reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

a ja będę Was podgladać troche,bo mi Was brakuje zwyczajnie.i zdjecia brzucholów i usg mi brakuje...
jak ja sie mam zarazić tymi ciązowymi fluidkami jak Wy tu:)to ja tez muszę tu bywać:)
Blue - cieszymy się że zawitałaś - a fluidkami będziemy Cie obsypywać na prawo i lewo :-)

Agusiaks - słodki brzucholek. Między nami jest tylko tydzień różnicy :-) ale w brzucholkach sporo.

Widać brakowało nam pogaduszek ciążowych, bo postów w ciągu 1 dnia naprodukowałyśmy sporo :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Sprzedałam kochana :-)Ale polecam Ci napisać do Mikołaja i kupić takiego oryginalnego z Motherhooda (ja dostałam od mamy na urodziny)Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
Ja uważam że jest rewelacyjny - nie dręczą mnie żadne bóle kręgosłupa po spaniu. Ten zwykły co zamówiłam z allegro był strasznie twardy - co prawda nie rozwijałam go z folii, ale jakoś specjalnie nie przypadł mi do gustu. Jak zamawiałam to stwierdziłam, że to poduszka i to poduszka, więc po co przepłacać. Ale po 2 miesiącach używania stwierdzam, że warto byłoby wydać większą kaskę.

ysia zgadzam się z lilonką. Ja dostałam też też kojec z Motherhooda (od mężusia na Mikołaja :-)) i też uważam że jest zdecydowanie lepszy niż te zwykle poduszki - kojce

no prosze prosze i posypaly sie fotki z brzuszkami, wieksze mniejsze bez roznicy wszystkie piekne i na swoj sposob zgrabne:-)
tak piszecie o tych swoich mezach a moj to ani romantyk ani nie pomoze w zadnych pracach domowych no moze poodkurza dywany. Za to robi inne typowe dla mezczyzn, taka zlota rączka. Na szczescie nie o to w zyciu chodzi, jest nam razem bardzo dobrze, wiem ze zawsze stanie po mojej stronie i ze zawsze moge na Niego liczyc a to chyba jest wazniejsze niz kwiaty ktore hmm tez bardzo lubie ale ich nie dostaje. My jak juz dajemy sobie prezenciki to takie praktyczne.
Ja jutro lece na 12tą do lekarza, wieczorkiem wpadne to napisze czy dowiedzialam sie czegos nowego o moim stanie, czy widac juz jakies poczatki zapowiadajace porod. Bedzie mi tez robil wymazy na bakterie, obym jej nie miala.

agusiaks widać, że brzuszek rośnie, czyli dzidzia zdrowo się rozwija :-D

wróciłam z wizyty u gina. Wyniki ok(morfologia, mocz, glukoza, toxo), sprawdził mi też ph wydzieliny - nie wiem czego szukał, może sączących się wód. Położna zmierzyła mi ciśnienie i posłuchałyśmy tętna dzidziusia, który strasznie się ruszał, więc odczyt był momentami mało miarowy, ale to podobno ok. Doktor uśmiał się, że brzuch mi tak urósł. Znów pytałam o wyjazd męża na narty i nie był już chyba taki pewny, czy nie urodzę w lutym :szok: Znowu pytał, czy jestem pewna, że chcę rodzić naturalnie. Powiedział, że dla niektórych kobiet cesarka jest jednak lepsza mimo jej wad. Mamy wrócić do rozmowy po 34 tc - mam szansę na naturalny poród, jeżeli dziecko będzie małe i porodu nie trzeba będzie wywoływać. Zobaczymy.

Ja też mam rogala z Motherhood i jestem bardzo zadowolona :-)

Magdusia Lenka cud dziewczyna. Ubierasz ją czasem w te malutkie sukieneczki?? ja mam kilka, ale nie wiem, czy dla takich malutkich dzieciaczków one się przydają ...

Ostatnia edycja:
Agusiaks i Twój brzuszek jest piękny! Wszystkie brzuszki są zachwycające a ja uwielbiam je oglądać :-)

Blue, fajnie że tu zajrzałaś. Wystarczy wejść a od razu cała masa fluidków ciażowych Cię zaleje!

No dziewczyny tak czytając o tych naszych mężusiach to okazuje się, że wszyscy są wpaniali! NIe mogłyśmy mieć lepszych ojców dla naszych dzieciaczków :-)

reklama
gnagna no to moze ja i Ty naturalnie sprobujemy urodzic nasze malenstwa:-) nie wiem dlaczego lekarz tak czesto u Ciebie wspomina o cc? Ja tak prawde mowiac wogole nie podejmowalam tego tematu z lekarzem ani on nie zaczynal. Wiecie ja chodze na NFZ to kazda traktuje sie po łepkach, Wy prywatnie to i macie czesto usg i wogole badania, kontrole, rozmowy ale ja juz koncowka wiec poprostu nic nie zmieniam i czekam cierpliwie na koniec tylko kiedy to nastapi, narazie poki co brykam jak do tej pory a lekarz mowil zeby wiecej lezec kiedy ja jakos nie moge..

Do góry