dzień dobry
przyszła dziś paczka ze smoczkami, buteleczkami...
i od kumpeli kupiłam trochę ciuszków letnich, też przyszła paka
także od rana w dobrym nastroju jestem:-)
już chyba wszystko mamy ufff.. teraz czekamy na małą księżniczkę
aaa wiecie jaki numer? Mati jak się urodził to okazało się że w tym dniu imieniny obchodzi... Mateusz
i wczoraj w klinice rzucił mi się w oczy kalendarz z imieninami...30go marca-w terminie porodu - imieniny obchodzi... Amelia

przeznaczenie czy co

Katy zakochana po uszy jestem w tych zasłonach, aaachhh
w ogóle mój klimacik w twoim urządzaniu czuję

aaa i ja też się uśmiałam ze szpilek, nogi musiałam zaciskać coby nie popuścić
Rozia Liluu aaano właśnie, jak się bałam że urodzę przedwcześnie, tak teraz coraz częściej czuję że mała żmijka będzie kwietniowym prezentem..
Rozia dla Ciebie zdrówka!! Mała raczej bezpieczna, ma ochronkę jak ja karmisz
Ilona ale się rozpędziły zębiska Pawełka :-) gratki dla małego gryzonia:-)
Roszpunka jak planowaliśmy naszą kuchnię, też chciałam takie fronty, lubię ten styl

ale jednak poszliśmy w bardziej praktyczne rozwiązania, gładkie fronty..bo obawialiśmy się mycia tych frontów, w zakamarkach lubiiii się brud gromadzić...
Viola i ja czekam na filmik z małym tancerzem, nagrywaj bo to piękna pamiątka, mój szkrab też tańcował na całego, lubimy sobie teraz czasem posiedzieć i pooglądać, powspominać..:-)
Joanna uduś dziada, noo właściwie podduś..bo się może jednak przydać jeszcze..
Paula boszszeee co za pajace
Losiczka Ilona Dla Waszych Kochanych Aniołków
[*]
[*] buziaczki ślę do nieba...
ja przez akcję "poród" jakoś słabo czuję zbliżające się święta...ale żeby nie było, kupiłam dziś jajka ze steropianu, igiełki, ozdoby i będziemy tworzyć z Matikiem, niech ma radochę i zajęcie ..zwłaszcza że siedzimy w domu