reklama
lilonka
Smerfikowa mama
dzięki dziewczynki :-) Teraz czas brać się za zakupy wyprawkowe
ale nie mam pojęcia od czego zacząć 

pełna_nadziei83
Fanka BB :)
cześć dziewuszki, byłam wczoraj u ginka..jeśli chodzi o wyniki moczu to powiedział że są dobre, wszystkie parametry w normie i nie wskazują żeby coś działo się z nerką...mam do poniedziałku brać nospę i zobaczymy co się będzie działo, a w poniedziałek jednak wizyta, bo wczoraj zajął się tylko nerką, a już się nastawiłam że zobaczę płeć dzidziucha
Ysia gratuluję córeczki, najważniejsze że wszystko w porządku
Lilonka i u Ciebie wszystkie badania ok, mam nadzieję że u mnie w poniedziałek też będzie ok
Powiem Wam dziewczyny że jestem już tak nastawiona na synka, że nie wyobrażam sobie jak to będzie jeśli to będzie córeczka
Mój wczoraj powiedział że czuje że na 100% będzie synek, że troszkę szkoda że nie córeczka ale na córkę nie jest gotowy psychicznie haha

Ysia gratuluję córeczki, najważniejsze że wszystko w porządku
Lilonka i u Ciebie wszystkie badania ok, mam nadzieję że u mnie w poniedziałek też będzie ok

Powiem Wam dziewczyny że jestem już tak nastawiona na synka, że nie wyobrażam sobie jak to będzie jeśli to będzie córeczka

pełna_nadziei83
Lilonka ja też nie mam pojęcia od czego zacząć zakupy :-) chyba od zrobienia listy potrzebnych rzeczy 

Emi87
Aktywna w BB
Ysia - gratuluje ślicznej córeczki :-)
Lilonka - dobrze, że już w domku jesteście i że wszystko w porządku
Mnie coś męczy zgaga wieczorami...
Wczoraj narobiłam pączków, więc dziś trzeba je zjeść
Lilonka - dobrze, że już w domku jesteście i że wszystko w porządku

Mnie coś męczy zgaga wieczorami...
Wczoraj narobiłam pączków, więc dziś trzeba je zjeść

Hope84
Ysia kochana gratuluje coreczki...oby rosla duza i zdrowa :-):-):-) nie moge sie napatrzec na to zdjecie....tak bardzo bym chciala juz ogladac swoje malenstwo....
Lilonko to maluszki rosna p[rawie rowno...chlopcy chyba z reguly sa wieksi....moj maz ma siostre blizniaczke i tez urodzil sie wiekszy :-) najwazniiejsze z malucha,mi wszystko dobrze....
Pelna czekamy na wiesci od Ciebie co sie kryje w maminym brzuszku :-)
Emi jeszcze tez chyba nie wiesz co bedzie?
A jak tam Nowa? Cos jej ostatnio nie widac....
Sun tez zniknela....ona wyszla juz z tego szpitalu po zakladaniu tez czegos na ta szyjke?
Lilonko to maluszki rosna p[rawie rowno...chlopcy chyba z reguly sa wieksi....moj maz ma siostre blizniaczke i tez urodzil sie wiekszy :-) najwazniiejsze z malucha,mi wszystko dobrze....
Pelna czekamy na wiesci od Ciebie co sie kryje w maminym brzuszku :-)
Emi jeszcze tez chyba nie wiesz co bedzie?
A jak tam Nowa? Cos jej ostatnio nie widac....
Sun tez zniknela....ona wyszla juz z tego szpitalu po zakladaniu tez czegos na ta szyjke?
pełna_nadziei83
właśnie napisałam smska do Sun, także dziś będę wiedzieć co u niej
Hej
jestem jestem dziekuję za pamięć. W przyszłm tygodniu mam wizyte USG połówkowe.
Pełna całe szczęście wyniki masz dobre, a śpisz może na prawym boku? Bo słyszałam że lepiej na lewym wtedy dzidziuś nie uciska na między innymi nerki. Koleżanki kuzynka właśnie przez problemy z nerkami miała spać na lewym boku. Podobno wtedy dzidziuś jest najlepiej dotleniany bo nic nie uciska na żyłę główną czy jakoś tak
Pełna całe szczęście wyniki masz dobre, a śpisz może na prawym boku? Bo słyszałam że lepiej na lewym wtedy dzidziuś nie uciska na między innymi nerki. Koleżanki kuzynka właśnie przez problemy z nerkami miała spać na lewym boku. Podobno wtedy dzidziuś jest najlepiej dotleniany bo nic nie uciska na żyłę główną czy jakoś tak

reklama
Emi87
Aktywna w BB
Tak Hope ja też jeszcze nie wiem co mi się tam chowa :-) może dowiem się 18 lutego na wizycie..
A ty jak się czujesz? Kiedy testujesz?
A ty jak się czujesz? Kiedy testujesz?
Podziel się: