Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
może "Mamy dla mamy" tom 1 ciąża - dostałam od mężaDziewczyny polecicie jakiś przydatny poradnik dla przyszłych mam ?

hej chciałabym nawiązać kontakt z przyszła mama. Jak to mówią razem raźniej a kobieta kobietę zawsze zrozumie!termin mam na 27 kwietnia, moja pierwsza ciaza
![]()
Cześć ! Mamy dokładnie na ten sam dzień terminCzesc, można dołączyć? Mam termin na 27 kwietnia
Oj tak dieta jest bardzo ważna. Na dobre wyjdzie dla Ciebie i maluszkaTak mdlosci ustępuja choć muszę przyznać że nie miałam dużego problemu. Zdrowo się odzywiam jak nigdy w życiu. Mam cukrzyce ciazowa i muszę pilnować diety
Może mdlosci na dniach ustąpią. O cukrzycy wiem od września. Niestety nie znam płci. Dzidzia nie chciała się pokazać na prenatalnych. W środę jadę na wizytę to może coś będzie widaćOj tak dieta jest bardzo ważna. Na dobre wyjdzie dla Ciebie i maluszkaCukrzyca ciążowa hmmm... a od kiedy o niej wiesz ?
Mnie niestety mdłości jeszcze nie ustąpiły chociaż miałam nadzieję że po pierwszym trymestrze będzie lepiej. Jednak na to nie ma reguły.
Znasz już płeć ??![]()
oj dziewczynki ja cukrzyce mam od poczatku ciąży, do tego nadcisnienie, tarczyca (cały zestaw chorób jak w pierwszej ciąży) i jakiś płyn koło dzidziusiaOj tak dieta jest bardzo ważna. Na dobre wyjdzie dla Ciebie i maluszkaCukrzyca ciążowa hmmm... a od kiedy o niej wiesz ?
Mnie niestety mdłości jeszcze nie ustąpiły chociaż miałam nadzieję że po pierwszym trymestrze będzie lepiej. Jednak na to nie ma reguły.
Znasz już płeć ??![]()