reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

reklama
cześć Dziewczynki.
Sorki ze sie tyle nie odzywalam ale dopiero dzis wyszlam ze szpitala bo malenstwo mialo zoltaczke, wyszlam na wlasne zyczenie. Pojechalam w piatek wtedy co pisalam wam o bolach do szpitala i sie okazalo ze mam rozwarcie na 3 palce i ze akcja porodowa rozpoczeta i na porodowke. Urodzilam naturalnie o 8.30 w sobote chlopca 4300 dlugi na 56cm :-) jestem przeszczesliwa. Wiecej napisze innym razem bo poki co maly ciagle chce byc na cycu. Ucze sie powoli opieki nad nim. Porod wspominam dobrze i obyscie mialy takie porody jak ja. W szpitalu opieka super takze nawet zlecialy mi te 2 tygodnie ale nikomu nie zycze tyle tam siedziec. Juz pozchodzily sie babcie wiec musze uciekac papapa
dzieki ze pamietalyscie o mnie jak zniklam ;-) buziaki dla Was

Cześć :) jestem po wizycie z maluchem wszystko ok . No i będzie synek:)

Pelnakoleżanka mówiła żeby lepiej nie oglądać filmów z porodów bo można się przestraszyć . Ja teraz dostałam jakieś witaminy pregnal duo czy jakoś tak. I ogólnie mam już wycieki z piersi siary , trochę się zdziwilam , że tak szybko ale lekarz mówi że to normalne. No i mam pozwolenie na ćwiczenia więc zacznę się ruszać w domu na piłce itp .,
A tak wogóle to muszę kupić nowy biustonosz i majtasy polecacie jakies dla przyszłycMam?

Ostatnia edycja:
Ależ dzis hormony we mnie buzuja:-)
Po płakałam sie na zwykłej telenoweli "chichot losu" moze ktoras oglada bardzo fajny film o dzieciach.... Masakra dawno tak nie miałam.

Ala - Gratulacje chłopca!!!:-) super, że miałaś lekki poród:tak: to teraz jeszcze musisz nam zdradzić imię tego wstydliwego mężczyzny;-)
Nowa - tobie też gratulacje poznania płci - czyli kolejny chłopiec:-)
Moja siostra też będzie mieć chłopca.
Ciekawe co mi rośnie w brzuszku:-)

Ostatnia edycja:
Wiecie moim marzeniem zawsze były blizniaki:-D
Cały czas sie łudze ze jak pojde teraz 4.02 na usg prenatalne to moj gin odkryje jeszcze jedna dzidzie:-D
Myslicie , ze jest to mozliwe skoro to juz 12 tydzien?

Ala super że wreszcie się odezwałaś i ogromne gratulacje! :tak:
Ale duży ten Twój synek 4300 i dałaś radę naturalnie. Dzielna z Ciebie dziewczynka! :tak:
No to jedna tajemnica się ujawniła, a teraz napisz jakie ma imię.
Czyli ja też pomału zaczynam się szykować na chłopca, bo jakoś sobie tak "ubzdurałam"
że u mnie będzie to samo co u Ciebie ;-)

reklama
ala gratuluję synka :-D jestem pod wrażeniem :-D super, że się odezwałaś :-D

nowa Tobie też gratuluję :-) mąż pewnie dumny :-D

ciekawe jak tam Sun ???

Do góry