem.ale teraz nie zawala mi bramy :-)
Violu - czekamy na filmik:-):-)
Rozia- kuruj sie..:-)

Ostatnia edycja:
Viola nagrywaj i wrzucaj nam małego tancerza !!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
Pauluś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: palanty :crazy::crazy: inteligentni nie ma co :crazy::crazy::crazy::crazy:
Rozia słonce kuruj sie jak tylko możesz... nie martw sie Bianka tak szybko sie nie powinna zarazić wiec spokojnie :tak::tak::tak:
Katka a jaka pogoda u Was ??? taka sama do duupy jak i u Nas... bo i mnie sie nic nie chce patrząc co sie dzieje za oknem :crazy: nawet dziś nie wyszłam na zakupy bo mi jest aż szkoda chłopców , Jaś to by szedł chyba krok do przodu i 2 kroki do tyłu - tak piździ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)no::no::no::no::no::no::no::no:

Dziewczyny zaniedbały coś nas... ale wiadomo nie samym forum sie żyje... sama mam rece pełne roboty ale staram sie pokazac i napisać aby nie mieć lania :laugh2::laugh2:

CHCE JUZ WIOSNĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

MAMY 4 ZĄBKA :-D I KOLEJNE 2 JUZ NA WIERZCHU PRAWIE :-D

reklama
Do góry