reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Kwiatuszku to juz jutro? O matko kiedy to zleciało :-) Chociaż Tobie pewnie okropnie się dłuźyło. Pamiętam te 9 dni do bety jako nadłuższy czas w moim życiu. Przesyłamy razem z Zuzą i Maćkiem miliony pozytywnych myślu i oczywiście mocno zaciskamy kciuki :-)

reklama
Na szczescie jeszcze nie jestem chora tak prewencyjnie pytam . W dzisiaj brzydka pogoda gyla nawet na spacer wyjsc nie moglismy. Dzisiaj kupilam mleko enfamil i z tym bede probowac nocą zeby podac mojemu bzykowi.
Kwiatuszek zycze tego wlasciwego wyniku. Kciuki zacisniete.

Paulina gratulacje !!! Witamy Oleńkę na świecie :-D

To teraz długo długo nic a potem Joanna nam rodzi :-)

Nowa zapomniałam ci napisać, że powinno się zmieniać za często mleczka mm maluszkom, jeśli na tamtym mleku wszystko jest w porządku, nie ma problemów z brzuszkiem, kupką czy krostkami to powinno się zostać przy tym mleczku. Dziecko długo przystosowuje się do zmian, nawet tydzień może przyzwyczajać się do nowego mleka

Kwiatuszku śniłaś mi się dziś, ale sen przerwała mi Nataszka :-D

Paulina - gratulacje!!:-) super, że masz już maleństwo przy sobie:-)

Ja jeszcze tydzień do usg połówkowego, mam 22.10 - wtedy zobaczymy co z tą taśmą owodniową:-( mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje, że dzidzia ma się dobrze i jest zdrowiutka.

Kwiatuszku, trzymam kciuki za bete!!

reklama
Kasiulekk, to trzymam kciuki, żeby okazało się, że wszystko jest ok &&&&&&&& Na pewno tak będzie! :-)
Mamy wizyty obok siebie, bo ja 23.10 idę na 4D :-)
Odezwij się koniecznie po wizycie.
Pełna, no rzeczywiście, następna jestem ja. Niech ten czas szybko mija. Choć z drugiej strony nie wiem jak się wyrobię, z wyprawką jestem w lesie.
Dziewczyny, wiecie coś o Hope?

Ostatnia edycja:
Do góry