reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Jeju 2 dni mnie tu nie było a tu 3 nowe strony do czytania :szok:
chyba muszę częściej tu zaglądać bo przerwa między wykładami jest za krótka na nadrobienie "zaległości" :-D

Pozdrawiam słonecznie :)

mala mi czytalam to co ma zrobic facet zeby zrozumiec kobiete w ciazy super :p
a ja po praxcy padam a jeszcze tyle zalatwiania z chrzcinami w piatek wlosy w czwartek kiecki bede szukala a w niedziele rano kupuje wodke

KOCHANE MOJE JA ŻYJE ( ZŁEGO LICHO NIE WEŹMIE :-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D ) TYLKO ZE MAM TYLE ZAMÓWIEŃ WIEC NIE MAM CZASU NAPRAWDE ZAGLĄDAĆ I PISAĆ, TZN ZAGLĄDAM ALE NIE ODP JUZ :-:)-:)-:)-:)-(

WYBACZCIE !!!!!!!!!!!!! CIEPLEJ SIE ROBI WIEC PEWNIE BEDZIE MNIEJ ROBOTY BO KOMPLETY PÓJDĄ W ODSTAWKĘ A ZOSTANĄ MOZE KOMPLECIKI DO CHRZTU CZY CZAPECZKI BAWEŁNIANE :-D:-D ZOBACZYMY :-):-):-)
WY WIECIE ZE W CIĄGU 1,5 MIESIECA ZROBIŁAM PONAD 50 ZLECEŃ ????????????????????? :szok::szok::szok::szok::szok:

Na szybkiego powiem ze u Nas wszystko super ;) Pawełek dupkę podnosi i chce raczkować takze to juz raczej kwestia czasu, oczywiście w łóżeczku tez juz sie podnosi na kolanka wiec juz trzeba bedzie musowo obniżyć poziom :-D

201304161864.jpg 201304161868.jpg

201304161876.jpg

a tak to jeszcze raz przepraszam ze mnie tak nie ma .... ale mam nadzieje ze troszeczkę tęsknicie co ??????????? hihihi :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• 201304161864.jpg
    201304161864.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 69
  • 201304161868.jpg
    201304161868.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 64
  • 201304161876.jpg
    201304161876.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 63
Ilonko- to super ze interes sie kreci:-)a twoj synus cudny..
Sylwia- u nas jak pamietam bez alkoholu sie nie obylo..
Lilu-jak spacerki..??
Losiczko - ty sie nie przepracuj kobietko:-):-)

Wiecej nie pamietam..wlasnie wrocilismy z urodzin mojego tatusia..objadlam sie slodkosciami na noc a co tam...

Malami - dziekuje za instrukcje co do peelingu..musze sprobowac..
Paula- tez slyszalam o ksiazce..ale jakos nie moge sie zebrac..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry