reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Martuś ja tam nic nie bede zamawiać hihi... bo szafe to mi mój tata zrobi sam hihi.... rodzice sobie sami pokupowali wszystko i sami zrobili i jest przepiękna,,, po sam sufit :-):-):-):-) takze tylko materiał muszę kupić ;-) podoba mi sie taka 2 kolorowa... jasny i ciemny braz :tak:

Losiczka
żaden problem .... na łóżku bedzie 1 wolne miejsce wiec bedziesz moją córcią wymarzoną :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rozia dziecko skarb :-):-):-):-):-):-)

Sylwia jak Oliwka ?????? bo wczoraj marudziła ...

Pamelka kochanie nowe mieszkanko ????pięknie !!!!!!!!!!!!!! ale zazdroszczę tarasów ogrodeczka itd mam nadzieje ze sie pochwalisz :-):-):-):-)
nie smutamy słońce .... choć wiem ze tak sie nie da :-:)-:)-( ale nadzieja zawsze musi być w sercu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ilonko to fajnie masz bo ja nikogo tak zdolnego w rodzinie to nie mam :sorry:

i lachonki coś na mole pleas bo cholera latają mi po domu a ja nie wiem gdzie siedzą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz wszystkie kąty obejrzałam,juz wszystkie kąty obejrzałam
lawenda w kazdej szafce półce ,gniazdku ale to nie pomaga

Pamelko jak ja Ci zazdroszczę tej Twojej Italii :-) Udało mi się spełnić marzenie i pojechać do Włoch,ale to było z wycieczką szkolną, więc wiadomo jak to było :-) Ale obiecałam sobie,że kiedyś pojadę już na własną rękę :-) A dolinke zakopujemy :-)

Właśnie słonko się u mnie delikatnie przebija :-)

dziewczynki jestem dumna z mojej Bianki, bo właśnie drugi raz sama usnęła w łóżeczku :-) Pierwszy raz było dziś w nocy :-) Odłożyłam ja po karmieniu i chwilę poleżała i zasnęła :-) A teraz tez juz była śpiąca i odlożyłam ja do łóżeczka i pomarudziła trochę, dwa razy jej smoczka podałam, w końcu przestałam reagować, więc sie troszkę pokręciła i zasnęła :-) Normalnie duma mnie rozpiera :-) Ciekawe czy to jednorazowe wybryki czy tak już zostanie :-)

Martus no jesli lawenda nie pomaga, to nie wiem... my mieliśmy mole spożywcze na starym mieszkaniu, ale udalo nam sie je zwalczyć... Wywaliliśmy wszystkie produkty, w których mogly sie lęgnąć, przeglądnęliśmy wszystkie szafki i tepiliśmy jak gdzieś się pojawiły i się udalo... Ale w szafach to nie wiem... A może inny srodek na mole wypróbuj??

Dzien dobry :)

w temacie wiosny...śnieg znów dziś padał:crazy:

Mati powędrował do przedszkola :) stęskniony już był :) a w domu nagle takaaa ciszaaa:eek::-p
Z kolei Amelkę zaczynam przyzwyczajać że jak nie śpi to trochę ją zostawiam w kołysce, albo w leżaczku ze mną wędruje..tak żebym mogła trochę chate ogarniać przy niej, dziś udało się podłogi i kuchnie przy niej załatwić :-)
Przy Matim też miałam taki system, to duża wygoda, bo teraz-jak mała śpi- nie latam ze szmatami tylko mam czas dla siebie ;-)

Rozia nooo Aniołka masz superowego w domku :)
Ilona hehe no D już się postarał i karmi wczoraj przytaszczył do domku :-p
to chłopaki będą miały nowe wypasione łóżku:tak::-)
Losiczka taa tak jak u mnie miał być Michał :-p:-D Franuś czy Franka...grunt żeby była :) trzymam kciuki :)
Pamela no to kciuki trzymam za nowy cykl, żeby wiosna przyniosła wam dobre wieści :)
ale fajnie z tym mieszkaniem :tak: trochę zazdroszczę:-D
Małami niezła kombinacja drożdżówkowa :-D

reklama
Hejka :blink: U mnie dzisiaj pochmurno i +4’C... Byle by się nie rozpadało :baffled:

Martuś ta druga para miała być dla mnie
:zawstydzona/y:
OK, jak wpadnie mi jakaś kieca w oko to Ci podeślę
:-)

Ilonko jak chłopaki podrosną to będzie bicie kto śpi na szerszym łóżku hahaha
:-D ale powiem Ci, że fajne jest :tak:

Pamela 3 tarasy, ogródek mmmmm marzenie- żyć nie umierać
;-)

Rozia ale Ty masz grzeczną tą córeczkę
:tak:

Buziaczki dla Wszystkich :*

Do góry