reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Joanna Roszpunka Ilonka Pawełek Dla Was Kochani Wszystkiego NAJ!!!!
dni wypełnionych radością, uśmiechem, frajdą! Zdrówka, Miłości od Groma.
Sto LAT!!!

Liluu podstawowa zasada-nie robimy zakupów na głoda, najpierw porządnie w domu pojeść a potem sruuu na zakupy ;) i druga zasada- lista ;) Wiadomo że czasem się cosik kupuje poza listą, ale łatwiej się siebie pilnuje jak wiadomo po co się przyjechało ;)
Lor super :) niech fura czeka cierpliwie na małą właścicielkę ;)
Ewirut super z tym czyszczeniem lodówki ;) pizza super sprawa, my też czasem robimy pieczone ziemniaki, i różne makarony z "sosem śmieciowym"hihi

reklama
Liluu ja robię listę zakupów i staram sie nie chodzić na zakupy głodna ;-)

Planuje tez obiady na kilka dni czasami, aczkolwiek nie zawsze ... I rzeczywiście szynkę i takie rzeczy kupujemy na bieżąco ...
hehe do się zdublowałyśmy z postami :p
takie rzeczy jak mięso/wędliny też na bieżąco kupujemy w mniejszych ilościach, żeby świeże było.

tydzień zleci...a potem fiu fiuu będzie się działo :p

Dziękuję kochane za pamięć :-) dzis malo swiatecznie.zrobilam tylko ciasto ptasie mleczko i na tym koniec...

Lori,pochwal sie wozkiem.

Dobrej nocki.

liluu właśnie przede wszystkim nie można iść do sklepu głodnym. Właśnie dobrze jest dobrze zjeść przed zakupami, no i tak jak Katrina radzi mrozić.
Ja tak gadam ale też wyrzucam ;)

mi zawsze zostają jakieś jogurty do wywalenia :confused2:

Roszpunka - jeśli mam być szczera to nie chce mi sie :sorry: ... dosłowne nogi z d...y mi wychodzą :sorry:
Ja przy młodym jestem tak utyrana ze ja dziękuję. Jutro obiecałam mu że zabieram go na kąpielisko.

Wczoraj mąż wyciągnął łóżeczko i je razem skrecali i wiecie co? Mati je doskonale pamiętał :eek:

jeszcze tutaj podziękuje bardzo wam kochane za życzenia dla mnie i pawełka

wstyd- tutaj mnie nie ma w ogóle ... Ale wiecie ze cięzko teraz mi wszystko obrobić, szydełkomania, dom, dzieci itd dobrze ze na facebook mamy ciagle kontakt :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
On właśnie mi tez zawsze jakieś jogurty zostają wędlin mało kupuje raczej mięsa sery owoce warzywa a i mam problem bo zamrarzarke mam mała a miejsca brak na jakoś osobna, i tak jak Katrina pisze u nas są duże porcje to raz a dwa masę promocji typu kup jeden weź drugi za darmo to tutaj to plaga :eek:

Liluu - ale gdzies słyszałam, że w UK zrobili tak, że ten dodatkowy produkt za free (buy one get one) - można odebrac w jakimś terminie - nie wiem 7 czy 14 dni. Dowiedz się, bo wtedy kupujesz jeden, a drugi odbierzesz (z paragonem) za tydzień i wtedy nie zmarnuje się i kasy mniej wydasz.

reklama
Do góry