Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja super,bez żadnych dolegliwości.Wizyte mam 12.09juz się nie mogę doczekaćTo super. Jak się czujesz? Ja trochę panikuje ale czuję się dobrze
Ja super,bez żadnych dolegliwości.Wizyte mam 12.09juz się nie mogę doczekać
Współczuję samopoczucia,ale w 2trymestrze podobno ma być lepiej[emoji3]O, też mam "główną" wizytę na 12.09 , ale z pewnych przyczyn jestem już po samym prywatnym USG. Na szczęście wszystko w porządku. Dzidzia rośnie, serduszko zdrowo funkcjonuje. Przepraszam Was, bo jeden powitalny post tylko napisałam, ale przez cały dotychczasowy czas ledwo żyję przez mdłości (a myślałam, że już osłabną z drugą ciążą...) i nie miałam siły fizycznej, by przysiąść.