reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Dzięki dziewczynki za gratulacje :-)
Cieszę się niezmiernie, aż dostałam większego "poweru" żeby teraz wyprawkę szykować :-D
ala ja Ci wywróżyłam synka Ty mi córkę :tak: no i się sprawdziło. Twój synek już duży i faktycznie niedługo miesiąc skończy. A co do imienia to fajnie to sobie wymyśliłaś: Ala i Alan :-D. Czekamy na fotki
gnagna my tu jakoś w mniejszości i tak bo tylko my we dwie na razie mamy córeczek no i lilonka ale ona to podwójna mama, a reszta mamusie syneczków
eevlee u Ciebie ta dwójka w brzuszku to już jak wygrana w totolotka więc już i grać nie musisz :tak:
pełna i ysia to jeszcze u Was tylko pozostały niewiadome.
pełna ja Ci wróżę dziewczynkę :-)
ysia a Tobie chłopczyka jak chciałaś :-)

reklama
Agusia gratulacje córy(mała wstydnisia sie ujawniła w końcu:))Twoja tesciowa nie miala racji:p:p
Ja siedze w pracy i sie nudzę, zastępczynie wyuczylam, teraz czekam tylko na jutrzejsza wizyte. mam nadzieje, ze po niej sie uspokoje i okaze sie ze wszystko jest w porządku:)
a w przyszłym tyg. wyskakuje z mężem do Zakopanego powdychać świeżego powietrza:)

ysia no tak teściowa nie miała racji :-)
Ale wszyscy inni też obstawiali chłopca, bo podobno ładnie wyglądam, a dziewczynki "odbierają mamie urodę"
i brzuszek mam niewielki i do przodu.
Tak, że wszystkich dzidzia zmyliła :-D
Powodzenia na jutrzejszej wizycie! A może się i Twoja dzidzia ujawni :tak:
No i zazdroszczę Zakopanego. Mi się miło zawsze kojarzy z moim mężem...

Ysia, milego pobytu w Zakopanem. A ja dziś byłam na wizycie. Miałam tylko badanie bez usg i wszystko jest w porządku. Odebrałam wyniki z krzywej cukrowej i lekarz twierdzi ze są w normie. Przed obciążeniem 75 g glukozy było 3,8 a po obciazeniu po 2 h 6,9. Morfologia tez bez jakiś większych odstępstw od normy więc sie cieszę :-)

Agusiaks, Ty to na całego już możesz szaleć z wyprawką. Ja dziś po wizycie cała w skowronkach tez odwiedziłam sklep z ciuszkami dzieciecymi. Kupiłam moim maluszkom po kilka par półśpiochów, ręczniczki po kąpieli i pieluszki tetrowe :-)

Agusiaks - gratuluje dziewczynki :) już myślałam, że same chłopy na tym forum będą :-D
ja też jeszcze nie wiem co tam mi się chowa w brzuszku... a kolejna wizyta dopiero 18 lutego
Eevele - to dobrze, że po wizycie ok:tak:

My byliśmy na weselu w weekend i wybawiliśmy się i pojedli pyszności :-)

Cześć kobitki
ja miałam ciężką poniedziałkową noc i wczorajszy dzień, dopadł mnie atak prawej nerki, w zasadzie 6 ataków :szok: myślałam że odejdę taki ból, dzwoniłam do ginka,wczoraj cały dzień na nospie byłam, dziś o rana musiałam zrobić mocz i mam dziś wizytę, zobaczymy co się okaże

Dagna zagłosowałam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
pełna współczuję Ci bólu. Pisałam Wam że mój mąż miał taki atak w Święta BN. I widziałam jak się męczył. Ale on mógł dostać silniejsze środki przeciwbólowe. Na szczęście to już się nie powtórzyło.
Mam nadzieję że na dzisiejszej wizycie się wszystko wyjaśni i że będzie wszystko dobrze, a dzidzia Ci wynagrodzi wszystkie bóle ciążowe :-)
Dziś widzę dzień wizyt.
gnagna i ysia powodzenia na wizycie i napiszcie jak będziecie po :tak:
eevlee i ewirut gratuluję wizyt :tak: Grunt że dzieciaczki zdrowe
lilonka a jak Ty się czujesz i jak dzidzie przebadane?
emi widzę że poszalałaś na weselu. Jak się dobrze czujesz to szalej. Nie możesz się doczekać jak poznasz płeć? Spokojnie może już na następnej wizycie się ujawni.

Ja jak Wam pisałam już nie wierzyłam że się dzidzia ujawni. Ale w poniedziałek jak gin pomierzył maluszka to się go pytam czy może coś widać, a on na to "a pewnie że widać" no to ja pytam co, a on "dziewucha". Ale ja jako "niewierny Tomasz" pytam czy na 100% a on że na 200 :-D
Ale ja dalej nie wierzę - no to mi pokazał jak już się moja córcia nie wstydzi :-D
A jeśli chodzi o imię to jeszcze nie zdecydowaliśmy. Ja miałam bardziej wybrane dla chłopaka bo mi wszyscy wokół mówili że wyglądam na chłopaka ;-)

dagna zagłosowałam, ale fajne te projekty. Ciekawe jak "na żywo" wyglądają

Do góry