reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hahaha... wszyscy faceci są tacy sami... mój upierał się, że pojedziemy razem na zakupy, wytrzymał 5 godzin, ale ledwo ledwo i już pod koniec nie dało się z nim wytrzymać!

roziu u mnie nic nowego... mam PCOS i związane z tym problemy, między innymi brak owulacji a co za tym idzie brak miesiączki... aktualnie mam krwawienie wywołane duphastonem, leje się jak z kranu... potem clo 5-9dc i monitornig 13dc, zobaczymy... mam mieszane uczucia...

martus no ja nie wyobrazam sobie ciebie z takim bębęnkiem stojącej przy garach :sorry2:... a droga taka impreza w lokalu??? ciuch już masz???

reklama
Val no my płacimy 100 od osoby i duzo i nie po w niektórych lokalach to nawet po 140 chcą :szok: a komunie 19 maja a ja kiecki nie mam nadal :-:)-:)-(

bedzie I wydanie obiadowe potem deser a pozniej juz znowu na ciepło ale bez zupki i przekąski ...tort kolezanka mi zrobi ,ciast nie bralismy tylko jakes owoce i to wszystko , a i najwazniejsze ze alkoholu nie bedzie bo ja tak chciałam i koniec ;-)

hejka

Amelka mnie dziś wprawiła w taki stan:eek: zostawiłam ją na łóżku na brzuszku, żeby panna ćwiczyła, wyszłam na moment, wracam a żmijka...na plecach leży, pewnie przypadkiem jakimś jej się udało przewrócić, ale moja mina i tak bezcenna:-D

Lor właśnie niczego nie używaliśmy do pępuszka, sama byłam ciekawa jak to będzie, ale ze szpitala dostaliśmy zalecenie, żeby normalnie małą kąpać codziennie, a potem pępuszek na sucho gazikiem wycierać i tak robiłam..stwierdziłam, że jak długo nic się nie będzie działo to spirytusu użyję, ale pępuszek ładnie odpadł po tygodniu z hakiem :)
Ilona nasz pracusiu rozumiemy ale i tęsknimy :)
a chłopaki spały już na łóżku? jak Pawełek? pytam bo nie wiem czy sama nie będę dzieciakom kupować piętrowego i właśnie się zastanawiam jak mała żmijka sobie da radę
a Jasiek szybko się wdroży w drabinkę, i frajda będzie wielka :)
losiczka miłego szurania ;)
Marta ciekawe czy Oskarek jak mój prezes będzie na tyłeczku siedział do końca :p
Valky każdy ma swoje doliny, trzymaj się a my juz tu kciukami i wiarą będziemy wspierać zawsze! :D
Agnes to czekamy do jutra :)
Rozia mnie D wczoraj wkurzał wrrrr dokopać im trzeba:-p

Miłego Dnia :)

napisałam posta i mi go zjadło.... grrrrrrr....

martuś to się trza trochę wykosztować, ale co zrobić? ale że nie masz ciucha jeszcze??? chyba się na zakupy wybierasz niedługo:-D?

dziękuję truskaffko :sorry2:

Truskaweczko niech Oskar mi tu zarcików nie robi i niech sie lepiej przekreci ...nie chce juz cięciea4 raz brzucha :-:)-:)-(

Valky no kiecki brak :-:)-(

a do tego byłam teraz w sklepie i przymiarke do dwuch robiłam i wyszłam prawie z płaczem bo wyglądam jak słoń :-:)-:)-:)-(

o kurcze Marta 4 raz? To faktycznie lepiej żeby Oskarek grzecznie się ułożył jak trzeba, trzymam kciuki

fajna dziś pogoda, pospacerowałyśmy :) Mati dziś nam nie towarzyszył, bo coś ma z nogą i utyka, wysmarowaliśmy mu altacetem i mam nadzieję że mu przejdzie :/

my też dziś prawie cały dzień spędziłyśmy na zewnątrz :-) Tylko na ugotowanie obiadu wróciłyśmy, ale w sumie w tym czasie Bianka na ogródku spała, więc ona to w ogóle cały dzień na "świeżym" powietrzu :-)

hej laseczki
witam po przerwie..:-)ale brakuje mi czasu...:wściekła/y:przez tydzień załatwiałam sprawy urzedowe..a jak to u nas w urzędach ,zawsze coś im nie pasi..teraz ciepło sie zrobiło więc porządki wokół domu i zawsze coś..
ale pamiętam o Was i podczytuje Was..:-), chociaż ciężko nadrobić :-):-) i cięzko odpisać każdej
Ilonko - dawaj fotkę łóżka..i widzę nadal zapracowana..
Losiczko - zaraz napiszę ci @ , bo zapomniałam :-)
Roza - gratuluję...:-)
Rozia - to super że mała cały czas na dworzu...niech korzysta z pogody:-D

kurde ja znowu mam etap ciążowy, ciepło się zrobiło i znowu widzę wózki :-D i lekka zazdość bierze...tylko strach że skończy sie jak ostatnio...:wściekła/y:..aj tam...
miłego wieczoru...

Ostatnia edycja:
reklama
MIŁEGO DNIA KOCHANE :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Truskawka
Pawełek jeszcze śpi w swoim łózeczku z nami :) nie wiemy jeszcze kiedy go przeniesiemy juz do ich pokoju , tzn ja myslę aby juz go tam oddelegować bo w koncu w nocy nie wstaje śpi do rana bez problemu wiec juz tam moze spać ale jeszcze nie na piętrowym ( bo na dole nie ma zabezpieczenia) :tak:
Rozia Bianka napewno bedzie dzielna na szczepieniu :-)
Martuś ceny takie jak na wesele za gości :szok: ale teraz taniej sie nie znajdzie :wściekła/y: a kiecke jeszcze zdążysz kupić :tak:
Słońce na razie to ja mam wymówkę przed P ze mam cykle nieregularne( bo takie mam) i na razie niech zapomnie o staraniach bo ja chce miec teraz córe hehe ;-) takze póki są nieregularne mogę jeszcze zwlekać :-D:-D:-D a jak sie unormuje samo bo nie mam zamiaru temu jeszcze pomagać to sie wtedy bedzie działać :D Choć ja tez juz chce .....:sorry2::zawstydzona/y:

Valkyrie super ze sie odezwałaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki za stymulacje :-):-):-):-)

coś sie tu zrobiło pusto .... coraz mniej nas tu jest, coraz mniej sie udzielamy ... dobrze ze jest jeszcze ten FB :-D:-D:-D:-D:-D

Jaś na razie nie chce spać na górze... ale nic sie nie dzieje ... :) pewnie by spał ale boi sie zejść ( zresztą sam to mówi)

Ja wczoraj miałam nadrobić zamówienia a wyszło ze poszłam spać o 11 a zanim poszła to puściłam jeszcze pawia :szok::szok::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Tak mnie głowa bolała :-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Do góry