reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam

U nas też pobudka o 6, a ja ostatnio budzę się bardziej zmęczona niż jak się kładę. Może to jakieś przesilenie. Niech już przychodzi ta wiosna.
Roszpunka dostałaś wczoraj smsa?

Witam się i ja :-)

Jakoś nie mogę spać... z własnej woli wstałam o 6:45 :surprised::oo2:
Pięknej pogody ciąg dalszy :tak: Już jest 10 stopni na plusie :cool2:

Miłego Dnia :*

Dziendoberek :-):-):-)

U mnie zimno mrożny wiatr brrrrr :dry:

Od soboty i cały dzień miałam taką migrenę że myślałam że zejdę z tego swiata:-( normalnie przypomniała mi sie moja kochana ciocia która mnie uswiadomiła że po 40 to sie będę już sypać :baffled: ból głowy do tego mdłości noramlnie masakra.

Dzisiaj już lepiej :-)

Roszpunko biorę sie za Twoją torebkę a Ty na pw wyślij mi adres. Truskaweczki chyba mam :sorry2: to jak pójdę po młodego to wyślę Wam te cudeńka :-)

Miłego dnia kochane :-):-):-)

DZIEŃ DOBRY :-):-):-)

ŻYCZĘ SPOKOJNEGO DNIA :-):-):-):-):-):-)

VIOLA MAM DO CIEBIE INTERES ;-) MAM FAJNY POMYSŁ TYLKO MUSISZ MI PODPOWIEDZIEĆ JAKI MATERIAŁ NAJLEPIEJ UŻYĆ ;-)

Jak mi sie uda to sie Wam pochwalę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hihi

u mnie słoneczko .... także aż sie chce wstać i funkcjonować :-):-):-)

witam... dawno nie pisałam... teraz właściwie też nie ma o czym.... tempka spadła więc już wszystko wiadomo....

viola to przemęczenie to właśnie przesilenie...człowiek się czuję jakby miał cały czas kaca... ja tak właśnie mam od dłuższego czasu... nie ma znaczenia o której położę się spać... rano i tak jest masakra...

pozdrawiam wszystkich....

Tak Violu, dostałam:happy2: Na zdjęciu ładnie się prezentują z tą gipiurą:happy2: Mam nadzieję, że będę umiała je wyprasować i ułożyć jak trzeba;-) A tobie się podobają? Zostawiłaś te zasłony bez taśmy? Udało ci się już wszystkie uszyć?

Losiczko, już się nie mogę doczekać:-) I adres już ślę:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry

odwiedzam dziś szpital-jadę po wyniki i na ktg
mała żmijka siedzi w brzuchu i jakoś w ogóle nie czuję się "porodowo" :baffled:
no nic..zobaczymy co dziś ktg pokaże :-p

miłego dnia kobietki

losiczko
daj znać czy masz adres ;) i ile kasiorki mam przelać ;)
Jane..zgubo nasza, dobrze że się odezwałaś ;)

ślę póki mogę ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry