reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskafffka ano pewnie, nic na siłe :-)

dzięki dziewczynki :-) Może to tylko tak teraz ma albo tak niefortunnie m trafia w jej humor :-)

Ja właśnie potraktowałam się depilatorem... Dawno tego nie robiłam i zbierałam sie do tego już jakis czas :-) Ale udało się :-):rofl2::-)

Dziewczynki trzymajcie kciuki, bo dzis pierwszą noc planujemy zostawić Biankę w swoim łóżeczku :-)

Juz zmykam spać, bo obiecałam m masaż, także kolorowych snów :-)

reklama
Heloł :-D:-):-D ja już od 6 nie spię :baffled:

Rozia zebym wiedziała jaki rozmiar to bys kupił ,ale najpierw tu sie dowiem czy mogliby podesłac z innego sklepu :-D

Roszpunko noo sukienki najlepsze tylko ze ja nich wcale nie mam a te co mam to wiesz....że się nie wcisnę :-D:-D i wolałabym szorty takie do kolan bo ja to grubasne nogi mam :-(

Losiczko ja G jakos wcisnełam mówiłam ze witaminy itp itd i otwórz buzie do dzioba i popić wodą :-D:-D:-D i 2 na raz poszło ,a co do chłopców to Liluu ma po tym dziewczynkę :-D

Joasiu szaleję teraz i chcę kupic juz te grubsze rzeczy bo pozniej to u mnie nie wiadomo ...19 maja komunia ,goscie a jak mnie by cos ruszyło to wiesz ...G by kupił ale ja wolę zrobic to sama :-D i wybrac co bardziej pasuje heheheh
jeszcze zostały tak naprawdę kosmetyki i materac do łożeczka no i jeszcze 1 komplet poscieli i kilka ubranek

wczoraj tesciowa dzwoniła ze kupiła w dobrej cenie 6 cio pak chysteczek pampers bo za całosc zapłaciła 27 zł z makro
i pieluchy tez są na promo więc wzieła

Paula mądralo :-D ja ci dam 2 pary hehehe lepiej wyszukaj mi jakies kiecki co bym mogła założyć ;)

no ja to juz po sniadanku ,kawka sie pije własnie
i na 10 auto do naprawy oddaję
Rozia :-D zgadnij do kogo hehehehe ,a Bianeczce przejdzie ...dzieci czasami tak mają ;-)

Witam sie ... dzisiaj pogoda do bani ... obudził mnie walący deszcz o szyby

Malami - a masz może w pobliżu jakiś sklep z indyjskimi sukienkami? ... większość ma taki fajny krój że gumka na cyckach a potem puszczone dołem a mają takie piękne kiecki nieraz ... ja chce sobie tak kupić do latania na lato

Rozia - eeee humorek ma ale przejdzie ... chyba tylko bym bardziej wkręcała męża w obowiązki domowe, żeby sie za bardzo do Ciebie nie przywiązała a potem kłopot z kimś zostawić. Moja kuzynka tak sie załatwiła że nawet obiadu nie mogła zrobić bo mała ciągle musiała ją widzieć, a najlepiej wisieć przy nodze. ... a jak tam poszło spanie w łóżeczku?

witam :)
Martuś ale piękna pościel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zakochałam sie hihii :-D świetne spodenki te z H&M , luuuubie takie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
A na lato to najlepiej kupuj takie dłuższe normalne tuniki które po porodzie nie pójdą do kosza tylko bedą Ci jeszcze służyć , a spodenki to jak piszesz szorty są świetne,. ja tak chodziłam z Pawełkiem w takich :tak::tak::tak:
Rozia myśle ze to chwilowe ..... :sorry: ale Pawełek ma tak samo czasem jak Jaś do niego podchodzi .... czasem ma juz na Niego alergie :-D:-D:-D:-D
Truskawka napij sie karmi a zobaczysz jaki bedzie nawał i Amelka nie bedzie potrzebować butli :-D:-D

Lilu hihii no święto ... trzeba zapisać w kalendarzu :-D hihi
Losiczka piękne pelerynki ;-) a tą bieliznę to muszę luknąć jaka TY robiłaś :-D:-D:-D:-D zdolna bestia ;-)

i znów tyle zapamiętałam :baffled::baffled: starość nie radość hihih ;-)

dziękuję za miłe słowa kochane :) Ja od razu sie lepiej czuję w tych włoskach , są lżejsze , i ten kolorek taki ciepły fajny :-):-)

MIŁEGO DNIA PERŁY !!!!!!!!!!!!!!:-):-)

AH ZAPOMNIAŁAM ... U MNIE MLEKA NADAL NIE MA :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: NORMALNIE MNIE SZLAK BIERZE .... ALE ZE W SOBOTE M WPAKOWAŁ NAS W AUTO I WYWIÓZŁ NA ZAKUPY I OBIAD NA OSTROWIEC TO TAM ZROBILAM ZAPAS NA MIESIAC JAK NA RAZIE ... JAK NIE BEDZIE NADAL U MNIE TO BEDZIEMY JEZDZIC TAM I KUPOWAC ZAPAS ... ehhhhhhhh no paranoja aby jezdzic do innego miasta po mleko :crazy:
Ale chyba bedziemy w weekend znów tam bo chyba kupujemy łóżko piętrowe bo upatrzyliśmy cuuuuuuudne w Jysk i sie zakochaliśmy w nim na czele z Jasiem :-D wiec znów zrobie zapas

Ostatnia edycja:
Dziendoberek :-) :-) :-)

Martuś Liluu ma córe po żeliku ;-);-);-) ja to jadę na żeliku :-) teraz maca :-) to będą bliżniaki hi hi . Jemu salazin ciężko wchodzi a sam sobie kupił :sorry: .

Lori u mnie jeszcze nie pada ale zaraz zacznie :crazy:

Ja sobie obiecałam że ostatnie bejbi będzie na butli . A mój m mi wciska że co ? Że córci nie będe karmiła :-D;-):-D a ja na to że chłopaków ja wykarmiłam a Ty wykarmisz córcię :-D dobra koniec żartów ma być Franuś :-D

Martuś poczekaj może wymyślę szybko jakąś tunikę. Ty kupisz materiał jaki chcesz ja uszyję ;-)

Meldować sie dziewczynki :-):-):-) miłego dnia :-)

Martuś jak sie przyznaje ze kupiłam w lumpie biała takie pod brzuszek fajne :tak: nie typowo ciążowe ... ale były tak wygodne ze przechodziłam cały czas az do porodu :tak::-) popatrz na allegro bo tam też byś coś znalazła fajnego :tak:

Dziewczynki, a co to za witaminki macie?

Malami, zajrzyj sobie czasem na C&A, tam też mają ciążówki. Ja kupowałam u nich spodenki przez internet w zeszłym roku, za śmieszne pieniądze, i przesyłka za darmo. A długie sukienki na allegro były, takie śliczne kolorowe.

Rozia, może Bianka się już przekonała, że od taty cycusia nie dostanie i dlatego woli z tobą;-):-D Przejdzie jej.

U mnie też dziś pada, a miałam nadzieję na jakiś spacerek:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Losiczko tylko :-:)-:)-:)-:)-:)-( z ty nie masz jakiegos reszty materiału???? bo ja to jak zaczne wybierac to prędzej urodzę ,a Lilu tez brała to co Ci wysłałam ;)
co do tuniki to jakbys uszyła to ja zapłace za nia spokojnie :-)

Do góry