reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja tylko na chwilkę bo nie wiem ile Antek pośpi. Od wczorajszego wieczora temp mu nie spada tzn spada z 39 na 38. Cały czas na rękach a śpi po 10 min i też na rękach. Nie mam już siły. W nocy nic nie spalam,ciekawe co będzie tej nocy:( Byliśmy u lekarza i niby osłuchowo czysty,ale to moze się rozwinąć tym bardziej,że werka ma oskrzela. Martwi mnie ta gorączka bo na dodatek nie chce pić.
na zbicie gorączki dostaje co 6 godzin ibufen i co 6 godzin czopek paracetamol 150 czyli co 3 godziny coś a tem jak nie spada tak nie sapada. A najlepsze jest to,że już nie chce brać leków i znowu wszystko na siłę ehhhhhh
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Violu - obserwuj Antosia, bo jednej dziewczyny synek tez osłuchowo czysty, wszystko Ok, tylko temp. prawie 40 stopni. Dopiero na Rtg wyszło, ze ma zajęte płucka.
Mam nadzieje, że u Was to nic takiego, tylko ząbki, ale po prostu trzymaj rękę na pulsie.

Dziendoberek :-) :-) :-)

Violu kurka :-( na mojego Szymonka wogóle nie działaja panadole ewentualnie nurofen a najlepiej czopki eferalgan 300 tylko to na niego działa tak dobrze. Zdróweczka dla Was .

Martuś niech kopie mały :-D chciałabym żeby mnie ktosik kopał w brzuszku ;-)

Dzisiaj cd szuranka i cd czekania za przelewem :baffled:

Ilonko ???? Jak zdróweczko ?

Miłego dnia kochane
:-) :-) :-)

Viola - a czy oprócz gorączki coś jeszcze sie dzieje? na gorączkę dobrze leki podajesz i juz wiecej nie można, ale namocz ręczniczek, albo pieluchy tetrowe i zrób okład na kark, nadgarstki i łydki. Namoczyć wodą w temperaturze pokojowej a nie bardzi zimnej. Pamiętać żeby nie robić okładów na czoło. Powinno mu ulżyć. Na pewno tez bym wezwała lekarza żeby osłuchał dziecko.

Witam kochane

dziękuje , czuję sie w miare ok juz ,,, nadal chodze jak potrącona po lekach a robota ciągle czeka:-( robię ile mogę i juz i kładę sie wcześniej bo nie daje rady wysiedziec jak wcześniej i do 2 w nocy :baffled: trudno , wiosny nie widać wiec mam nadzieje ze mnie nikt nie prześwięci za dłuższy czas realizacji :baffled:

podczytywałam Was troszkę .. nie pamiętam juz wszystkiego

przede wszystkim WITAMY AMELKĘ W DOMKU :) bardzo podobna do brata :tak:

Martuś dziękuję ,, czekam na paczuszkę niecierpliwię :-D
brzusio masz prze słodki .... i juz naprawde duuuuuuży :tak: cudowny naprawe !!!!!!!!!!! wózeczek tez śliczny :tak::tak::tak::tak: teście sie spisali :-D:-D:-D super !!!!!!! kompletuj wyprawkę ;) Ja tak jak obiecałam wyslę razem z robótkami ubranka dla Oskarka :tak:
mam nadzieje ze łobuziak sie przekręci główką w dół niebawem :-):-):-)

Liluu nie zapeszam ale cieszę sie ze Lily pogodziła sie z wózeczkiem :tak:
Violu biedny Antoś :-:)-:)-( zdrówka życzę ... niech szybko wraca do zdrowia !!!!!!!!!!!!!

Całuje wszystkie dzieciaczki i mamusie :-):-):-) oraz przyszłe mamusie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)

Katka biedna sie załamała chyba... nie ma jej Tu a ni na ENPR :-:)-:)-:)-:)-:)-( Martwię sie o nią :-:)-:)-:)-:)-(

Dzień dobry moje drogie panie :-)

Ja dopiero wstałam ...pogoda straszna !!!!!!!!!!!!!! pada snieg i deszcz i wieje tak ze głowe chyba urwie :szok::wściekła/y: jjuz mam dosyc tego sniegu !!!

Ilonko ja tez mam nadzieje ze sie przekreci niedługo ten łobuziak :tak:a wyprawka na 62 prawie wyszykowana ,teraz bede polowac na dobre ceny w rozmiarze 68 ;-)

Kartina ja własnie myslałam zeby z ich strony zamowic kilka rzeczy .... wychodzą taniej niz u sprzedających na allegro no i przesyłka gratis ,dlatego mysle u nich juz o rozmiarach (3-6 m-cy ) :-)

Liluu i jak dziś malutka????

Pauluś pewnie spi tez jeszcze :tak: a zdjeciem po nastepnej wizycie na 100% sie pochwalę

Losiczko ...a niech już kopie tylko niech sie odkreci w odpowiednim czasie ;-)

reklama
Martuś to postaram sie te wieksze ubranka naszykować :tak:
Losiczka mniam .... ja chętnie wpadnę bo pogoda do .... piiiiib .......... ja jeszcze dostałam @ takze brzuch boli,.:baffled::baffled::baffled: ehhhh
Liluu witaj w klubie .. mnie tez zalało :baffled:

My mamy juz 8 ząbków tzn Pawełek :-p hehe , i chyba na razie bedzie cisza ....:-) chociaz ciort wie :-) a gryyyyyzie skubaniec niemiłosiernie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Do góry