reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
witam

u nas też posypało. biało jest. i jak tu iść ze święconką?

roszpunka ja też myślę, że cos w tym jest. my tez mielismy imię tylko dla chłopca z dziewczynką był kłopot no i mamy Olka. ada więc może i u was się sprawdzi i będzie chłopak

też bym chciała takiego maluszka pod sercem ponosić ale póki co ogarniam tego jednego łobuza. o ciąży za rok pomyślę.

wpadam później bo musze się ogarnąć. ja jeszcze w piżamie śmigam.

Lilu tak właśnie myślałam skoro za granicą mieszkacie ale wiesz jak to jest teraz to można być w szoku jakie imiona powstają więc już nic pewnego nie ma w tym temacie nawet zdrobnienia można dawać..... więc wolałam dopytać

Agnes ja tak się do mojego m śmiałam że rok musimy jakoś odczekać żeby choć trochę lżej było niż w ciąży męczyć się z dzieckiem które zaczyna chodzić i prowadź za rękę pochylona czy noś i odczekaliśmy rok no to żeby studia skończyć żeby przynajmniej w połowie być to już jakoś poleci a kiedy i ten czas minął to jak sobie pomyślałam że znów pieluchy i że wstawać w nocy i że ciężko gdzieś wyjechać bo raz kasy mało a dwa z dwójką dzieci się wybrać nie tak łatwo no to mi chęć przeszła ..... aż przyszedł czas że wszystko co było na nie zmieniło się na tak i okazało się że ten rok zamienił się praktycznie w pięć lat a teraz już się doczekać nie mogę z resztą jak wszyscy dookoła :-D

Ada, no to może rzeczywiście Antoś lub Antosia, w zależności od płci. A kogo chciałaby twoja Juleczka?

Pamela, no to leć:-) Tobie również życzę wesołego jajeczka. Przyślij nam trochę ciepła i słońca do pl, bo tego u nas nie uświadczysz.

Agnes, nie ma to jak piżamka do południa;-) Korzystaj, bo niedługo nie będzie takiej możliwości, praca wzywa:baffled:.
No to jest nas dwie:-) Może znów nam się uda razem w ciąży chodzić? Ja mam zamiar zacząć dopiero wiosną, bo chcę spokojnie skończyć kolejną podyplomówkę:tak: No chyba że jakimś cudem coś się wcześniej przydarzy. Ale szczerze mówiąc coraz częściej o tym myślę i wcale bym się wpadką nie zmartwiła, nawet teraz.

Ada, pewnie jak się wyrośnie już z pieluch,to później ciężko wrócić do tego. Ale takie maleństwo przynosi tyle radości, że warto się przemęczyć.

Rozszpunka Julka to sama nie wie kogo by chciała z jednej strony siostrę bo miała by się z kim bawić ale brat też by mógł być :tak: Antosia mogłaby być gdyby nie to że m bardziej się Lilka podoba( jestem w szoku że jego zdanie się pokrywa z zdaniem mojej mamy...... cuda się zdarzają :-D) ja wiem że dziecko to dużo radości i o wszystkim mniej przyjemnym się szybko zapomina (np.poród) ale wiesz to jest kwestia jakiejś gotowości i u mnie im starsza była Julka tym wizja drugiego dziecka był dalej. Z resztą trzeba też wziąć inne czynniki typu... brak stałej pracy a tylko sezonowa... jak tu utrzymać rodzinę? a narobić maluchów którym się podstawowych przynajmniej rzeczy nie zapewni jest bez sensu. Jeszcze kryzys mieliśmy z m i jak się pozbieraliśmy(zrozumiał co robił źle i zmienił to) mogliśmy wogóle o zwiększeniu rodziny myśleć :tak:

Ada ok zaraz wpisuję :D co do ruchów to uwierz ze nie za wcześno... ja czułam juz od 14 tyg bulgotki Pawełka.... ;-):-D
Imię ładne ale jak pisze Roszpunka moze jednak bedzie synek :-D bo to różnie bywa :D
Pamela wzajemnie wesołych świąt :-):-):-) u Was nie ma święconek ale za to pewnie macie duuuuuuuuuużo słoneczka, którego brakuje w PL :-:)-:)-:)-:)-(

No właśnie u mnie tez pada śnieg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zwariować idzie ... przyjdzie nam lepić zajączka :-D:-D:-D:-D

Ja sprzątam pokój Jasia iiiiiiiiiiiiii mam dośc :szok::szok::szok::szok: normalnie tajfun to mało powiedziane.... pół przedpokoju tonie w śmieciach, zabawkach , itd :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Teraz sie biorę za jego szafę .. i coś czuje ze połowa wyląduje w piwnicy :baffled:

Joasia pochwal sie firankami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziendoberek :-):-):-)

Witam sie moje kochane z zaśnieżonego Poznania :baffled: :baffled: :baffled:

Ja już zaliczyłam urząd. Byłam umówiona 2 miesiące temu na godz 10 bo są wielkie kolejki ( dofinansowanie do mieszkania ) wpadam 20 min przed patrzę nikogo nie ma :szok: wzięłam numerek i czekam . Wszyscy co przyszli po mnie weszli przedemną a ja czekałam do swojej umówionej godziny :crazy: :crazy: :crazy: .

Co do kasy szefa to dostałam kolejną ratę :wściekła/y: bo dzisiaj o 11 miał byc przelew .He he he skąd My to znamy no nie :baffled::baffled::baffled: a od wtorku ostra robota niby :baffled: Brak słow poprostu .Na jajka starczy :-) resztą sie nie przejmuje zrobię Swięta z tego co mam no przecież nic innego nie wymyślę ;-)

Ilonko moje chłopaki wczoraj sprzątali swój pokój . I mówie Ci tone makulatury wyniosłam :-):-):-)

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

Dziewczyny pewnie nie będę miała kiedy później wejść więc już teraz życzę Wam, dzieciaczkom i całej rodzince
Wesołych świąt!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D Żeby Was m nie denerwowali a dzieciaczki były grzeczne i zdrowe :tak: Żebyście doświadczyły samych łask i od tej pory było już tylko lepiej !

Śmigus dyngus odwołany bo przy takiej pogodzie to lany stałby się gradowym
:-D jakby ta woda w locie zamarzła

Buziaki :* :* :* :* i do po świętach

reklama
Ada kochana wzajmnie :) wesołych i radosnych świąt wielkanocnych

Losiczka
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dboska !!!!!!!!!!!!!!!!! Kłaczek sama dzierga tez czy kupiła gotową dla Karolka ?????????????????????????????

Oj kochana brak mi słów juz na tego pracodawce... no własnie roboty od cholery a kasy to juz nie łaska :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i w święta o samych jajka żyć :angry::angry::angry::angry: wbijcie sie na święta do niego ... u niego pewnie rarytaski aż sie stół ugina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
\U nas było tak ciągle, co tydzien :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: robić to trzeba co do minuty a wypłaty sie nie widziało a na święta to nawet nic tez nie dawał :wściekła/y:
Nie ma mozliwosci aby m zmienił pracę ??? bo tak nie moze byc do jasnej ciasnej :crazy::crazy::crazy:

Do góry