reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

reklama
cześć dziewuszki, byłam wczoraj u ginka..jeśli chodzi o wyniki moczu to powiedział że są dobre, wszystkie parametry w normie i nie wskazują żeby coś działo się z nerką...mam do poniedziałku brać nospę i zobaczymy co się będzie działo, a w poniedziałek jednak wizyta, bo wczoraj zajął się tylko nerką, a już się nastawiłam że zobaczę płeć dzidziucha :eek:

Ysia gratuluję córeczki, najważniejsze że wszystko w porządku
Lilonka i u Ciebie wszystkie badania ok, mam nadzieję że u mnie w poniedziałek też będzie ok :tak:

Powiem Wam dziewczyny że jestem już tak nastawiona na synka, że nie wyobrażam sobie jak to będzie jeśli to będzie córeczka :szok: Mój wczoraj powiedział że czuje że na 100% będzie synek, że troszkę szkoda że nie córeczka ale na córkę nie jest gotowy psychicznie haha

Ysia - gratuluje ślicznej córeczki :-)
Lilonka - dobrze, że już w domku jesteście i że wszystko w porządku :tak:

Mnie coś męczy zgaga wieczorami...
Wczoraj narobiłam pączków, więc dziś trzeba je zjeść :-D

Ysia kochana gratuluje coreczki...oby rosla duza i zdrowa :-):-):-) nie moge sie napatrzec na to zdjecie....tak bardzo bym chciala juz ogladac swoje malenstwo....

Lilonko to maluszki rosna p[rawie rowno...chlopcy chyba z reguly sa wieksi....moj maz ma siostre blizniaczke i tez urodzil sie wiekszy :-) najwazniiejsze z malucha,mi wszystko dobrze....

Pelna czekamy na wiesci od Ciebie co sie kryje w maminym brzuszku :-)

Emi jeszcze tez chyba nie wiesz co bedzie?

A jak tam Nowa? Cos jej ostatnio nie widac....

Sun
tez zniknela....ona wyszla juz z tego szpitalu po zakladaniu tez czegos na ta szyjke?

Hej :) jestem jestem dziekuję za pamięć. W przyszłm tygodniu mam wizyte USG połówkowe.
Pełna całe szczęście wyniki masz dobre, a śpisz może na prawym boku? Bo słyszałam że lepiej na lewym wtedy dzidziuś nie uciska na między innymi nerki. Koleżanki kuzynka właśnie przez problemy z nerkami miała spać na lewym boku. Podobno wtedy dzidziuś jest najlepiej dotleniany bo nic nie uciska na żyłę główną czy jakoś tak :confused:

reklama
Tak Hope ja też jeszcze nie wiem co mi się tam chowa :-) może dowiem się 18 lutego na wizycie..
A ty jak się czujesz? Kiedy testujesz?

Do góry